خبرگزاری کار ایران

گلایه معاونان فرهنگی باشگاه های لیگ برتر؛ مسایل فرهنگی بودجه نداریم!

asdasd
کد خبر : ۸۲۰۳۱۱

اولین جلسه معاونان باشگاه های فرهنگی باشگاه های لیگ برتری در سازمان لیگ برگزار شد.

به گزارش ایلنا،اولین جلسه معاونان فرهنگی باشگاه های لیگ برتری امروز با حضور حجت اله بهمنی مدیر روابط عمومی و امور فرهنگی، محسن شکل آبادی مدیر فرهنگی باشگاه سپاهان، جلال زهرایی نماینده مدیرعامل در امور هواداران باشگاه های سپاهان، ساسان سیاح طاهری معاونت فرهنگی باشگاه فولاد خوزستان، عبد الرحیم صفری معاونت فرهنگی صنعت نفت آبادان، عباس قربانعلی زادگان معاون فرهنگی باشگاه سایپا و محمد حسن کرباسی مشاور اجرایی باشگاه استقلال در سالن روابط عمومی سازمان لیگ برگزار شد.

بهمنی: آئین نامه کانون هواداران به باشگاه ها ابلاغ شده است

 حجت اله بهمنی مدیر روابط عمومی سازمان لیگ در ابتدای این نشست بر لزوم و اهمیت برگزاری نشست های فرهنگی تاکید کرد واظهار داشت: در جهت بهبود فضای فرهنگی فوتبال بهترین و اجرایی ترین راهکار آغاز این مساله از خود باشگاه هاست. البته باشگاه ها در این شرایط سخت اقتصادی بودجه بسیار محدودی برای امور فرهنگی خود دارند. 
 وی افزود: به طور جدی مسایل فرهنگی را پیگیر می کنیم  ودر همین راستا در گام اول باشگاه ها موظف به معرفی معاونان فرهنگی خود شدند و در گام دوم سازمان لیگ فوتبال ایران آئین نامه کانون هواداران را تدوین و به باشگاه ها ابلاغ کرد. در ضمن باشگاه ها را مکلف کردیم که همیاران هوادار خود را در هر باشگاه معرفی کنند و کارگروه فرهنگی باشگاه ها را نیز فعال خواهیم کرد. 
 مدیر روابط عمومی و امور فرهنگی سازمان لیگ تصریح کرد: آئین نامه  کانون هواداران نیز ممکن است در اجرا دارای اشکلاتی باشد که به مروراین اشکلات برطرف خواهد شد. 
بهمنی تصریح کرد: اگر به قوانین احترام گذاشته شود ۹۰۰ درصد مسایل فرهنگی حل شده است و کمیته انضباطی از ابتدای فصل اقدام های قانونی و محکمی با متخلفین  انجام داده  و حتی بازیکنان متخلف با جرایم مالی تنبیه شدند و این مساله خود راه را برای اجرای بهتر مسایل فرهنگی در فوتبال باز می کند. 

نماینده باشگاه سایپا: انجام امور فرهنگی متناسب با روحیه جوانان

 عباس قربانعلی زادگان معاون فرهنگی باشگاه سایپا نیز  در این جلسه اظهار داشت: جنس فعالیت فرهنگی باشگاه ها در فوتبال با فعالیت های فرهنگی در بخش های دیگر تفاوت دارد .باید در بخش فرهنگی متناسب با روحیه جوانان فعالیت هایی در نظر گرفت.

نماینده باشگاه استقلال: لزوم ایجاد زیرساخت های فرهنگی

 محمد حسن کرباسی مشاور اجرایی مدیرعامل باشگاه استقلال هم در این نشست عنوان کرد: باشگاه ها عنوان فرهنگی – ورزشی را یدک می کشند اما متاسفانه در اکثر باشگاه ها توجه به امور فرهنگی بسیار کم است آن هم در حالیکه فوتبال در کل دنیا یک پدیده قابل توجه است که تمامی اقشار جامعه  با آن عجین هستند. با این حال متاسفانه غیبت برخی از معاونان فرهنگی باشگاه های لیگ برتری نشان از کم توجهی به این مقوله مهم در فوتبال است و باید از جناب بهاروند ریاست محترم سازمان لیگ و آقای بهمنی مدیر روابط عمومی وامور فرهنگی سازمان لیگ تشکر کنیم که زمینه برگزاری چنین نشست هایی را فراهم می کنند.
 وی افزود: خیلی از مشکلاتی که گاهی در ورزشگاه ها پیش می آید با اقدامی ها فرهنگی و پیشگیرانه قابل حل است و حتی گاهی با ۲۰۰ شاخه گل  رابطه هواداران دو باشگاه را قبل از یک مسابقه بهبود بخشیده ایم. آن هم در حالیکه حتی گاهی باشگاه ها برای این هزینه اندک فرهنگی هم با مشکلاتی مواجه هستند.  لزوم ایجاد زیرساخت های فرهنگی در ورزشگاه ها از سوی باشگاه ها کاملا احساس می شود.

نماینده باشگاه صنعت نفت آبادان: استفاده بیشتر از همیاران هوادار در ورزشگاه ها

 عبدالرحیم صفری نماینده باشگاه صنعت نفت آبادان هم با ابراز تاسف از غیبت برخی معاونان باشگاه در اولین جلسه هم اندیشی عنوان کرد: باشگاه صنعت نفت همیاران هواداران خود را فعال کرده است و در تلاش هستیم که نظم بهتری روی سکوها با استفاده از همین همیار هواداران ایجاد کنیم. البته بحث بیمه و مسایل مربوط به این همیار هواداران نیز باید به طور دقیق پیگیری شود.
 وی تصریح کرد: متاسفانه بودجه فرهنگی باشگاه ها بسیار اندک است در حالیکه برای تجهیز همیاران هوادار نیز نیاز به لباس متحد الشکل وتجهیزاتی داریم.   
 صفری همچنین پیشنهاد کرد در برگزاری مراسم فرهنگی مسابقات امکان برگزار مراسم تجلیل و بزرگداشت های بومی نیز فراهم شود.

معاون فرهنگی باشگاه فولاد خوزستان:  لزوم بومی سازی آئین نامه کانون هواداران

 ساسان سیاح طاهری در این جلسه گفت: سال هاست در بخش فرهنگی و اجرایی باشگاه فعالیت دارم. باشگاه فولاد نیز در حال گزینش همیاران هوادار خود است و ۱۵۰ نفررا به عنوان همیار هوادار انتخاب خواهیم کرد و آموزش های لازم را به آنها می دهیم. 
 وی افزود: آئین نامه کانون هواداران را هم مطالعه کرده ام و این آئین نامه نیاز به چکش کاری دارد و برخی موارد آن باید بومی سازی شود.
 سیاح طاهری همچنین پیشنهاد کرد در جلسات فرهنگی نماینده ای از نیروی انتظامی یا یگان ویژه نیز حضور داشته باشد زیرا گاهی در جریان مسابقات در ورزشگاه ها مشکلاتی پیش می آید که باید در این زمینه نیز با نیروی انتظامی هماهنگی های لازم حتی برای رفتن از یک بخش ورزشگاه به بخش دیگر ایجاد شود.

نماینده مدیرعامل باشگاه سپاهان در امور هواداران : انجام امور فرهنگی باشگاه ها الزام آور شود

جلال زهرایی اظهار داشت: باشگاه سپاهان ۱۲۰ تا ۱۳۰۰ نفر عوامل اجرایی داشته ایم که تاییدیه های لازم را از مراجع ذیصلاح اخذ کرده اند. با این حال باید به مشوقین آموزش های لازم داده شود. ضمن اینکه هر مساله ای الزام آور باشد اجرایی نیز خواهد شد. همانطور که در بحث گیت ها و فروش بلیت الکترونیک الزام ها باعث ایجاد این مساله شد در بخش فرهنگی نیز باید سازمان لیگ برخی موارد را الزام آور نماید. 
 وی افزود: وقتی شاهد فحاشی ها در ورزشگاه ها هستیم این سوال پیش می آید که آیا آموزش های لازم را به مشوقین داده ایم؟ بهتر است که مسایل فرهنگی و مشکلات در همین جلسات به بحث گذاشته شود تا بخواهیم در یک جمع ۴۰ یا ۵۰ هزار نفری این مشکلات را در ورزشگاه حل کنیم.

مدیر فرهنگی باشگاه سپاهان: رابطه نزدیک تر مدیران فرهنگی با بازیکنان تیم ها

 محسن شکل آبادی نیز در این جلسه ضمن تاکید بر برگزاری این نشست های هماهنگی اعلام کرد: بهتر است که نماینده فرهنگی باشگاه ها رابطه نزدیک تری با بازیکنان و مربیان تیم داشته باشند زیرا در آنصورت آموزش و اجرای مسایل فرهنگی به بازیکنان فوتبال نیز راحت تر و سهل الوصل تر خواهد بود.

 

 

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز