خبرگزاری کار ایران

مقام سابق مجلس نمایندگان آمریکا:

کابینه «بایدن» و «اوباما» مشابه است/ رئیس‌جمهور جدید آمریکا برای احیای «برجام» تلاش می‌کند/ اروپایی‌ها به تجارت با ایران ادامه خواهند داد

asdasd
کد خبر : ۱۰۲۱۴۸۷

یک مقام مجلس نمایندگان تاکید کرد تشابه کابینه بایدن و اوباما فرصتی برای نجات برجام است

راس بیکر (Ross K. Baker) استاد علوم سیاسی و روابط بین‌الملل دانشگاه روتگرز است. وی به صورت تخصصی در حوزه‌های روابط بین‌الملل و دولت آمریکا تحقیق و بررسی کرده است. بیکر همچنین مقاله‌نویس «لس آنجلس‌تایمز» و «نیوزدی» است و همکاری‌ زیادی با سایر مجلات معروف و حرفه‌ای دارد. وی پیش از این به عنوان مشاور در کمیته دموکراتیک مجلس نمایندگان ایالات متحده و مشاور ارشد سناتور «پاتریک جی لیی» و «چاک هگل» مشغول به کار بوده است. وی در گفت‌وگو با ایلنا به بیان دیدگاه‌های خود در خصوص تنش در روابط تهران و واشنگتن  پرداخت.

وی در ابتدا به ایلنا گفت: دوران ترامپ به پایان رسیده است و من فکر می‌کنم در دوران بایدن یک فرصت واقعی برای احیای برجام وجود دارد و وی برای احیای برجام کارهای زیادی خواهد کرد. اکنون شرایط خوبی است و من به دولت ایران توصیه می‌کنم که برای مصالحه با ایالات متحده اقدام کند. رئیس‌جمهور جدید آمریکا از اعضایی که در دولت اوباما بر سرکار بودند و در تدوین و انعقاد برجام نقش داشتند در کابینه خود استفاده می‌کند و همین تشابه کابینه‌ها فرصتی برای ایران است تا بتوانند با تلاش‌های مشترک برجام را نجات دهد.

بیکر گفت: بایدن دوران جدیدی را در کاخ سفید آغاز می‌کند و ایران با حضور وی در کاخ سفید توافق بهتری با ایالات متحده خواهد داشت.  جو بایدن قطعاً تنش‌های فعلی را کاهش می‌دهد؛ پس اکنون فرصت خوبی برای ایران است.  قبلا هم اشاره کردم جیک سالیوان و تونی بلینکن مشاوران خوبی برای بایدن هستند، می توان همه چیز را از نوشروع کرد و توافق خوبی را در صورت اعتماد سازی و حسن نیت هر دوطرف شاهد بود.

وی افزود: اکنون به نظر من ایران هم باید نشان دهد که می‌خواهد تنش‌ها کاهش یابد و خواهان احیای برجام است. بنابراین کاهش غنی‌سازی اورانیوم در فردو می‌تواند شروع این اتفاق و اعمال مقدماتی برای احیای برجام باشد.

وی  تاکید کرد: در دوران بایدن روابط اروپا و آمریکا احیا می شود؛ اروپایی‌ها بی سر و صدا به تجارت با ایران ادامه خواهند داد به این امید که  ایران را از توسعه هسته‌ای بیشتر منصرف کند و بتوانند توافق با ایران راحفظ کنند. اگر ایران و آمریکا تهدیدها علیه یکدیگر را کم کنند، شرایط برای روابط دوستانه فراهم می‌شود.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز