خبرگزاری کار ایران

کلاهی در جلسه علنی:

متأسفانه در بدنه حاکمیت حمایتی از شرکت‌های دانش‌بنیان دیده نمی‌شود

asdasd
کد خبر : ۸۴۴۸۷۶

رئیس مجمع تشکل‌های دانش‌بنیان اتاق بازرگانی صنایع و معادن ایران گفت: متأسفانه در بدنه حاکمیتی حمایتی از شرکت‌های دانش‌بنیان دیده نمی‌شود، از این رو باید حمایت‌های لازم در این عرصه صورت گیرد.

به گزارش خبرنگار سیاسی ایلنا، افشین کلاهی در جلسه علنی امروز (سه شنبه، ۱۹ آذرماه) مجلس شورای اسلامی با اشاره به وضعیت شرکت‌های دانش‌بنیان و استارت‌آپ‌ها در کشور گفت: در شرایط کنونی این شرکت‌ها مشکلات بسیاری در بخش‌های مختلف به ویژه حوزه بیمه دارند.

رئیس مجمع تشکل‌های دانش‌بنیان اتاق بازرگانی صنایع و معادن ایران افزود: یکی از مشکلات بیمه‌ای شرکت‌های دانش‌بنیان مسئله اجرای ماده ۴۲ قانون تأمین اجتماعی است، بر اساس این قانون، مهلت یک ماهه‌ای برای رسیدگی به مسائل این شرکت ها و هیأت‌های تجدیدنظر تعیین شده است، حال اگر شرکت‌های دانش‌بنیان برای ارائه اطلاعات و مدارک تأخیر داشته باشند جریمه می‌شوند امّا اگر سازمان تأمین اجتماعی در این عرصه تأخیر کند هیچ مشکلی برایش پیش نمی‌آید از این رو باید یک زمان مشخص برای سازمان تأمین اجتماعی در نظر گرفته شود.

وی ادامه داد: یکی دیگر از مسائل نحوه رسیدگی به شکایات در سازمان تأمین اجتماعی و ترکیب هیأت تجدیدنظر است، این هیأت باید با حضور نماینده کارفرما، نماینده کارگر و نماینده سازمان تأمین اجتماعی تشکیل شود اما در شرایط کنونی هیأت مذکور با حضور نماینده اتاق بازرگانی، نماینده تأمین اجتماعی و نماینده وزارت کار تشکیل می‌شود حال این سؤال پیش می‌آید که آیا با این ترکیب می‌توان رأیی به نفع شرکت‌های دانش بنیان صادر کرد.

کلاهی افزود: در شرایط کنونی وقتی مدیران شرکت‌های دانش‌بنیان به سازمان‌ تأمین اجتماعی می‌روند برای دریافت مفاصا حساب باید تعهد دهند که سازمان می‌تواند صورت حساب ۱۰ ساله این شرکت‌ها را مورد بررسی قرار دهد.

رئیس مجمع تشکل‌های دانش‌بنیان اتاق بازرگانی صنایع و معادن ایران تصریح کرد: متأسفانه در شرایط کنونی سازمان تأمین اجتماعی وظیفه اصلی خود را فراموش کرده زیرا این سازمان از شرکت‌ها و افراد پول دریافت می‌کند تا خدمات ارائه کند اما الان این روند برعکس شده، حال باید مشخص شود که سازمان تأمین اجتماعی یک سازمان خدماتی بوده یا سازمانی مطالبه‌گر است.

وی با بیان اینکه متأسفانه در بدنه حاکمیتی حمایتی از شرکت‌های دانش‌بنیان دیده نمی‌شود، گفت: در حوادث آبان ماه ۱۶۳ ساعت اینترنت در کشور قطع شد و شرکت‌های دانش‌بنیان و استارت‌آپ‌ها در این مدت نزدیک به ۱۰هزار میلیارد تومان از نظر مالی ضرر کردند امّا به این مسئله توجهی نشد و همکاران ما به تدریج در حال خروج از کشور هستند.

 

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز