خبرگزاری کار ایران

معاون اول رئیس جمهور تاکید کرد:

لزوم یکپارچه سازی سامانه های الکترونیک در کشور

asdasd
کد خبر : ۱۷۴۳۴۳

معاون اول رئیس جمهور بر لزوم یکپارچه سازی سامانه های الکترونیک نظیر گمرک، ‌مالیات و سیستم بانکی تاکید کرد و گفت: سامانه ها ی جدا باید به یکدیگر مرتبط و متصل شوند.

معاون اول رئیس جمهور بر لزوم یکپارچه سازی سامانه های الکترونیک نظیر گمرک، ‌مالیات و سیستم بانکی تاکید کرد و گفت: سامانه ها ی جدا باید به یکدیگر مرتبط و متصل شوند
به گزارش خبرنگار ایلنا اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور در مراسم هشتمین نمایشگاه بورس، بانک وبیمه با اشاره به عبور از چالشهای پیش رو اظهار داشت: بانک ها اصلی ترین چالش را در زمینه توسعه کشور پیش رو دارند.
وی افزود: ضرورت توسعه کشور درمقابل با کشورهای همسایه به شدت حس می شود و مردم ایران زمانی که خودر ا با کشورهای همسایه مقایسه می کنند شاید در وضعیت مطلوبی نسبت به آنها قرار داشته باشند.
جهانگیری با بیان اینکه در افق ۱۴۰۴ ایران قدرت اقتصادی منطقه باید باشد تصریح کرد: دو برنامه کوتاه مدت و بلند مدت برای دست یافتن به این مهم وجود دارد که مهمترین آن ایجاد اشتغال و رفع بیکاری نیروهای جوان و تحصیلکرده است.
جهانگیری خاطر نشان کرد: برای عبور از این چالش سالانه به یک تا یک و نیم میلیون شغل نیاز داریم.
وی ادامه داد: ۸ سال گذشته که رشد اقتصادی حدود ۸ درصد و رشد سرمایه گذاری حدود ۱۲ درصد بود نیازمند یک میلیون شغل در سال بودیم اما درشرایط کنونی با رکود اقتصادی و براساس آمارهای سال ۹۱ که نشانگر رشد اقتصادی منفی ۶.۳ و رشد سرمایه گذاری منفی ۲۱.۹ هستیم مطمئنا میزان ایجاد اشتغال باید بیش از یک میلیون شغل درسال باشد.
وی تصریح کرد: در جلساتی که باوزرای دولت داشته ایم مجموعه طرح های پیش نیاز توسعه ای مورد ارزیابی قرار گرفت که در این میان دهها میلیارد دلار در حوزه نفت ومیادین مشترک نفتی نیاز به سرمایه گذاری وجود دارد که البته با این سرمایه گذاری ها چندین برابر بازگشت مالی خواهیم داشت.
وی ادامه داد: همچنین با سرمایه گذاری در طرح های نیمه تمام پتروشیمی راه آهن بنادر چابهار و بندر عباس و طرح های فولادی و معدنی می توان بهره برداری های مفیدی داشت.
جهانگیری گفت: توسعه و تجهیز منابع تا کنون بر دوش نظام بانکی بوده این در حالی است که نظام بانکی مظلوم و اقع شده هر چند که اشتباهتی در این میان رخ داده است.
وی تصریح کرد: ۲۳۰ هزار میلیارد تومان منابع تجهیز شده ود راختیار بنگاههای مختلف قرار گرفته است اما در سال جاری منابع بیشتری نیاز است.
وی درخاتمه افزود: از بازار سرمایه انتظار می رود تا با شکل گیری صندوقهای پروژه به تامین مالی طرح ها وشرکتهای بزرگتر رو آوردو ساز و کارهای خود را اعلام کند.

نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز