خبرگزاری کار ایران

برای اولین بار در کشور اجرایی می شود:

اجرای پروژه هاضم بی‌هوازی در اصفهان برای دستیابی به اهداف زیست محیطی

asdasd
کد خبر : ۱۰۰۳۴۹۴

معاون خدمات شهری شهرداری اصفهان گفت: شهرداری اصفهان برای اولین بار در کشور از تکنولوژی هاضم بی هوازی برای مدیریت پسماندها استفاده می کند.

به گزارش ایلنا از اصفهان،حسین امیری با اشاره به این که این پروژه در اصفهان طی 3 فاز در سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان اجرایی خواهد شد، توضیح داد: با توجه به این که رقم پروژه برای اجرای فاز اصلی بسیار بالا و بین 6 تا 10 میلیون یورو برآورد می شود، در فاز اول پروژه را  به میزان 30 کیلوگرم در روز کلید می زنیم تا ضمن آشنایی با فناوری هاضم بتوانیم با بومی سازی آن هزینه های اجرای فاز اصلی را کاهش دهیم.

او افزود: در صورتی که فاز پایلوت نتایج خوبی در اختیار ما قرار دهد و در اجرای پروژه هاضم بیهوازی با دانش بومی به موفقیت دست یابیم می توان با اطمینان کامل و جذب سرمایه گذار مناسب فازهای بعدی را اجرا کرد.

امیری در خصوص اهداف در نظر گرفته شده برای این پروژه توضیح داد: به طور کلی رویکرد ما از اجرای این پروژه دستیابی به اهداف زیست محیطی است و به دنبال آن هستیم تا با پردازش پسماندها با این تکنولوژی ضمن کاهش انتشار گازهای گلخانه ای مانند دی اکسید کربن که در فرآیند تهیه کمپوست تولید می شود، آلودگی زمین را هم کاهش دهیم زیرا فرآیند تولید کمپوست به روش فعلی باعث آلوده شدن محدوده گسترده ای از زمین می شود در حالی که اگراز روش هاضم استفاده شود، مجموع پسماندهای تر در یک راکتور سربسته پردازش می شود که هم مساحت کمتری اشغال می کند و هم در نهایت کود کمپوست با کیفیت تری را هم تولید می کند که این امر می تواند تحولی بزرگ را در سطح کلان شهرها ایجاد نماید و شهرداری اصفهان پیشران این تکنولوژی در اصفهان هستند.

او در خصوص زمانبندی فازهای مختلف این پروژه نیز توضیح داد: در حال حاضر فاز پایلوت راه اندازی شده است و و بعد از  بهینه سازی خوراک ورودی نتایج قابل اتکایی به دست می آید که بر مبنای آن می توانیم فاز صنعتی و ایجاد یک کنسرسیوم از سرمایه گذاران مطمئن را تشکیل و اجرا کنیم.

امیری به نقش شهروندان در موفقیت این پروژه اشاره کرده و افزود: شهروندان با جداسازی پسماندها به طور صحیح می توانند نقش موثری در این پروژه داشته باشند، چرا که خلوص پسماند تر می تواند موفقیت این پروژه را تضمین کند، لذا لازم است پسماندهای خشک و جزء ویژه به دقت جدا شوند تا این فرآیند زیست محیطی به خوبی اجرایی شود.

 

 

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز