خبرگزاری کار ایران

مدیرعامل شهرک های صنعتی خراسان رضوی مطرح کرد؛

کمبود اعتبارات برای زیرساخت‌های شهرک‌های صنعتی/ این وضعیت نیازمند اصلاح است

asdasd
کد خبر : ۱۲۸۷۹۴۷

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی گفت: این استان دارای ۵۰ شهرک صنعتی مصوب بوده و این شرکت تا به امروز بیش از ۵ هزار قرارداد امضا کرده که حدود ۲ هزار قرار داد منجر به صدور پروانه بهره‌برداری شده‌ است.

به گزارش ایلنا از مشهد، جعفر فرشچی طوسی در حاشیه نشست قرارگاه عملیاتی شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان، توضیح داد: ۲۳۰۰ طرح نیز در مرحله ساخت‌وساز هستند و برای بیش از ۸۰ هزار نفر اشتغال‌زایی صورت گرفته است. همچنین بیش از ۷۵ درصد از واحدهای صنعتی ما به تصفیه‌خانه متصل هستند و در مجموع شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی در سطح کشور از لحاظ اشتغالزایی، سرمایه‌گذاری و… در سطح مطلوبی قرار دارد. 

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی با بیان اینکه مسئله زمین و امکانات روز بنایی از گذشته تا کنون یکی از دغدغه‌های اصلی شهرک‌های صنعتی استان بوده است، گفت: خوشبختانه با کمک مسئولان ذی‌ربط موفق به پیگیری مباحث توسعه‌ای شهرک‌های موجود بوده‌ایم. همچنین درحال پیگیری اقدامات لازم برای واگذاری و بهره‌برداری شهرک صنعتی شماره ۵ نیز هستیم. 

فرشچی بیان کرد: با همکاری‌هایی که شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی خراسان‌رضوی با شرکت شهرک‌های صنعتی استان داشته است، در نهایت موفق به اخذ مصوبه تخصیص ۱۰۰ هکتار زمین برای شهرک صنعتی ماشین ابزار از شورای کارگروه زیربنایی استان شده‌ایم. 

وی اضافه کرد: توسعه شهرک صنعتی توس و ایجاد چهارچوب فعالیتی آن در قالب صنایع های‌تک، کم‌آب‌بر، دانش بنیان و…، از جمله مسائلی است که شرکت شهرک‌های صنعتی استان در پی تحقق آن است. 

به گفته مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی، افزایش هزینه‌های پرداختی آب‌ و برق، موضوعی است که اخیرا موجب نگرانی واحدهای مستقر در شهرکهای صنعتی شده، تصریح کرد: هرچند که رایزنی‌هایی در این خصوص با مسئولان ذی‌ربط انجام شده اما راهکاراندیشی درباره این مهم نیازمند مکاتبات جدی‌تری است. 

فرشچی تاکید کرد: هزینه هر لیتر جبرانی آب در گذشته بین ۱۵ تا ۲۰ میلیون تومان بود اما امروزه این هزینه برای شهرک‌های صنعتی حدود یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان برآورد می‌شود. همچنین، متوسط هزینه هر کیلووات برق نیز بین ۲ میلیون و ۵۰۰ تا ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان برآورد می‌شود که این هزینه‌ها نیز فشار مضاعفی بر شهرک‌های صنعتی وارد کرده است‌. 

وی با اشاره به کمبود اعتبارات برای زیرساخت‌های شهرک‌های صنعتی اظهار کرد: ۵ درصد از اعتبارات استانی به شهرک‌های صنعتی تخصیص داده می‌شود که در استان ما حدود ۱.۲ درصد از این اعتبارات به شهرک‌های صنعتی تخصیص می یابد. این وضعیت نیازمند اصلاح است.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز