خبرگزاری کار ایران

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران تاکید کرد:

ضرورت ایجاد بستر مناسب برای توسعه مشارکت مردم در مبارزه با فساد/راه اندازی سامانه شفافیت

asdasd
کد خبر : ۹۵۷۴۱۷

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران بر ضرورت ایجاد بستر مناسب جهت توسعه مشارکت مردم و نهادهای مدنی در امر نظارت و مبارزه با فساد تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار ایلنا، کامران اصغری در گفت و گویی از ابلاغ بخشنامه وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی درخصوص ارتقای پاسخگویی، شفافیت و مقابله با فساد در نظام اداری به تمامی کارکنان و ادارات شهرستانهای تابعه اداره کل تعاون،کار و رفاه اجتماعی مازندران در راستای برنامه هشتم دوره دوم برنامه جامع اصلاح نظام اداری موضوع مصوبه شورای عالی اداری خبر داد.

وی با اشاره به اینکه یکی از مهمترین اقدامات قانونی جمهوری اسلامی ایران در مسیر مبارزه با فساد تصویب قانون ارتقای سلامت نظام اداری و مقابله با فساد است، تصریح کرد: این قانون نقطه عطفی در مبارزه با فساد تلقی شده و ابعاد مختلف پیشگیری از فساد و مقابله با آن را مدنظر قرار داده و الگوهایی را نیز برای رسیدن به اهداف آن ارائه کرده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران بیان کرد: در همین راستا وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی در جهت اجرایی شدن سلامت اداری در تمامی ادارات وابسته اقدام به ابلاغ بخشنامه ارتقای پاسخگویی، شفافیت و مقابله با فساد در نظام اداری نمود که این اداره کل نیز ابلاغ و اجرای این بخشنامه را در دستور کار خود قرار داده است.

این مسئول افزایش سطح آگاهی مردم از طریق شفاف سازی فرایند نظام اداری ، شناسـایی گلوگاه های فسـاد با تعیین سـاز و کارهای پیشـگیری ، ارتقای سطح پاسخگویی و تکریم ارباب رجوع و شهروندان، امکان اندازه گیری میزان سلامت اداری در دستگاه ها و... را از مزایای قانون ارتقای سلامت نظام اداری و مقابله با فساد دانست و افزود: نهایت سعی خود را در جهت اجرای صحیح و کار آمد این بخشنامه بکار خواهیم گرفت و تمامی بندهای آن را در دستور کار قرار خواهیم داد زیرا معتقدیم سالم سازی محیط کار ، صیانت از حقوق مردم و ارتباط مستقیم و بدون واسطه با مردم موجبات ارائه بهتر خدمت به مردم گردیده و افزایش سطح رضایت مندی آنها را بدنبال دارد.

اصغری با اشاره به رونمایی از سامانه‌های شفافیت، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: این سامانه گام بزرگی در جهت تحقق این وعده بر می دارد.

وی تاکید کرد: وزیر کار معتقد است مدیران این وزارتخانه باید خود را در یک اتاق شیشه‌ای ببینند که همواره با نظارت مردمی و رسانه‌ای مواجه هستند تا علاوه بر افزایش بهره‌وری و بازدهی کاری زمینه فسادهای مختلف اداری و مدیریتی نیز از میان برداشته شود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران از راه‌اندازی سامانه‌های شفافیت مانند سامانه جامع و هوشمند بخش تعاونی کشور، سامانه شفافیت صندوق سرمایه‌گذاری تعاون، سامانه شفافیت صندوق بازنشستگی کشوری، سامانه شفافیت بهزیستی و سامانه دریافت گزارش بر خط دریافت‌کنندگان تسهیلات اشتغال پایدار روستایی خبر داد و گفت: در همین چارچوب برای نخستین بار اسامی دریافت‌کنندگان مبلغ ۷ هزار میلیارد تومان تسهیلات۴، ۶ و ۱۰ درصد سود اشتغال پایدار روستایی، سهم هر یک، تعداد اشتغال مورد تعهد و دستگاه اجرایی تأیید‌کننده را به تفکیک استان ها به دستور مقام عالی وزارت در کل کشور برای اطلاع مردم انتشار داده شد.

این مسئول ادامه داد: مساله شفافیت از جمله مسایلی است که همواره به عنوان یک کار پایه با تکیه بر فعالیت های دستگاه های اجرایی وزارت و وزیر بر آن تاکید داشته و این ماموریت همواره در بخش های مختلف ادامه دارد.

اصغری گفت: شفافیت، مبارزه با فساد و پاسخگویی دقیق و صحیح و تکریم ارباب رجوع، رویکرد اصلی وزارت متبوع است که در مازندران به دنبال تحقق کامل این مهم هستیم.

وی شفافیت را سریع‌ترین، کم‌هزینه‌ترین، ساده‌ترین، مبنایی‌ترین و قابل اعتمادترین ساز و کار برای مبارزه با فساد (هم در پیشگیری و هم کشف جرم)، افزایش مسئولیت‌پذیری و پاسخگویی، ارتقاء شایسته سالاری، مشارکت فعال و مؤثر مردمی، کاهش هزینه و زمان و در نتیجه افزایش کارآمدی و سرمایه‌ی اجتماعی عنوان کرد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران گفت: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در همین راستا با هدف ارتقاء شفافیت اقدامات گسترده‌ دیگری را نیز در دستور کار خود قرار داده است.

این مسئول افزود: در حوزه حاکمیت شرکتی، تصویب و ابلاغ نظام‌نامه حاکمیت شرکتی در سازمان تامین اجتماعی و صندوق‌های بازنشستگی و نظارت بر اصلاح ساختارهای موجود سازمان صندوق‌ها و هلدینگ‌های تابعه از جمله این اقدامات به شمار می رود.

اصغری اضافه کرد: وزارت رفاه همچنین در حوزه سامانه‌های شفافیت نیز نسبت به پیگیری استقرار فراگیر سامانه هوش تجاری و داشبوردهای مدیریتی در مجموعه‌های اقتصادی تابعه و استقرار سامانه در شستا و صندوق بازنشستگی کشوری تا پایان شهریور ۱۳۹۹ اقدام می کند.

وی بیان کرد: پنجره واحد اطلاع رسانی مجوزهای وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با هدف تسهیل دراخذ مجوزهای مربوط به حوزه های کارآفرینی و اشتغال ، روابط کار و امور تعاون و سازمان های بهزیستی، تأمین اجتماعی و آموزش فنی و حرفه ای ایجاد شده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران تصریح کرد: به منظوراطلاع رسانی جامع و یکپارچه از اطلاعات مربوط به مجوزهایی که این وزارتخانه صادر می کند، اطلاعاتی شامل مشخصات ،شرایط و مدارک لازم ، روند عملیاتی صدور، هزینه ، مدت زمان و مدت اعتبار و نظایر آن در دسترس است.

اصغری ادامه داد: تمام متقاضیان دریافت مجوز با توجه به حوزه کسب و کار مورد نظرخود در یکی از گروه بندی های ارائه شده وارد واز طریق لینکهای مربوطه اطلاعات کامل، مجوز را دریافت می کنند.

وی گفت: به منظور دسترسی آسان به همه سامانه های شفافیت وزارتخانه و سازمان های تابعه درگاه واحدی به نشانی shafaf.mcls.gov.ir  تعبیه شده و قابل استفاده است.

 

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز