خبرگزاری کار ایران

تشریح اقدامات شهرداری تهران برای ساماندهی افراد بی خانمان

asdasd
کد خبر : ۱۳۲۰۲۶۱

مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران در مورد اقدامات شهرداری تهران در شب‌های برفی تهران در ساماندهی افراد بی خانمان توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش خبرنگار ایلنا، احمد احمدی صدر درباره ساماندهی افراد بی خانمان و کارتن‌خواب در این روزهای سرد تهران گفت: سالهاست شهرداری تهران ظرفیت پذیرایی از معتادان کارتن خواب، افراد بی سرپناه و... را فراهم کرده است، در سال گذشته تنها ۱۵ دستگاه ون برای برقراری گشت‌های ۲۴ ساعته جذب افراد بی خانمان فعال بود اما در سالجاری تعداد این ون‌ها دو  و نیم برابر شده و تعداد ون ها به ۴۰ دستگاه رسیده است و این در حالی است که مناطق ۲۲ گانه به دستور شهردار تهران موظف هستند که اگر افراد بی خانمان در سطح مناطق‌شان دیدند، نسبت به جذب آنها اقدام کنند.

وی با بیان اینکه در این میان برخی افراد معتاد کارتن خواب مایل هستند بنا به دلایلی به گرمخانه نروند، ادامه داد: ما برای این افراد تمهیداتی نیزداشته‌ایم به گونه ای که ۱۵ الی ۲۰ دستگاه اتوبوسی که در خطوط فعال نیستند، در ده میدان اصلی شهر مستقر شدند، افراد بی خانمان می توانند در این اتوبوس‌ها بخوابند که در این شبهای سرد ماه جاری، ۲۰۰ تا ۵۰۰ نفر از این اتوبوس‌ها استفاده کردند که در این اتوبوس‌ها وسایل گرمایشی، پتو و غذای ساده در اختیار افراد بی خانمان قرار می‌گیرد و مددکارانی در این اتوبوس‌ها حضور دارند تا افراد را به سمت استفاده از گرمخانه‌ها راهنمایی و هدایت کنند.

احمدی صدر با بیان اینکه از ابتدای مهر ماه این اقدامات آغاز شده اما این آمادگی وجود دارد که بنا به شرایط تعداد اتوبوس‌ها افزایش یابد و یا حتی سالن‌هایی برای شرایط اضطراری آماده شده است، گفت» شهرداری تهران متعهد شده است که ۵۰۰۰ تخت برای جمع آوری معتادان متجاهر ایجاد کند که در قالب ۹ مرکز تحت عنوان یاور شهر فعال هستند، در زمان غربالگری معتادان جمع آوری شده، برای برخی از افراد همچون ترنس‌ها، افراد داری زخم باز و... منع پذیرش وجود دارد که شهرداری تهران متعهد شد این افراد را پذیرش کند.

احمدی صدر  با تاکید بر اینکه یکبار برای همیشه رصد شود که نهادها و دستگاه‌ها در مورد معتادان متجاهر چه کردند، تصریح کرد: در طرح جمع آوری معتادان متجاهر، دانشگاه‌های علوم پزشکی وظیفه صدور مجوزهای نگهداری را دارند که به غیر از دانشگاه علوم پزشکی تهران، دو دانشگاه دیگر کمک نکردند یا وظیفه برقراری امنیت مراکز ماده ۱۶ با پلیس است و  همچنین ستاد مبارزه بامواد مخدر باید به مراکز ماده ۱۶ بابت نگهداری هر معتاد مبلغ ۴۲ هزار تومان پرداخت می‌کرد که تاکنون پرداخته نکرده و این در حالی که هزینه هر معتاد در مراکز شهرداری ۱۲۰ هزار تومان و نه ۴۲ هزار تومان است و تاکنون شهرداری از منابع خود پرداخت کرده است و در یک کلام باید بگویم که چرخه جمع آوری معتادان محقق نمی‌شود الا اینکه در حوزه آسیب اجتماعی شاهد شکل گیری مدیریت  واحد شهری باشیم.

وی با تکذیب خبر اخذ کارت شناسایی از افراد در هنگام جذب در گرمخانه یا اتوبوس‌های سیار گفت: این افراد بی خانمان، فارغ از ملیت، رنگ و... مهمان ما هستند.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز