خبرگزاری کار ایران

تسلیت معاون میراث‌فرهنگی کشور برای درگذشت پرویز اسکندرپور

asdasd
کد خبر : ۹۸۶۱۳۲

​معاون میراث‌فرهنگی با ارسال پیامی، درگذشت پرویز اسکندرپور از مدیران اسبق موزه فرش ایران را تسلیت گفت.

به‌گزارش ایلنا، ​محمدحسن طالبیان با ارسال پیامی، درگذشت پرویز اسکندرپور از مدیران اسبق موزه فرش ایران و عضو هیئت علمی دانشکده هنر و معماری دانشگاه تربیت مدرس را به جامعه علمی، فرهنگی و هنری کشور تسلیت گفت.

در متن پیام تسلیت معاون میراث‌فرهنگی به‌مناسبت درگذشت پرویز اسکندرپور آمده است:

مرگ برای استاد پرویز اسکندرپور از هنرمندان، نویسندگان و استادان پرتلاش حوزه نقاشی و نگارگری که هنوز بسیاری از عرصه‌ها و کلاس‌های درس با خاطره حضور پرمهرش گرم است، خبری زودرس و تلخ بود.

مرحوم اسکندرپور در تمام عمر پربار و حرفه‌ای خود با تدریس در مقاطع مختلف دانشکده‌های هنر دانشگاه‌های تهران، الزهرا، سوره، تربیت مدرس و تربیت نسلی از دانش‌آموختگان عرصه هنر ، تألیف کتاب‌، داوری رقابت‌ها و جشنواره‌های هنری، برگزاری نمایشگاه‌های انفرادی و حضور در نمایشگاه‌های داخلی و خارجی و حضور در کسوت مدیر موزه فرش ایران بی‌وقفه در راه شناساندن هنر و فرهنگ غنی این سرزمین کهن گام برداشت.

او  که از سال ۱۳۸۵ تا آذرماه ۱۳۹۰ به‌مدت شش‌سال تصدی ریاست موزه فرش تهران را بر عهده داشت. فعالیت‌های بسیاری را در کارنامه خود به ثبت رساند. تشکیل نمایشگاه‌های فصلی و نیم‌فصلی از نادیده‌های  گنجینه موزه فرش، نمایشگاه‌های تخصصی بافت فرش، طراحی و بافت پیرامون موضوع سال‌هایی از پیامبر اعظم، اتحاد ملی و انسجام اسلامی، سال همت مضاعف و کار مضاعف که عناوین‌شان از سوی مقام معظم رهبری تعیین شده بود. همچنین نمایش تعدادی از آثار ابریشم و قالی‌های نفیس موزه فرش ایران در موزه یوکوهامای ژاپن در سال ۱۳۸۹، تجلیل از پیشکسوتان فرش و ... از جمله فعالیت‌های این استاد گرانقدر در دوران مدیریتش در موزه فرش ایران بوده است.

درگذشت این همکار و استاد فرهیخته و مدیر سابق موزه فرش ایران را به خانواده ایشان و جامعه علمی فرهنگی و هنری کشور تسلیت گفته، از درگاه خداوند متعال برای ایشان، مغفرت الهی و برای بازماندگان محترم صبر و اجر آرزو دارم.

 پرویز اسکندرپور متولد ۱۳۳۸ تهران بود که تحصیلات خود را در مقاطع لیسانس و فوق‌لیسانس نقاشی، از دانشگاه‌های تهران و تربیت مدرس به اتمام رساند و در ادامه نیز موفق به اخذ دکترای پژوهش هنر از دانشگاه شاهد تهران شد. او علاوه بر تدریس در دانشگاه‌های مختلف کشور، نویسندگی و تألیف کتاب‌هایی در زمینه گل‌های ختائی و اسلیمی و نشان‌ها، داوری رقابت‌ها و جشنواره‌های هنری، برگزاری نمایشگاه‌های انفرادی و حضور در نمایشگاه‌های داخلی و خارجی، نظارت فنی ضرایح، نیم ضریح‌ها، درها، فرش‌ها و آثار هنری به‌کار رفته در حرم‌های مطهر ائمه اطهار (ع) در کربلا، نجف، سامرا و دمشق از جمله ضرایح حضرت مسلم‌ابن عقیل (ع) در کوفه، حبیب‌ابن مظاهر و ابراهیم مجاب از یاران امام حسین (ع) در کربلا را داشته است.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز