خبرگزاری کار ایران

با حضور رئیس جمهور صورت گرفت؛

انعقاد قرارداد طرح ملی توسعه مشاغل خانگی

asdasd
کد خبر : ۷۹۶۰۰۵

قرارداد همکاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و جهاد دانشگاهی با هدف تداوم اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی و توانمندسازی ۴۰ هزار نفر در ۳۱ استان کشور با حضور حسن روحانی، رئیس جمهورکشورمان منعقد شد.

به گزارش ایلنا به نقل از  مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، این قرارداد همکاری با هدف تداوم اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی، در مراسم سالگرد جهاددانشگاهی میان محمد شریعتمداری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و حمیدرضا طیبی، رئیس جهاد دانشگاهی  منعقد شد.
براساس این گزارش ، در راستای پیاده سازی و اجرای برنامه‌های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در زمینه ی کارآفرینی و اشتغال، استفاده از ظرفیت نهادهای توسعه‌ای به عنوان یکی از مولفه‌های ضروری در نظر گرفته شده است؛ یکی از طرح‌های کارآمد حوزه اشتغال، طرح توسعه کسب وکارهای خرد و خانگی است که در آن از ظرفیت جهاددانشگاهی در نقش یک سازمان توسعه‌ای استفاده شده و در مرحله ی پایلوت در ۹ استان کشور دستاورد‌های قابل توجهی  داشته است.
موضوع این تفاهم نامه توسعه و بهبود مستمر و پایدارسازی کسب وکارهای خرد و خانگی در چارچوب طرح ملی توسعه ی مشاغل خانگی و از طریق پیاده سازی الگوهای موفق، توسعه اشتغال و کارآفرینی در مناطق، رسته‌ها و گروه های هدف با تاکید بر مناطق روستایی و توسعه کسب وکار‌های خرد و خانگی از نظر مهارت، استاندارد‌ها، کیفیت، تکنولوژی، حضور در بازار، برندسازی محصولی و منطقه ای است.
این قرارداد دارای ۳ فاز اجرایی به شرح زیر است:
فاز اول، پیاده سازی طرح ملی توسعه ی مشاغل خانگی و شناسایی مزیت‌ها و فرصت‌هاست که شامل بررسی و مطالعه ظرفیت‌ها، مزیت‌ها و امکانات موجود، تعامل با دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی و ثبت نام متقاضیان در سامانه ی inhb.ir می شود.
فاز دوم شامل پیاده‌سازی طرح ملی توسعه ی مشاغل خانگی و توانمندسازی ۴۰ هزار نفر از متقاضیان مشاغل خانگی است که دارای سه مرحله ی ارزیابی و استعداد سنجی متقاضیان، مشاوره و هدایت متقاضیان و آموزش است.
فاز سوم اتصال به بازار و توسعه و پایدارسازی مشاغل خانگی برای ۴۰ هزار متقاضی در ۳۱ استان است که شامل جلب مشارکت کارآفرینان، خبرگان، خیرین و... و تیم سازی و شبکه سازی، هدایت و مشاوره ی صاحبان مشاغل خانگی به ارتقای کمیت و کیفیت محصولات و بسته بندی، برندسازی و استاندارد سازی و کمک به تنظیم برنامه‌های فروش و شکل دهی و ظرفیت سازی بازارهای فیزیکی و الکترونیکی می شود.
زمینه‌های همکاری در این تفاهم نامه شامل؛ انجام مطالعات به منظور آسیب شناسی، بهبود و ارتقای کمی و کیفی کسب وکارهای خرد و خانگی، تدوین و پیاده سازی الگوهای موفق از شبکه کسب وکارهای خانگی در سراسر کشور در جهت پیوند آن با اقتصاد ملی، ایجاد هم‌گرایی و هم سویی بین کسب وکارهای بزرگ و خرد و خانگی با ایجاد و تقویت زنجیره ی ارزش، اجرا و پیاده سازی طرح‌های اشتغال و کارآفرینی در مناطق روستایی کشور با تاکید بر روستاهای کانونی، اجرای طرح‌های توانمندسازی و اتصال به بازار برای متقاضیان کسب وکارهای خرد و خانگی در چارچوب طرح ملی توسعه مشاغل خانگی و شناسایی و ترغیب پیش رانان برای توسعه ی کمی و کیفی کسب وکار‌های خرد و خانگی است.
همچنین توسعه ی کسب وکارهای خرد و خانگی در جهت صادرات و عرضه در بازارهای جهانی، توسعه بازار فروش و عرضه محصولات کسب وکارهای خرد و خانگی با استفاده از ظرفیت های شرکت‌ها و برندهای بزرگ و موفق، بسترسازی برای شکل گیری شبکه و برند قوی ملی و بین المللی کسب وکار‌های روستایی و خرد و خانگی با بهره گیری از الگوهای موفق بین المللی، همکاری در تربیت کارگزاران و تسهیل گران اشتغال روستایی و کسب وکارهای خرد و خانگی و حمایت و همکاری در تامین نیازها، زیرساخت و منابع مورد نیاز برای پیشبرد طرح‌های اجرایی اشتغال در مناطق روستایی و پیاده سازی کسب وکارهای خرد و کوچک از دیگر زمینه های تفاهم نامه ی همکاری بین جهاددانشگاهی و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است.
انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز