خبرگزاری کار ایران

فرمانده انتظامی استان قم:

ترویج فرهنگ شهادت زمینه‌ساز کاهش آسیب‌های اجتماعی است

asdasd
کد خبر : ۹۳۷۲۱۱

فرمانده انتظامی استان قم گفت: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت یکی از مهم‌ترین عوامل کاهش معضلات و آسیب‌های اجتماعی است و ضرورت دارد نسل جوان بیش‌ازپیش با حماسه دوران دفاع مقدس آشنا شود.

به گزارش ایلنا از قم، سردار سید محمود میرفیضی در بازدید از مرکز فرهنگی و موزه انقلاب و دفاع مقدس استان اظهار داشت: فرهنگ عاشورا نسل به نسل و سینه‌به‌سینه به ما منتقل شد و جلوه طلایی خود را در طول دوران دفاع مقدس به‌خوبی متبلور ساخت.

وی با اشاره به اینکه ایثار و ازخودگذشتگی از جلوه‌ها و مؤلفه‌های فرهنگ عاشورایی دفاع مقدس است، افزود: به‌رغم وجود تحریم‌ها و محدودیت‌ها، جلوه ایثارگری و همدلی و همراهی مردم  و گروه‌های جهادی را در کمک‌های مومنانه و دیگر موارد مربوط به کرونا شاهد بودیم به‌طوری‌که حتی در پیشرفته‌ترین کشورها ازنظر بهداشتی نیز از آن خبری نبود.

میرفیضی پرداختن به امربه‌معروف و نهی از منکر به‌عنوان یکی مسائل رایج در جبهه‌ها را مورداشاره قرار داد و افزود: در آن زمان باوجود رعایت سلسله‌مراتب، اگر یک نیروی عادی موضوعی را تذکر می‌داد، فرمانده با روی گشاده می‌پذیرفت و ما باید بتوانیم از آمیختگی فرهنگ عاشورا و دفاع مقدس با موضوع امربه‌معروف و نهی از منکر در جامعه به‌درستی بهره ببریم.

فرمانده انتظامی استان قم همچنین موضوع همیار پلیس را مدنظر قرار داد و تصریح کرد: استفاده از دانش آموزان به‌عنوان همیار پلیس موجب شد تا بافرهنگ سازی صحیح، آمار تصادف‌ها و مرگ‌ومیر سالانه ناشی از آن به میزان چشمگیری کاهش پیدا کند.

وی مرکز فرهنگی و موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس استان را یکی از مراکز بسترساز و فرهنگ‌ساز حوزه ایثار و شهادت دانست و تاکید کرد: این مرکز که زیر ستاد کل نیروهای مسلح راه‌اندازی می‌شود، تاثیرات عمیقی را در حوزه آشنایی با افتخارات و آموزه‌های دفاع مقدس و درنتیجه افزایش کرامت انسانی و کاهش آسیب‌های اجتماعی در جامعه خواهد داشت.

بزرگ‌ترین کتابخانه تخصصی ایثار و شهادت در موزه دفاع مقدس قم احداث می‌شود

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان قم نیز در این بازدید از احداث بزرگ‌ترین کتابخانه تخصصی حوزه ایثار و شهادت استان در مرکز فرهنگی و موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس قم خبر داد.

حجت‌الاسلام علی لقمان پور ادامه داد: موزه انقلاب اسلامی قم کاملا رویکرد مردمی دارد و در همین راستا امکانات و خدماتی برای استفاده عموم بازدیدکنندگان پیش‌بینی‌شده است.

وی افزود: برای بخش‌های مختلف نیروهای مسلح و گروه‌های مردمی فعال در دوران دفاع مقدس، نصب نمادها و المان‌هایی در موزه پیش‌بینی‌شده و ضرورت دارد از نیروی انتظامی هم نمادی که یادآور رشادت این نیرو به‌عنوان شهربانی و ژاندارمری در آن دوران باشد، مشخص گردد.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان قم ضرورت پیوست علمی را برای موزه مورد تأکید قرارداد و تصریح کرد: موزه قم باید به دانشگاهی برای آموزش مولفه های ایثار و شهادت تبدیل شود و اساتید و دانشجویانی از سراسر کشور در این مرکز حضور یابند.

وی افزود: با توجه به رایزنی‌های صورت گرفته، بزرگ‌ترین کتابخانه تخصصی حوزه ایثار و شهادت در استان قم در موزه انقلاب و دفاع مقدس استان راه‌اندازی می‌شود تا پاسخگوی مناسبی برای محققان و پژوهشگران این حوزه باشد.

لقمان پور ضرورت پیوست انتظامی را نیز جزء لاینفک راه‌اندازی موزه برشمرد و گفت: ان‌شاءالله با تمهیدات صورت گرفته، شاهد افتتاح مرکز فرهنگی و موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس قم در هفته دفاع مقدس امسال باشیم.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز