خبرگزاری کار ایران

70 درصد از گوشی‌های هوآوی در سال 2019 به تراشه‌های HiSilicon مجهز هستند

asdasd
کد خبر : ۸۳۸۸۹۷

HiSilicon واحد اختصاصی تولید پردازنده‌های هوآوی، رشد قابل توجهی را در سال 2019 تجربه کرده است. تصمیم هوآوی در جهت خودکفایی و کاهش وابستگی به سایر کمپانی‌ها باعث شد بیش از 70 درصد از گوشی‌های هوآوی در سال 2019 به تراشه‌های HiSilicon مجهز باشند.

HiSilicon زیر مجموعه‌ هوآوی است و وظیفه ساخت چیپست‌های مورد نیاز این شرکت را بر عهده دارد. بر اساس آمار منتشرشده توسط وب‌سایت DigiTimes هوآوی استفاده از پردازنده‌های اختصاصی ساخت این شرکت را در محصولات پرچمدارش به طرز قابل توجهی افزایش داده است. در حالی که استفاده از این پردازنده‌ها در مدل‌های میان‌رده هم افزایش محسوسی داشته و در زمان حاضر بیش از 70 درصد از گوشی‌های هوشمند هوآوی به پردازنده‌های اختصاصی HiSilicon مجهز هستند.

در ماه ژوئن هوآوی از پردازنده HiSilicon Kirin 810 برای محصولات میان‌رده رونمایی کرد، این پردازنده مجهز به واحد هوش مصنوعی با معماری اختصاصی هوآوی تحت عنوان «داوینچی» است و به طرز قابل توجهی از رقبای هم‌رده خود در پردازش‌های وابسته به هوش مصنوعی عملکرد بهتری دارد.

هوآوی در ماه سپتامبر از Kirin 990 5G نخستین چیپ‌ست مجهز به مودم 5G یک‌پارچه، برای استفاده در محصولات کلاس پرچم‌دار رونمایی کرد. HiSilicon Kirin 990 5G نخستین تراشه 5G دنیا مجهز به واحد پردازش عصبی (NPU) است. انتظار می‌رود هوآوی با تولید چیپستی مشابه اما با تمرکز روی بخش NPU در نیمه نخست سال 2020، فروش پردازنده‌های موبایلی خود را به طرز قابل توجهی افزایش دهد.

مدتی پیش کمپانی ARM پس از بازبینی اسناد حق مالکیت خود، گزارشی منتشر کرد که از امکان ادامه همکاری خود با هوآوی پس از تحریم‌های آمریکا، خبر ‌داد. این همکاری و از سر گرفتن روند تامین قطعات باعث تولید پردازنده‌های بیشتر و جدیدتری توسط هوآوی خواهد شد.

پیشرفت هوآوی باعث شده مسئولان این شرکت به فکر فروش تراشه به شرکت‌های دیگر بیفتند. در همین راستا هوآوی مدتی پیش از فروش چیپ‌های حوزه اینترنت اشیا (IoT) و تراشه Balong 711 به عنوان محصول قابل سفارش برای سایر کمپانی‌ها خبر داد.

70 درصد از گوشی‌های هوآوی در سال 2019 به تراشه‌های HiSilicon مجهز هستند

Balong 711 قادر است ارتباط پرسرعت و قابل اعتماد را برای محصولات و دستگاه‌های IoT فراهم کند و می‌‌‌توان آن را در دوربین‌های مدار بسته، ماشین‌های فروش، قفل‌های هوشمند و دیگر دستگاه‌هایی که احتیاج به ارتباطی پایدار با اینترنت دارند، استفاده کرد.

با در نظر گرفتن حجم گسترده‌تر و فروش بیشتر گوشی‌های هوشمند و همچنین موفقیت چشم‌گیر هوآوی در زمینه تولید پردازنده‌های موبایلی، علاوه بر خودکفا شدن هوآوی در این زمینه، در آینده می‌توان انتظار داشت چیپست‌های Kirin نیز به سایر شرکت‌ها فروخته شود.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز