خبرگزاری کار ایران

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران مطرح کرد:

سرانه تخت بیمارستانی در استان ۱/۵ نفر است / رتبه دوم مازندران در شناسایی بیماری های دیابت و سرطان در کشور

asdasd
کد خبر : ۸۴۴۹۹۳

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: سرانه تخت بیمارستانی در استان ۱/۵ نفر است.

 به گزارش خبرنگار ایلنا، سید عباس موسوی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران در نشست هماهنگی و بازدید هیات پاکستانی از برنامه پوشش همگانی سلامت در بابلسر، اظهار کرد: دانشگاه های علوم پزشکی در ساختار وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی همه امور مربوط به سلامت، نظارت بر غذا و دارو و آموزش و تحقیقات پزشکی را برعهده دارد.

وی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی مازندران دارای ۷ معاونت می باشد، گفت: ۳۷۹ مدیر در حوزه های مختلف، ۲۰۰ هزارنفر پرسنل و ۴۴۳ عضو هیات علمی در دانشگاه علوم پزشکی مازندران فعالیت می کنند.

موسوی به تخت های درمانی اشاره کرد و افزود: حدود ۴۱۴۳ تخت درمانی در ۴۰ بیمارستان فعالیت می کنند که سرانه تخت بیمارستانی در استان ۱.۵ است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه ۱۰ دانشکده در ۴ شهرستان مسوول آموزش رشته های مرتبط با علوم پزشکی است، ادامه داد: دانشجویان علوم پزشکی این دانشکده ها در ۱۰۴ رشته مرتبط در مقاطع مختلف تحصیلی تحصیل می کنند.

وی به فعالیت اورژانس شهری، جاده ای و هوایی اشاره کرد و گفت: زمان رسیدن آمبولانس بر سر بیمار در شهر ۷.۲۵ ثانیه و در بین جاده ها ۱۲:۳۰ می باشد.

موسوی به فعالیت ۲۳۰ مرکز خدمات جامع سلامت روستایی اشاره کرد و گفت: در این مراکز ۳۲۲ مراقب سلامت فعالیت می کنند و به ازای هر ۴ هزار نفر یک پزشک و به ازای ۷ هزار نفر یک مراقب سلامت وجود دارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اشاره به فعالیت ۱۰۱ مرکز جامع سلامت شهری، افزود: در این مراکز ۴۰۲ نفر فعالیت می کنند و پزشکان تک شیفت حدود ۱۵۰۰ نفر و در دو شیفت حدود ۲۰۰۰ تا ۳۰۰۰ نفر را تحت پوشش قرار می دهند.

وی به تشکیل پرونده الکترونیک سلامت برای ۹۵ درصد جمعیت اشاره کرد و گفت: در دانشگاه علوم پزشکی ۸۷ پزشک خانواده به صورت نیمه وقت و ۴۴۷پزشک تمام وقت ارائه می دهند که از این تعداد ۷۹ درصد از بخش خصوصی هستند.

 موسوی افزود: ۵۳۴ پزشک خانواده شهری فعالیت می کنند که ۷۵ در صد از بخش خصوصی هستند.

وی پیشگیری از بیماری ها را یکی از اهداف حوزه بهداشتی دانست و افزود: استان مازندران در شناسایی بیماران دیابتی و Cancer رتبه دوم را در کشور دارد.

گفتنی است هیات پاکستانی از مدیران ارشد وزارت بهداشت پاکستان در ایالت های مختلف کشور در سفر دو روزه به استان مازندران جهت آشنایی و الگو برداری از نظام شبکه بهداشت استان مازندران شامل پزشک خانواده، پرونده الکترونیک سلامت، و برنامه پوشش همگانی سلامت از مراکز بهداشتی و درمانی برخی شهرهای مازندران بازدید کردند.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز