خبرگزاری کار ایران

صالحی در گلستان:

اعتبارات بخش فرهنگ و هنر باید افزایش یابد/لزوم رفع موانع و مشکلات برای توسعه اشتغال‌‌های جدید

asdasd
کد خبر : ۶۸۱۴۰۵

وزیر ارشاد تاکید کرد که باید اعتبارات بخش فرهنگ و هنر افزایش یابد.

به گزارش ایلنا، سیدعباس صالحی عصر امروز در نشست با اهالی فرهنگ و هنر گلستان اظهار داشت: با رقم پایین و کنونی بودجه فرهنگ و هنر اقدامات و تلاش‌های موثری انجام شده اما باید تلاش کنیم اعتبارات این بخش را با هدف رونق بخشیدن بیشتر به فعالیت‌های تخصصی فرهنگی و هنری افزایش دهیم.

وی ادامه داد: سهم نیم‌درصدی حوزه فرهنگ از بودجه کشور جوابگوی حجم فراوان انتظارات و خواسته‌ها نیست و نمی‌توان با این مبلغ علاوه بر اجرای برنامه‌های فرهنگی، به تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام هم پرداخت. دولت تدبیر و امید در مسیر تلاش برای کمک به رفع کمبودهای مالی و بودجه فرهنگ و هنر با اعطای 20 هزار میلیارد ریال اعتبار برای راه‌اندازی 16 هزار شغل جدید در این بخش موافقت کرد.

صالحی بر لزوم توسعه کسب و کارهای مبتنی بر فرهنگ در اقصی نقاط کشور تاکید کرد و گفت: رفع موانع و مشکلات راه‌اندازی این‌گونه مشاغل می‌تواند به توسعه اشتغال‌های جدید انجامیده و رشد اقتصادی و ایجاد فرصت های جدید شغلی را نیز پدید آورد. در کنار راه‌اندازی کسب و کارهای فرهنگی، باید توجه به کیفیت تولیدات مورد توجه قرار گیرد تا علاقه‌مندی مردم به مصرف این کالاها افزایش یابد.

وزیر ارشاد ورود بخش‌خصوصی به بخش فرهنگ را ضرورتی مهم برای حل مشکلات و کمبودهای این بخش دانست و گفت: فعال‌شدن هر چه بیشتر بخش خصوصی در حوزه فرهنگ می‌تواند بسیاری از کمبودها از جمله طرح‌های نیمه‌تمام را به پایان رسانده و این عرصه را برای فعالیت‌های بیشتر مهیا سازد. سال گذشته 100 سینما در کشور توسط بخش‌خصوصی ساخته شد و 100 سینمای دیگر هم امسال ساخته می‌شود تا از این طریق بخش عمده کمبود فضاهای هنری و سینمایی کشور برطرف شود.

وی بر لزوم تلاش بیشتر برای تبدیل خانه‌های قدیمی و ثبت شده به خانه فرهنگ و هنر در سطح کشور تاکید کرد و گفت: اجرای این طرح با هدف افزایش سرانه فضاهای فیزیکی فرهنگی و هنری در حال پیگیری است.

وزیر ارشاد با اشاره به ظرفیت‌های فرهنگی و هنری استان گلستان گفت: حضور اقوام متعدد و برخورداری آنها از خرده فرهنگ‌های متعدد می‌تواند فرصت مناسبی برای کسب و کارهای مرتبط و وابسته به این فرهنگ‌ها ایجاد کند. همچنین صنعت پوشاک و موسیقی فولکلور این اقوام سرمایه‌های ارزشمندی هستند که استفاده درست از آنها می‌تواند زمینه‌ساز رونق و توسعه فرهنگی و اقتصادی استان شود.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز