خبرگزاری کار ایران

سازمان جهانی کار گزارش داد؛

تغییرات آب و هوایی آمار کودکان کار را افزایش می‌دهد

asdasd
کد خبر : ۱۴۲۳۵۶۷

تحقیقات ILO نشان می‌دهد که تغییرات آب و هوایی عمیقا بر کار کودکان تأثیر می‌گذارد.

به گزارش خبرنگار ایلنا به نقل از ILO، بر اساس مقاله جدید منتشر شده توسط سازمان جهانی کار (ILO)، تغییرات آب و هوایی و تخریب محیط زیست می‌تواند باعث افزایش چندبرابری میزان احتمال پیوستن کودکان به بازار کار شود. به‌ویژه در بخش کشاورزی، این میزان بیشتر می‌شود. 

در این گزارش آمده است: ۷۰ درصد از کل کودکان کار در بخش کشاورزی فعال هستند که بیشترین میزان آن در قاره آسیا و سپس آفریقا مشاهده می‌شود. 

این مقاله در مورد کار کودکان و نسبت آن با تغییرات آب و هوایی، در حالی منتشر می‌شود که نمایندگان کشورها برای بحث در مورد اقدامات برای مهار تغییرات آب و هوایی در کنفرانس پاریس موسوم به «COP28» قرار بود تا موارد الزامی درباره کنترل تخریب محیط زیست را رعایت کنند. اما همزمان با چهاردهمین کنفرانس مربوط به منع کار کودک، هنوز اقدامی جدی در این حوزه صورت نگرفته است. 

نیروی کار در زنجیره تامین این مقاله نشان می‌دهد که تغییرات اقلیمی -و پاسخ‌های بخش دولتی و خصوصی به آن- تأثیر عمیقی بر کار کودکان و پیشرفت برای پایان دادن به کار کودک دارد. 

در این گزارش، کودکان به‌عنوان یکی از گروه‌های جمعیتی در معرض بیشترین خطر شوک‌های سیستماتیک ناشی از تغییرات آب و هوایی شناخته شده‌اند. افزایش فقر ناشی از خشکسالی و کاهش سطح آب‌های سطحی و فرسایش خاک بیش از هرچیز روستاها را در بر می‌گیرد و باعث می‌شود نیاز به نیروی کار کودک افزایش یابد. همچنین افزایش فقر خانوار روستایی باعث گسیل بخشی از کودکان به شهرها در قالب نیروی کار کودک در شهر شود. 

آسیب‌های ناشی از تغییرات آب و هوایی به طور قابل توجهی بر معیشت و شرایط زندگی خانوار تأثیر می‌گذارد، افراد بیشتری را به سمت فقر سوق می‌دهد و شرایط کسانی را که قبلاً فقیر و آسیب‌پذیر هستند، تحقیر می‌کند. این مقاله می‌گوید شواهدی وجود دارد که نشان می‌دهد این شرایط خانوارها را وادار می‌کند بیشتر به کار کودکان تکیه کنند. 

سایر دلایلی که باعث می‌شود با تخریب محیط زیست و خشکسالی کار کودک افزایش یابد، عبارت‌اند از: تغییرات در میزان بهره‌وری کشاورزی، شوک‌های شدید آب و هوایی مرتبط با آب و هوا، مهاجرت و جنگ‌های ناشی از مشکلات آب و هوایی که به افزایش کودکان جنگ‌زده کارگر می‌انجامد، مسائل بهداشتی و تخریب زیرساخت خدمات پایه‌ای در مناطق حاشیه‌ای و… که در این گزارش مورد بررسی قرار گرفته است. 

در این مقاله توصیه شده است: روش‌های پایدار از نظر زیست‌محیطی برای افزایش تولید کشاورزی، یا طرح‌های کارهای عمومی برای مهار شوک‌های اقلیمی، باید به‌جای ایجاد تقاضای بیشتر برای کار کودکان، برای کاهش وابستگی خانوارها به کار کودک طراحی شوند.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز