خبرگزاری کار ایران

کارگران سیمان جوین خواستار اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل هستند/ نگرانی کارگران از سیاست‌های دولت در فروش سوخت به کارخانه‌ها

asdasd
کد خبر : ۱۰۱۶۹۹۹

کارگران کارخانه سیمان جوین خواستار اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل برای افزایش دستمزدهایشان در این واحد تولیدی هستند.

منابع خبری در کارخانه سیمان جوین به خبرنگار ایلنا گفتند: ما کارگران شاغل در کارخانه سیمان جوین در استان خراسان رضوی هستیم که چندین سال است به دنبال اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل در این واحد تولیدی هستیم و در قانون کار نیز بر الزامی بودن اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل در کارگاه‌های بالای ۵۰ نفر تاکید شده است با این‌حال اجرای طرح اخیر همچنان مسکوت مانده است.

طبق اظهارات کارگران این واحد تولیدی؛ عدم اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل در مورد کارگران باعث شده درآمد مزدبگیران این کارخانه در حد و اندازه حداقل‌های قانونی باقی بماند.

به گفته آنها؛ یکی از دلایل مخالفت کارفرما با اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل همسان شدن دستمزد کارگران قراردادی با کارگران رسمی است که کارفرمایان به بهانه‌ی مشکلات مالی قصد عملیاتی کردن این طرح را ندارند.

آن‌ها در ادامه با اشاره به «ماده ۵۰ قانون کار» گفتند: بر اساس ماه ۵۰ قانون کار، وظیفه‌ی پیگیری اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل، چنانچه کارفرمایان مشمول این قانون در مهلت‌های تعیین شده مشاغل کارگاه‌های خود را ارزیابی نکرده باشند، برعهده‌ی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است.

به گفته این کارگران؛ مسئولان وزارت کار درباره مسکوت ماندن اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل برای کارگران شرکت سیمان جوین پاسخگو نیستند و ظاهرا پافشاری‌های لازم را نیز ندارند.

این کارگران در خصوص وضعیت کارخانه و پرداخت دستمزد کارگران سیمان جوین گفتند: صرف‌نظر از همه کاستی‌هایی که در مورد شرایط مزدی کارگران این واحد تولیدی وجود دارد اما کافرما نسبت به پرداخت به‌موقع دستمزد کارگران توجه زیادی دارد به‌طوری که در عمل دستمزد کارگران در هر ماه پرداخت می‌شود.

به گفته آنها؛ وضعیت فعلی این کارخانه به دلیل افزایش چند برابری قیمت تمام شده مازوت نسبت به گاز دچار مشکل شده و هم‌اکنون مسئولان کارخانه به دنبال راه‌حل مناسبی برای این وضعیت هستند.

به نقل از این کارگران گفته می‌شود؛ مسئولان از یکسو برای کاهش مصرف سوخت گاز در زمستان بر مصرف سوخت ارزان قیمت مازوت در برخی کارخانجات پرمصرف تاکید دارند و از سوی دیگر این محصول به قیمت سه برابر گاز به دست کارخانه‌ها و واحد‌های تولیدی پرمصرف می‌رسد. دولت نیز نه اجازه‌ی افزایش قیمت سیمان می‌دهد و نه راهکار دیگری برای این مشکل می‌اندیشد. بنابراین کارگران با آنکه هر روز سر کار خود حاضر می‌شوند، نگران ادامه‌ی فعالیت کارخانه هستند.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز