خبرگزاری کار ایران

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان خبر داد:

زنجان، رتبه برتر صدور اسناد مالکیت برای واحدهای مسکونی شهری و روستایی را کسب کرد

asdasd
کد خبر : ۱۰۷۳۱۲۱

با اشاره به رشد ۱۸۳ درصدی صدور اسناد مالکیت برای واحدهای مسکونی شهری و روستایی در طول یک سال گذشته گفت: بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان رتبه برتر کشوری در این زمینه را از آن خود کرد.

به گزارش ایلنا از زنجان، رضا خواجه ای، مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان، در جمع خبرنگاران، گفت: در طول یک سال گذشته ۴۵۸۸ فقره سند مالکیت برای واحدهای مسکونی روستایی و شهرهای زیر ۲۵۰۰۰ نفر جمعیت توسط بنیاد مسکن و اداره ثبت اسناد و املاک در این استان صادر شده است.

خواجه ای، به رشد و تحقق ۱۸۳ درصدی در زمینه صدور سند مالکیت برای واحدهای مسکونی روستایی و شهری نسبت به برنامه کشوری و کسب رتبه اول در این زمینه اشاره کرد و گفت: خوشبختانه با تلاش مجموعه بنیاد مسکن و همکاری مطلوب اداره ثبت اسناد و املاک توانستیم دراین زمینه موفق عمل نماییم.

وی، با بیان اینکه، تا کنون ۶۷۷۵۶ فقره سند مالکیت روستایی و ۷ هزار و ۳۵۵جلد سند برای شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت، صادر شده است، خاطرنشان کرد: در مجموع برای بیش از ۷۳/۱ درصد واحد‌های مسکونی روستایی سند مالکیت صادر شده که این میانگین در سطح کشور ۶۲/۸ درصد است، که باید گفت در این زمینه استان زنجان بالاتر از میانگین کشوری قرار دارد.

خواجه ای، به برخی اهداف و مزایای صدور سند برای واحدهای مسکونی اشاره کرد و افزود: مدیریت کارآمد منابع زمین، کمک به مقاوم‌سازی مساکن، تقویت هویت اجتماعی، استفاده از تسهیلات بانکی، کمک به رونق اقتصادی روستا، برابری اجتماعی، توسعه مشارکتهای مردمی، جلوگیری از مهاجرت ‌های بی‌رویه، فراهم نمودن زمینه مهاجرت معکوس به روستا از برخی اهداف این طرح به شمار می‌آید.

مدیرکل بنیاد مسکن استان تاکید کرد: سند مالکیت به معنای هویت بخشی به املاک روستایی است و روستاییان می‌توانند از سند به عنوان وثیقه بانکی استفاده و تسهیلات دریافت کنند که این مهم بسیاری از اختلافات ملکی را نیز رفع می‌کند.

وی با بیان اینکه، صدور سند مالکیت در روستاها مزایای دریافت تسهیلات، ضمانت بانکی، افزایش ارزش حقوقی و اقتصادی ملک را به همراه دارد و این شرایط میل و رغبت مردم برای سند دار کردن املاک را افزایش می‌دهد، تصریح کرد: با این دیدگاه می‌توان گفت برخورداری از مزایای مالکیت تثبیت شده به خصوص برای اقشار روستاییان از ملزومات یک توسعه موزون است زیرا منابع به صورت منطقی و عدالت‌گونه میان مردم آن جامعه تقسیم می‌شود.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز