خبرگزاری کار ایران

مدیرعامل صندوق توسعه و احیاء خبر داد؛

واگذاری 30 بنای تاریخی خراسان جنوبی در آینده‌ای نزدیک

asdasd
کد خبر : ۱۱۱۳۲۲۱

مدیرعامل صندوق توسعه و احیاء از واگذاری ۳۰ بنای تاریخی استان خراسان جنوبی به بخش خصوصی، به منظور احیاء و بهره‌برداری در آینده ای نزدیک خبر داد.

به گزارش ایلنا، مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره صندوق توسعه صنایع دستی و فرش دستباف و احیاء و بهره‌برداری از بناها و اماکن تاریخی کشور که امروز ۱۲ مردادماه به استان خراسان جنوبی سفر کرده بود، در جریان بازدید از بناهای تاریخی بیرجند گفت: ۳۰ بنای تاریخی استان خراسان جنوبی برای احیا و بهره‌برداری هرچه بهتر به بخش خصوصی واگذار می‌شود.

هادی میرزائی ادامه داد: در ۲ سال گذشته ۳۹ سفر استانی صورت گرفته و این دومین سفر به استان خراسان جنوبی است که با همکاری اداره‌کل استان تاکنون ظرفیت واگذاری ۳۰ بنای تاریخی برای واگذاری به بخش خصوصی شناسایی شده است.

او اظهار داشت: صندوق توسعه صنایع‌دستی و فرش دست‌بافت و احیا و بهره‌برداری از اماکن تاریخی به منظور اعطا کاربری و بهره‌برداری مناسب و خردمندانه با استفاده از سرمایه‌گذاری بخش خصوصی داخلی و خارجی ایجاد شده که در سال ۹۶ با تصویب مجلس، ماموریت توسعه، ترویج و حمایت و تشویق هنرمندان و فعالین صنایع‌دستی و فرش دستباف هم به ماموریت پیشین صندوق افزوده شد.

میرزائی ادامه داد: در طول مدت تاسیس صندوق از سال ۸۵ تاکنون حدود ۱۲۶ مجموعه تاریخی به بخش خصوصی واگذار شده است که از این تعداد ۶۵ مجموعه طی ۲ سال گذشته و باوجود شرایط کرونا و رکود گردشگری بوده است.

خانه شریف، نقطه عطفی در خراسان جنوبی

مدیرعامل صندوق توسعه و احیاء با اشاره به اینکه هرجایی که به مردم اعتماد شده و از کمک مردم استفاده شده، نتایج خوبی رخ داده و این موضوع سرلوحه کار صندوق است گفت: خانه شریف یکی از نقطه‌های عطف در خراسان جنوبی محسوب می شود. این خانه صرفا یک بنای تاریخی نیست بلکه مجموعه‌ای از بناها بوده که در آینده نزدیک به عنوان یک مجموعه فرهنگی، اقامتی و پذیرایی به بهره‌برداری می‌رسد.

میرزائی افزود: صندوق احیا و بهره‌برداری از بناها و اماکن تاریخی کشور، بناهای تاریخی را شناسایی و تعیین کاربری می‌کند و پس از صدور مجوز و موافقت اصولی در قالب فراخوان عمومی به مزایده می‌گذارد تا زمینه رقابت و مشارکت همه علاقمندان و سرمایه‌گذارن فراهم شود و سپس مرمت، احیا و بهره‌برداری از بناهای تاریخی به بخش خصوصی واگذار می‌شود. به گفته او در قالب تسهیلات کم‌بهره، ۷۰ درصد هزینه‌ها به سرمایه‌گذاران بعد از ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی کار، پرداخت می‌شود تا این بنا‌های تاریخی با  کمک صندوق حفظ و احیای بنا‌های تاریخی کشور، تبدیل به فضا‌های فرهنگی، اقامتی و پذیرایی برای توسعه گردشگری کشور شوند.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز