خبرگزاری کار ایران

یادداشتی از افشین اعلا؛

وظیفه ما پس از سخنان اخیر رهبر انقلاب

asdasd
کد خبر : ۴۶۰۴۳۵

افشین علا (شاعر و فعال اصلاح‌طلب) به اهمیت توجه به نشانه‌های آشکاری از مدارا، رواداری و سعه صدر در برابر همه سلایق و گرایش‌های وفادار به نظام که در سخنان رهبری دیده می‌شود تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار ایلنا، افشین علا (شاعر و فعال اصلاح‌طلب) در یادداشتی با نام«وظیفه ما پس از سخنان اخیر رهبر انقلاب» که در اختیار خبرگزاری کار ایران (ایلنا) گذاشته است به اهمیت توجه به نشانه‌های آشکاری از مدارا، رواداری و سعه صدر در برابر همه سلایق و گرایش‌های وفادار به نظام که در سخنان رهبری دیده می‌شود تاکید کرد.

متن کامل این یادداشت بدین شرح است:

در ساعات اولیه دیدار جمعی از اهالی آذربایجان با رهبر معظم انقلاب، فرازهایی از سخنان ایشان پیرامون رد پیشنهاد آشتی ملی در فضاهای مجازی منتشر شد، به گونه‌ای که مخاطبان احساس کردند ایشان به همه امیدهای منتقدان و اصلاح‌طلبان پاسخ منفی داده‌اند. اما وقتی مشروح آن سخنان را شنیدم، نه تنها چنین استنباطی نکردم که برعکس، نشانه‌های آشکاری از مدارا، رواداری و سعه صدر در برابر همه سلایق و گرایش‌های وفادار به نظام را مشاهده کردم.

توقع از فعالان سیاسی به ویژه اصلاح‌طلبان این است که به نکات ظریف این سخنان از زاویه‌ای برازنده نگاه کنند. البته رسانه‌های بیگانه بلافاصله دست به کار شدند و سخنان رهبری را پاسخ منفی به تقاضای اتحاد و آشتی دانستند. از این رسانه‌ها توقعی جز این نمی‌رود. اما از دوستان انتظار می‌رود با دقت در ادبیات ایشان و به یاد آوردن اقتضائات شأن رهبری نظام برداشت شتابزده از این سخنان نداشته باشند.

در این خصوص نکاتی را متذکر می‌شوم:

یک ) ایشان به عنوان رهبر انقلاب و ولی فقیه مخالفت خود را با طرح موضوع آشتی در مطبوعات و فضای سیاسی کشور با این استدلال بیان کردند که اصولا قهری نیست که نیاز به آشتی باشد. آیا این تعبیر قابل تأمل و مغتنم نیست؟ آیا از شخصیتی که در جایگاه پدر امت نشسته است جز این انتظار می‌رود که منکر نقار در جامعه اسلامی باشد؟

دو) اگر ایشان بر عدم آشتی با عده‌ای تأکید کردند بلافاصله مصادیق آن را هم بسیار اندک دانستند. از جمله کسانی که در روز عاشورا حرمت‌شکنی کردند و نیز کسانی که با اصل نظام مخالفند. آیا این مصادیق شامل اصلاح‌طلبان و منتقدان وفادار به نظام و رهبری می‌شود؟

سه ) مخالفت ایشان با پیشنهاد جناب خاتمی نه اتفاق تازه‌ای است، نه فاجعه محسوب می‌شود. مگر ایشان بارها با برخی نظرات مسئولان کشور از جناح‌های مختلف از جمله یار قدیمی‌شان هاشمی فقید مخالفت نکرده‌اند؟ نه ایشان کسی هستند که از ابراز مخالفت با نظریه‌هایی ولو پرطرفدار ابایی داشته باشند، نه آقای خاتمی کسی است که در مواجهه با نظر مخالف رهبر انقلاب آشفته شوند. آن کس که در برابر دستور صریح رهبری یازده روز قهر کرد، کس دیگری بود!

چهار ) ضروری است جریان ریشه‌دار و پر طرفدار اصلاحات با تصدیق موضع رهبر انقلاب و خاتمه دادن به این بحث، بار دیگر نجابت و وفاداری خود را به اثبات برساند. ضمن آنکه با استفاده از مصادیق مورد اشاره رهبری، به دادخواهی خود از کسانی که همه منتقدان دلسوز و وفادار به نظام را مخالف و معاند نامیده و از عرصه‌ها رانده‌اند، ادامه بدهد.

پنج ) رهبر انقلاب، پدرانه اظهار داشتند قهری نیست که نیاز به آشتی باشد. مصادیق کم شمار قهر خود را هم اعلام کردند. انتظار می‌رود آن کسانی که تا به حال بر طبل کینه و تفرقه کوبیده‌اند پیام خیرخواهانه رهبری را دریابند و بیش از این مانع ایجاد فضای باز سیاسی نشوند.

شش ) پس از سخنان خردمندانه رهبر انقلاب اگر رسانه‌ها، روزنامه‌ها و سایت‌های مدعی ارزش‌ها و ولایتمداری و نیز دستگاه‌های رسمی تبلیغاتی کشور بخواهند این سخنان رهبر انقلاب را نیز دستاویزی برای تداوم حذف و طرد و اهانت به میلیون‌ها ایرانی اصلاح‌طلب قرار دهند، بدانند که رسما به مخالفت با رهبر انقلاب برخاسته‌اند.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز