خبرگزاری کار ایران

رحمانی‌فضلی در نشست خبری:

توهین‌ها و افتراهای مطرح شده در مناظره‌ها در حال رسیدگی است/ احضارها، بازداشت‌ها یا بستن ستادها را در ایام تبلیغات ممنوع کردیم

asdasd
کد خبر : ۴۸۶۱۶۵

وزیر کشور با بیان اینکه از نظر شکلی مناظره‌ها خوب برگزار شده است، گفت: در خصوص توهین‌ها و افتراهای مطرح شده نیز موضوع در حال رسیدگی است و اگر به نتیجه برسیم آن را اعلام می‌کنیم.

به گزارش خبرنگار سیاسی ایلنا، عبدالرضا رحمانی‌فضلی در نشست خبری امروز خود درباره ارزیابی‌اش از مناظره‌های انتخاباتی و بیان برخی تهمت‌ها و اتهام به افراد در آن گفت: نخست لازم است حادثه معدن زمستان یورت را به خانواده قربانیان و مردم ایران تسلیت عرض کنم و به مردم ایران هم تسلیت می‌گویم.

او با اشاره به جلسه اعضای کمیسیون تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری اظهار داشت: در شش جلسه حضور داشتم. از نظر شکلی خوشبختانه این مناظره‌ها خوب برگزار شده و تلاش شده تا مساوات و عدالت در آن رعایت شود. البته شکایت‌هایی هم از سوی نامزدها رسیده و به طور مثال یک مورد زمان بود که در این مناظره رعایت شد. در خصوص توهین‌ها و افتراهای مطرح شده نیز موضوع در حال رسیدگی است و اگر به نتیجه برسیم آن را اعلام  می‌کنیم.

حسابرسی پدیده شاندیز انجام شده/ بدهی‌های شرکت به سازمان مالیاتی و وزارت رفاه تقسیط شد

وزیر کشور درباره آخرین وضعیت پدیده شاندیز گفت: این شرکت از ثبت تا اعلام و تبلیغ تا فروش سهام دچار اشکالات جدی بود. دولت رسیدگی به این موضوع را به قوه قضاییه سپرد. ناجا و قوه قضاییه همکاری کردند. در چهارشنبه هفته گذشته پروژه را به صاحبان اصلی سپرده و از نظر ما دیگر مشکلی ندارد. مسئله حسابرسی انجام شده است. این شرکت بدهی‌های بسیاری به سازمان مالیاتی داشت که بخشی از آن تقسیط و بخشی بخشیده شده است. به وزارت رفاه هم بدهی داشت که بخشی تخفیف و بخشی تقسیط شد. با این حال، مشکلی با وزارت نیرو نیز داشت که آن را با این وزارتخانه حل کردیم.

او افزود: مسئله اتاق معاملات بورس پدیده را در مشهد راه اندازی کردیم. یک کنسرسیوم بانکی برای کمک به این شرکت راه اندازی شد. باید برای بسیاری از بناهای این شرکت پایان کار صدور می‌شد که این کار انجام شد. الان سهام اصلی این شرکت در دست سهامداران است و ۲.۵ برابر سهام قبلی را به سهامداران دادیم. نماد این پروژه ۵۲ طبقه بود که وزارت راه به آن ایرادات بسیاری داشتند. در نهایت این وزارتخانه با مجوز ساخت ۳۴ طبقه موافقت کرده است.

صدور مجوز برای تبلیغ تلویزیونی

رحمانی‌فضلی از اجازه تبلیغ به صداوسیما داده شد، ادامه داد: یکی از ایرادات و سخنان سهام‌داران این بود که فکر می‌کردیم این شرکت به دلیل انتشار تبلیغ تلویزیونی، مجوز دارد. اینک این مشکل حل شده است و در چند نوبت تبلیغ شده است. خوشبختانه با جدیت رییس جمهور و تلاش وزارت کشور و همکاری همه دستگاه این موضوع حل شده است.

از حضور هواداران در مقابل ستادها نگرانی نداریم

وزیر کشور درخصوص ارزیابی‌اش از مناظره‌ای تلویزیونی هم خاطرنشان کرد: ارزیابی ما این بود که مناظره‌های انتخابات در یک فضای آرام، منطقی و با رعایت قوانین برگزار شود. به لحاظ شکلی مناظره‌ها خوب برگزار شد و ما هیچ دغدغه‌ای در زمینه امنیت کشور نداشته و نداریم.

رحمانی فضلی اضافه کرد: برخی تحلیل‌ها این بود که مناظره‌ها شاید موجب تحریک هواداران شود و اقداماتی خلاف نظم و امنیت رخ دهد که هیچ اتفاقی در این زمینه نیفتاد و ما امنیت، نظم و آرامش را در حوزه تبلیغات خواهیم داشت. حتی اگر مردم در مقابل ستادهای نامزدها تجمع کرده و شعار دهند ما هیچ نگرانی نداریم. البته نیروی انتظامی نگران مسأله امنیت کشور است که این نگرانی به حق‌ است اما نباید این نگرانی‌ها موجب این شود که اجازه تجمع مقابل ستادها را ندهیم بلکه باید کنترل، دقت و حساسیت خود را افزایش دهیم.

او در مورد موضوعات و شکایات مطرح شده توسط نامزدهای انتخابات ابراز داشت: در مورد رعایت زمان مناظره و برخی موضوعات دیگر که مورد شکایت نامزدها بود، در کمیسیون نظارت بر تبلیغات انتخابات بحث شد و من به نامزدها نامه‌ای نوشتم و توصیه کردم که همه در قالب قانون عمل کنند که نتیجه آن را در مناظره دیشب دیدیم. مردم هم چنین مناظره‌ای را می‌پسندیدند.

وزیر کشور تاکید کرد: وقتی قرار شد مناظره‌ها زنده نباشد همه مردم و رسانه‌ها دنبال پخش زنده مناظره بودند. پخش زنده مناظره‌ها هم موجب شفاف‌سازی مسایل و هم موجب ایجاد شور و نشاط می‌شود. شرایط امنیتی کشور هم به گونه‌ای است که سوءاستفاده امنیتی از مناظره‌ها انجام نمی‌شود.

با تلاش‌های دولت قاچاق نصف شده است

وزیر کشور درباره آخرین تمهیدات صورت گرفته برای مبارزه با قاچاق ابراز داشت: این موضوع یکی از مسائل مهم جامعه است. آمار و ارقام مختلفی هم در حوزه‌های مختلف مطرح بوده است. قبلا ارزش کالاهای قاچاق ۲۵ میلیارد دلار بود که قطعی بود ولی با جدیت این دولت و همکاری سایر دستگاه همه عزم برخورد با آن را داشتند. مقام معظم رهبری نیز در این باره توصیه های لازم را داشتند. آخرین آمار ستاد مبارزه با قاجاق براساس شاخصه‌ها این است که آنها معتقد هستند که قاچاق به نصف رسیده و ۱۲.۵ میلیارد شده است. این مبارزه تنها برخورد فیزیکی نبوده است. دستگاه‌های الکترونیکی در گمرک نصب شده و دستگاه‌های مختلف درگیر  این مسئله هستند.

او در مورد اخلالی که در مراسم سخنرانی رییس جمهور در حرم امام خمینی به مناسبت روز کارگر پیش آمد، گفت: در همان روز دستور رسیدگی به معاونت انتظامی و وزارت اطلاعات دادیم تا به آن رسیدگی کنند. هنوز گزارشی دال بر سازماندهی شدن به ما نرسیده است. با این حال، نامزدها بدانند اگر برنامه نامزدی را برهم بزنند احتمال اقدام مشابه از سوی طرف مقابل وجود دارد. اینگونه اقدامات فضای انتخابات را برهم می‌زند. اگر گزارشی دال بر سازماندهی شدن وجود داشته باشد، برخورد خواهیم کرد.

اگر اسناد و مدارک در موعد مقرر نیامده باشد دلیلی بر ردصلاحیت نیست

در ادامه خبرنگاری مدعی شد که برخی از اعضای شورای شهر تهران را رد صلاحیت کردند و محکومان ۸۸ تایید صلاحیت شده اند. آیا وزارت کشور در این باره ورود خواهد کرد که رحمانی‌فضلی پاسخ داد:  توقع و انتظار ما از مراجع ۴ گانه برای صلاحیت افراد آن است که در موعد مقرر اسناد و مدارک‌شان را ارائه دهند. وزارت کشور در هیچ مرحله‌ای نقش مستقلی ندارد. در موضوع مناظره‌ها هم گفتند که این کار توسط وزارت کشور بوده است در حالی که این رای، رای کمیسیون بوده است.

او افزود‌: من در سایت‌ها دیدم که می‌گویند وزارت کشور افراد را تایید یا رد صلاحیت کرده است. در اینجا نیز وزارت کشور نقشی ندارد. اگر اسناد و مدارک در موعد مقرر نیامده باشد این دلیلی بر ردصلاحیت نیست و امکان بازرسی نخواهد بود. با این حال گزارشی توسط یکی از مراجع چهارگانه داده شد مبنی بر اینکه گزارش ما نادیده گرفته شده است. من از آقای احمدی خواستم ایشان پیگیری کنند که این گزارش در موعد قانونی داده شده است یا خیر. از سویی رای‌گیری چگونه بوده است. قرار شد آقای احمدی سریعا رسیدگی کرده و سپس به رئیس مجلس گزارش دهند.

توصیه وزیر کشور برای آزادی ادمین کانال‌های تگرامی جهت جلوگیری از القای شائبه

وزیر کشور درباره آخرین پیگیری‌های وزارت کشور درخصوص بازداشت ادمین کانال‌های تلگرامی گفت: قبل از عید پیگیری‌های زیادی در این باره داشتم. هم با رییس قوه قضاییه جلسه داشتم و سه بار نیز با دادستان کل رایزنی کردم و هم با دادستان تهران گفت‌وگو کردم و مواردی که به نظر ما می‌تواند به احقاق حق کمک کند به صورت مکتوب ارسال کردم. با این حال آن عزیزان در تشخیص می‌گویند که اسناد و مدارکی دارند که افراد باید بازداشت می‌شدند و بنده در این باره اطلاع دقیق و عینی از آن مستندات ندارم ولی اینکه این مستندات جزو مواردی است که باید بازداشت‌ها صورت بگیرد، در مسیر پیگیری است.

او ادامه داد: ما گزارش‌هایی را از روند بررسی‌ها به دولت ارسال کردیم ولی قوه قضاییه می‌گوید آنها فعلا باید در بازداشت بمانند. توصیه کردیم که بررسی‌ها صورت بگیرد و اگر ضمانت و وثیقه‌ای لازم باشد اعلام کنند تا در ایام انتخابات القای شائبه جلوگیری از فعالیت یکی از نامزدها یا ستادها در جامعه ایجاد نشود و خانواده‌ها از نگرانی دربیایند. به هرحال قوه قضاییه در موضع قانونی خود است و می‌گوید آنها باید در بازداشت باقی بمانند.

 ۶۷ شکایت شخصی در مورد تخلفات رسانه‌‌ای انجام شده است

رحمانی فضلی در پاسخ به سوال دیگری درباره تخلفات رسانه‌ای برخی از رسانه‌های وابسته به نهادهای نظامی گفت: برخی از سایت‌ها خبرگزاری‌ها و روزنامه‌ها که به هر شکل و نحوی از اموال عمومی و بیت‌المال استفاده می‌کنند، فارغ از تدکرات من، کمیسیون تبلیغات انتخابات و شکایتی فردی که به دادستانی ارجاع شده است، همچنان به کار خود که متخلفانه است، ادامه می‌دهند. این خلاف است. اگر چیزی را اعلام نکردیم به خاطر تفسیری بود که دادستانی داشته و قطعی نبوده ولی هم‌اکنون آن تفسیر قطعی شده و ما انتظار داریم دادستانی با آن تخلفات برخورد کند و و به تخلفات مسئولان و مالکان آن رسانه‌ها نیز رسیدگی کنند. تا الان ۶۷ شکایت شخصی در مورد تخلف این رسانه‌ها انجام شده است.

او در پاسخ به این سوال که آیا در این دوره، انتخابات الکترونیکی برگزار خواهد شد، تصریح کرد:  بله. توانستیم با هیات نظارت بر شوراها خوب کنار بیاییم و در ۱۴۲ شهر و ۹ هزار و ۷۵۲ شعبه اخذ رأی به صورت الکترونیکی برگزار می‌شود که کار بزرگی است و ان‌شاالله اطمینان خاطری برای شورای نگهبان باشد که انتخابات‌های بعدی الکترونیکی برگزار شود. البته انتخابات ریاست جمهوری دستی خواهد بود.

رحمانی فضلی تاکید کرد: با این حال مساله‌ای که می‌تواند موجب افزایش اطمینان شمارش آرای الکترونیکی شود، مساله تشخیص هویت افراد است. درباره انتخابات ریاست جمهوری نیز تشخیص هویت رأی دهندگان نیز به صورت الکترونیکی انجام می‌شود.

قضاوت‌های نامزدها باید مستند و مبتنی بر مدارک باشد

وزیر کشور در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه یکی از نامزدها شعار افزایش یارانه را داده است. آیا آن را ممکن می‌دانید، گفت: رییس مجلس در این باره موضع‌گیری کرد و گفت اگر این موارد اجرایی شود باید تبدیل به قانون شود و به هر حال مجلس اکنون منابع تامین این یارانه‌ها را ندارد. کسانی که این شعار را می‌دهند باید برای تامین این منابع راه‌حل‌هایی داشته باشد که آن راه‌حل‌ها مشکل جدیدی برای کشور ایجاد نکند. آنچه به رئیس‌مجلس مربوط است ایشان گفتند که ما چنین منابعی را نداریم.

او درباره اینکه دیروز همه دستگاه دولتی نسبت به اظهارات نامزدها واکنش نشان دادند. آیا این مساله تخلف به سود دولت نیست، گفت: سخنان و قضاوت‌های نامزدها باید مستند و مبتنی بر مدارک باشد. وقتی برخی دوستان مسائلی را مطرح می‌کنند که اساسا غلط است و شائبه ناکارآمدی را در جامعه ایجاد می‌کند و مسیر انتخابات را تغییر می‌دهد. این حق همه دستگاه‌ها است که نسبت به عملکرد خود دفاع کنند.

شکایت دانش آشتیانی به کمیسیون تبلیغات احاله شد

عبدالرضا رحمانی‌فضلی در پاسخ به سوال ایلنا مبنی بر اینکه پیش از اعلام نظر قوه قضاییه درخصوص پرونده منتسب به یکی از وزرا، یکی از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری در برنامه‌ای تلویزیونی صراحتا به این مسئله اشاره کرد که از سوی وزیر دادگستری رد شد اما مجددا دیروز همان نامزد، این اتهام را علیه آقای دانش آشتیانی مطرح کرد که در پی آن وزیر آموزش و پرورش از کمیسیون تبلیغات و صداوسیما خواستار تعیین وقت برای دفاع و پاسخگویی شده است، آیا زمانی در این خصوص اختصاص شده است؟ چه برخوردی با این نامزد متخلف خواهد شد؟ گفت: توصیه ما این است که در بیان نظرات نباید حقوق دیگران را ضایع کرد و نباید به حریم خصوصی و اخلاقی افراد وارد شد چراکه موجب هتک حرمت آنها می‌شود.

او افزود:‌ کسانی که فکر می‌کنند می‌توانند مدیریت عالی اجرایی کشور را به مدت ۴ سال برعهده گیرند، باید اولیات و اصول حاکم بر اخلاق عمومی کشور و جمهوری اسلامی را رعایت کنند. مسائلی در این باره مطرح شده است. شکایتی هم از سوی آقای دانش آشتیانی امروز صبح به ما واصل شد که به کمیسیون تبلیغات احاله شده تا مورد بررسی قرار گیرد. این موضوع را حتما پیگیری می کنیم و نتیجه آن را در اسرع وقت اعلام خواهیم کرد.

راه‌اندازی سایت کارانه غیرقانونی است و جنبه خرید رای دارد

رحمانی‌فضلی در پاسخ به سوال دیگر ایلنا در مورد راه‌اندازی سایت کارانه توسط یکی از نامزدها و این سوال که آیا این موضوع تخلف انتخاباتی محسوب نمی‌شود؟ گفت: من امروز از بخش حقوقی وزارت کشور درباره این سایت پرسیدیم و آنها گفتند که غیرقانونی است و هم جنبه تطمیع دارد و هم شائبه خرید و فروش رای در آن وجود دارد. گفته‌ایم که این موضوع مورد رسیدگی قرار بگیرد و نماینده دادستانی هم در بررسی حضور داشته باشد. اگر این موضوع اثبات شود حتما تذکر می‌دهیم.

هتک حرمت در ذهن مردم ثبت خواهد شد

او ادامه داد: بحث سلامت انتخابات و مشارکت بالای انتخابات از مسائل مهمی است علاوه بر آنکه قانون به آن اصرار ورزیده، مقام معظم رهبری نیز بر آن تاکید کرده است. هتک حرمت و ورود به حریم‌های شخصی و اخلاقی افراد در ذهن مردم ثبت خواهد شد و قطعا نتیجه آن در قالب رای مردم تجلی خواهد یافت.

طرف پاکستانی قبول کرد تروریست‌ها از پاکستان وارد شده‌اند

رئیس شورای امنیت کشور درخصوص آخرین پیگیری‌ها در رابطه با اتفاق تروریستی میرجاوه گفت: شهادت سربازان ما غم‌بار بود. ما در آن منطقه چندین سال بود که از این دست عملیات‌ها نداشتیم. پیش‌بینی ما آن بود که در آن منطقه مشکل امنیتی نداریم. پس از این اتاق تروریستی و حضور تروریست‌ها از پاکستان، کمیسیون مشترک برگزار شد و با بررسی اسناد طرف مقابل قبول کرد که تروریست‌ها از خاک پاکستان وارد ایران شده‌اند.

پاکستان قول تجدیدنظر در آرایش نیروهای مرزی را دادند

وزیر کشور با یادآوری یادداشت اعتراض خود و احضار سفیر پاکستان به وزارت خارجه اظهار داشت: دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی نسبت به این مساله واکنش داشت و وزارت خارجه نیز اهتمامی جدی داشت. وزیر امور خارجه به همراه معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور و مسوولان نظامی به اسلام آباد رفتند. مجموعه بحث‌ها این شد که طرف پاکستانی طبقه وظیفه خود در حراست از مرزها نقس‌آفرینی کند و ما هم هر کمکی می‌توانیم بکنیم، انجام دهیم. آنها قول تجدیدنظر در آرایش نیروهای مرزی و همکاری های احطه تی را به ما دادند. 

رحمانی فضلی ادامه داد: همچنین ما خواستار پیگیری دستگیری و بازداشت و تحویل تروریست‌هاشدیم که آنها این قول را دادند. 

یکی از دستگاه‌های نظارتی اعلام کرد برگزاری انتخابات شورایاری‌ها ممنوع است 

رحمانی فضلی درخصوص ادعای یکی از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری مبنی بر اینکه دولت مانع فعالیت شورایاری‌ها شده است، خاطرنشان کرد: ما در این زمینه خلاء قانونی داریم و با توجه به همین خلاء نیز یکی از دستگاه‌های نظارتی اعلام کرده که برگزاری انتخابات شورایاری‌ها ممنوع است. 

به دنبال ایجاد شرایط برای فعال شدن شورایاری‌ها هستیم

او ادامه داد: با توجه به نقش مهم شورایاری‌ها در مدیریت شهری ما تلاش کرده‌ایم که شورایاری‌ها فعال شوند. از دولت خواسته‌ایم تا مصوبه‌ای دهد تا ما بتوانیم در این زمینه بسترسازی کنیم که ما هم مجوز را از دولت گرفته‌ایم و نه تنها مانع فعالیت شورایاری‌ها نشیده‌ایم، بلکه به دنبال ایجاد شرایط برای فعال شدن شورایاری‌ها هستیم. 

احضارها، بازداشت‌ها یا بستن ستادها را در ایام تبلیغات ممنوع کردیم

رئیس شورای امنیت کشور در مورد فعالیت وزارت کشور برای تامین امنیت انتخابات نیز ابراز داشت: قبل از شروع انتخابات مصوبه‌ای در شورای عالی امنیت ملی داشتیم مبنی بر اینکه احضارها، بازداشت‌ها یا بستن ستادها و هر اقدامی که اثر منفی بر تبلیغات داشته باشد، ممنوع شود مگر موارد بسیار خاص که به امنیت انتخابات مربوط است که این اقدام هم باید با هماهنگی و مجوز شورای عالی امنیت ملی باشد. 

نامزدها امنیت ملی و احترام به اقوام و اقلیت‌ها را رعایت کنند 

رحمانی فضلی افزود: خواهش من از همه نامزدها و هواداران‌شان این است که  امنیت ملی و احترام به اقوام و اقلیت‌ها را رعایت کنند زیرا این موارد جزو خطوط قرمز است. با کسانی که موجب تفرقه، انشقاق و تضعیف امنیت ملی شوند، برخورد می‌شود. 

توضیحات وزارت کشور درخصوص لغو سخنرانی‌ها 

او با بیان اینکه یکی دو مورد هم بیشتر لغو سخنرانی‌ها انجام نشده است، عنوان کرد: یک مورد هم داشته‌ایم که فردی شعری خوانده که با اصول اسلامی ما در تضاد بوده که خود همان ستاد برخورد کرد و قوه قضائیه هم در حال رسیدگی است. در مورد سخنرانی اراک، استانداری موضوع را حل کرد و سخنرانی می‌توانست انجام شود که بنا به دلایلی خودشان ترجیح دادن سخرانی نکنند. 

دستور قوه قضاییه باید مسیر شورای عالی امنیت ملی را طی کند

وزیر کشور افزود: در مشهد هم در قالب دستورالعملی تذکر و توصیه کرده بودیم که ستادها از چه مواردی استفاده کنند و از چه مواردی استفاده نکنند. موضوع پلمپ ستاد در مشهد مطرح نبود اما اگر همه ستادها طبق دستور عمل کنند مشکلی ایجاد نمی‌شود. ما با اقدامات خودسر که مانع برگزاری سخنرانی می‌شود، حتما برخورد می‌کنیم و اگر دستگاه قضا هم حکمی صادر کند باید در مسیر تعیین شده قانونی که رسیدگی در شورای عالی امنیت ملی است،‌ این مسیر طی شود. 

دولت یازدهم در ساماندهی آسیب‌های اجتماعی کارنامه موفقی دارد

رحمانی فضلی همچنین در مورد تلاش‌ها برای مقابله با آسیب‌های اجتماعی یادآور شد: دولت یازدهم در حوزه ساماندهی آسیب‌های اجتماعی کارنامه بسیار موفقی دارد. رویکرد دولت هم اجتماعی کردن آسیب‌های اجتماعی و استفاده از مردم است زیرا ما معتقدیم این کار فقط توسط مردم امکانپذیر است. در این زمینه نیز تعداد NGOها از چهار هزار به حدود ۹ هزار رسیده است. اعتقاد داریم با متشکل کردن مردم می‌توان مشکلات اجتماعی را حل کرد. 

رهبری از روند مقابله با آسیب‌های اجتماعی اعلام خرسندی کردند

او با تاکید بر اینکه رهبر انقلاب از روند مقابله با آسیب‌های اجتماعی اعلام خرسندی کردند، عنوان کرد: با همکاری همه دستگاه‌ها، آمار قتل هفت درصد، نزاع و درگیری جمعی ۱۵ درصد، شرارت ۲۵ درصد و تجاوز به عنف ۱۸ درصد، مزاحمت برای نوامیس ۲۲ درصد، سرقت ۳ درصد، طلاق توافقی یک درصد، دعاوی غیر کیفری ۶/۵ درصد، جرایم خشن در مناطق حاشیه‌ای ۴۶ درصد، کاهش داشته و دستگیری معتادان متجاهر نیز ۳۵ درصد افزایش یافته است. سیاست دولت این بوده که به جای پنهان‌کاری آسیب‌های اجتماعی، این آسیب‌ها را شفاف کند و از مردم تقاضای کمک داشته باشد. 

تروریست‌ها به بیرون از مرزها رانده شده‌اند

او با بیان اینکه وظیفه اصلی ما در افزایش امنیت در تقویت نیروهای داخلی است، تصریح کرد: حدود ده سال قبل با تروریست‌ها در کرمان و یزد و چناران درگیری داشتیم اما اینک آنها به بیرون از مرزها رانده شده و در لب مرزها درگیری داریم. 

رئیس امنیت کشور در پاسخ به سوالی مبنی بر زیر گرفتن یکی از ماموران نیروی انتظامی توسط یک فرماندار و بخشدار بیان کرد:‌ با فرماندار تلفنی صحبت کردم، او تکذیب کرد. با این حال، ما خودمان مسئول قانون هستیم و خودمان بیشتر باید پایبند باشیم و گفتیم بررسی شود.

نباید بخاطر خوشامد یا عدم خوشامد گروه یا حزبی حقی را ناحق نکنیم

وزیر کشور در پایان تاکید کرد: از همه دستگاه‌هایی که با وزارت کشور همکاری می‌کنند تشکر می‌کنم؛ از شورای نگهبان، از صداوسیما، از هیات مرکزی انتخابات ریاست جمهوری، از دستگاه‌های امنیتی و انتظامی و از رسانه‌ها. مشارکت در انتخابات با امنیت ملی و توسعه کشور مرتبط است. رسانه‌ها در بحث سلامت و مشارکت و قانونی بودن آن و تشخیص صلاحیت افراد می‌توانند نقش ایفا کنند. ما نباید بخاطر خوشامد یا عدم خوشامد گروه یا حزبی حقی را ناحق نکنیم.

 

 

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز