خبرگزاری کار ایران

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور:

سازمان آموزش فنی و حرفه ای، رکن اصلی نظام آموزش مهارتی و صلاحیت حرفه‌ای کشور است

asdasd
کد خبر : ۱۱۳۲۶۱۳

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور در اولین نشست وبیناری خود با مدیران کل ستادی و استانی گفت: سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای به عنوان رکن اصلی نظام آموزش مهارتی و مقوله صلاحیت حرفه‌ای جایگاهی منحصر به فرد و حیاتی در کشور دارد.

به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور، غلامحسین حسینی‌نیا گفت: رسالت نظام آموزش رسمی در سراسر کشور بر عهده همه دانشگاه‌ها است در حالی که سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای به عنوان متولی اصلی آموزش‌های غیر رسمی مهارتی در کشور، بخش اعظم مسئولیت مهارت آموزی را به تنهایی برعهده دارد. 

حسینی نیا خطاب به مدیران استانی گفت: هدف از برگزاری این نشست تبیین وضعیت موجود آموزش‌های مهارتی در استان‌ها توسط مدیران کل استانی است و از آن‌ها خواست بدون واسطه و صریح واقعیت‌ها را انعکاس دهند. 

وی همچنین گفت: سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور دارای نیروهای توانمندی است که بزرگترین سرمایه سازمانی محسوب می‌شود. با ظرفیت نیروی انسانی توانمند، امکانات وسیع، مأموریت‌های گسترده و توزیع جغرافیایی ویژه، زمینه‌های ارتقای جایگاه سازمانی فراهم است. کاستی‌ها و مشکلاتی وجود دارد که سازمان را از جایگاه واقعی خود دور کرده است. 

معاون وزیر تعاون تأکیدکرد: باید جهت گیری فعالیت‌ها به سمتی باشد که سازمان به جایگاه واقعی خود برای نقش آفرینی در توسعه کشور دست یابد.  قطعا کار با شرایط فعلی و محدودیت‌های بودجه‌ای ساده نیست و ما منکر تلاش‌های همکاران در چنین شرایطی نیستیم. 

حسینی نیا تصریح کرد: این نشست فرصتی برای بررسی و تبیین نقاط ضعف و معضلات موجود است تا با استعانت خداوند و هم فکری همه همکاران گام‌های موثری در مسیر سازندگی و بالندگی کشور برداشته شود. 

رئیس سازمان در این نشست وبیناری گفت: بحث مربوط به حقوق و مزایای همکاران باید پیگیری شود و در آن شکی نیست اما این موضوع به زمان احتیاج دارد و در صورت افزایش درآمدزایی سازمانی از منابع و امکانات موجود استان‌ها نسبت به ۶ ماهه اول سال، با ساز و کارهای قانونی در قالب رفاهی می‌توانیم تا حدودی حقوق و مزایای کارکنان در ۶ ماه دوم سال جاری را ترمیم کنیم. 

حسینی نیا در ادامه به دیدگاه ویژه وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به جایگاه رفیع سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای به عنوان رکن اصلی زنجیره تولید و اشتغال در کشور اشاره کرد. رویکرد توسعه همکاری‌های مشترک (دوجانبه و چندجانبه) با سایر دستگاه‌ها را در سطوح ملی و استانی با قوت دنبال خواهیم کرد. 

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور با اشاره به تعاملات خوب ملی و استانی که پیش از این با ذینفعان و ذیربطان حوزه مهارت آموزی شکل گرفته است گفت: شرکت در جلسات شورای معاونین دیگر وزارتخانه ها، تقویت تعامل با استانداران و سایر دستگاه‌ها در سراسر کشور از جمله برنامه‌های هم افزایی در راستای توسعه فرهنگ مهارت افزایی و ارتقای جایگاه مهارت آموزی است. 

وی در خاتمه عنوان کرد: نشست مذکور با هدف اصلی تبیین وضعیت موجود و ارائه نقطه نظرات توسط مدیران کل استان‌ها برگزار شد و در وبینار بعدی به تبیین برنامه‌های ۴ساله سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور خواهیم پرداخت. 

در این نشست وبیناری که با حضور مدیران ستادی و استانی برگزار شد، مدیران کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان‌ها به بیان وضعیت موجود، دیدگاه‌ها و ارائه پیشنهادات و طرح‌های خود پرداختند.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز