خبرگزاری کار ایران

در گفت‌وگو با ایلنا مطرح شد؛

تشریح برنامه‌های وزارت کار در هفته کارآفرینی/ وزارت کار در حوزه کارآفرینی چه کرده است؟

asdasd
کد خبر : ۹۹۴۲۶۲

مدیرکل توسعه کارآفرینی وزارت کار به تشریح برنامه‌ها در هفته کارآفرینی پرداخت و گفت: دستاوردهای این حوزه در سال گذشته مثبت بوده است.

رحیم سرهنگی (مدیرکل توسعه کارآفرینی وزارت کار) در گفتگو با خبرنگار ایلنا، مطرح کرد: هفته جهانی کارآفرینی، آخرین هفته ماه نوامبر است و برنامه‌هایی در این روز، در  ۱۷۸ کشور جهان برگزار می‌شود.  ما در ایران، نزدیک به ده سال است که گام به گام با این برنامه پیش می‌رویم.

وی در ادامه افزود: به مناسبت هفته کارآفرینی، بیش از ۳۵ هزار رویداد سالانه در کشورهای جهان برگزار می‌شود. امسال به دلیل شیوع کرونا در جهان، بیشتر این برنامه‌ها مجازی برگزار می‌شود. ما نیز به دلیل رعایت پروتکل‌های بهداشتی تمام برنامه‌های خود را به صورت مجازی و آنلاین برگزار می‌کنیم. این برنامه‌ها سراسری است و تمامی استان‌ها در آن مشارکت خواهند کرد.

این مقام با تاکید بر حضور دانشگاه‌های فعال در توسعه کارآفرینی گفت: تمام دانشگاه‌های فعال در توسعه کارآفرینی کشور، در این برنامه‌ها حضور دارند.

سرهنگی ادامه داد: دستگاه‌های اجرایی، کانون‌های کارآفرینی و مراکز مشاوره و خدمات کارآفرینی کشور با ما در اجرای این امور همکاری می‌کنند.

او با بیان اینکه برنامه‌ها از ۲۶ آبان تا ۲ آذر برگزار می‌شود، گفت: برنامه‌های آنلاین به طور مدام شامل گفتگو با سیاست‌گذاران حوزه کارآفرینی در دستگاه‌های اجرایی و کارآفرینان برتر کشور، آموزش کارآفرینی و گفتگو درباره موضوعات روز حوزه کارآفرینی است.

این مسئول درباره نامگذاری روزهای هفته توضیح داد: روز ۲۶‌ام آبان را «کارآفرینی و جهش تولید» ، ۲۷ آبان روز «کارآفرینی و مسائل پیش آمده از مسائل کرونا»، ۲۸‌ام «کارآفرینی و زنان»، ۲۹ ام «کارآفرینی و تعامل» و ۳۰ام آبان ماه  «کارآفرینی دیجیتال» نامگذاری شده است. همچنین اولین روز آذرماه «کارآفرینی، جوانان و دانشجویان» و روز آخر «کارآفرینی کودکان و نوجوانان» نام دارد. سخنرانان صاحب‌نظر متعدد در حوزه‌های تخصصی خود درباره این موضوعات به ما کمک می‌کنند.

سرهنگی درباره عملکرد وزارت کار برای توسعه کارآفرینی و در پاسخ به اینکه دستاوردهای وزارت کار در حوزه کارآفرینی در سال گذشته چه بوده است، گفت: بیش از ۴۵۰ مرکز مشاوره کارآفرینی در کشور فعال کرده‌ایم که توسط بخش خصوصی مدیریت می‌شود ولی سیاست‌های این موسسات همسو با ما است. این موسسات به عنوان بازوی اجرایی توسعه کارآفرینی هستند. ما کانون‌های کارآفرینی در ۳۱ مرکز استان تشکیل دادیم و هیات رییسه شورای مرکزی این کانون‌ها انتخاب شده‌اند. تمامی این کانون‌ها برنامه‌های مختلفی داشته‌اند.

او در ادامه افزود: با شیوع کرونا، روش‌های جدید کسب و کار برآمده از این شرایط را ایجاد کرده‎ایم. سند «توسعه کارآفرینی» با همکاری سایر دستگاه‌ها و بخش خصوصی تنظیم شده که در این هفته رونمایی می‌شود. این سند ۵ رکن اصلی و ۱۷ برنامه تحول‌آفرین دارد. ۵ برنامه از ۱۷ برنامه را امسال اجرایی کرده‌ایم. این ۵ برنامه زیرمجموعه‌ی «مصوبه برای کارآفرینان پیشرو و خط شکن» است که در هیات دولت به تصویب می‌رسد که شامل «باشگاه کارآفرینان نوجوان»، «تقویت اکوسیستم‌های منطقه‌ای و استانی با نگاه بخشی و رسته‌ای»، «بنیادهای تخصصی کارآفرینی» مثل بنیاد فناوری‌های نوین و توسعه پایدار و گردشگری، بنیاد صنایع خلاق و بنیاد  فرآوردهای زنبور عسل است که در این حوزه فعال شده‌اند.

سرهنگی در پایان گفت: از علاقمندان می‌خواهیم به صفحه اینستاگرام یا سایت وزارتخانه به نشانی karafarini.mcls.gov.ir مراجعه کنند و در برنامه‌های هفته کارآفرینی شرکت کنند. این برنامه‌ها رایگان است و شرکت در آنها برای عموم آزاد است.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز