خبرگزاری کار ایران

آقاجانلو خبرداد:

۱۸ هزار از مساحت استان زنجان جنگل‌کاری شده است

asdasd
کد خبر : ۸۲۵۲۵۳

مدیر کل اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان گفت: در حدود ۱۸ هزار از مساحت استان جنگل کاری انجام شده است که شهرستان‌های خرمدره، ماهنشان و ابهر بیشترین سهم جنگل کاری را به خود اختصاص داده اند.

به گزارش ایلنا از زنجان به نقل از روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی وآبخیزداری استان زنجان، مدیر کل اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان، در جلسه شورای اداری، با اشاره به وسعت جنگل های دست کاشت استان گفت: حدود 18 هزار از مساحت استان جنگل کاری انجام شده است که شهرستان های خرمدره، ماهنشان و ابهر بیشترین سهم جنگل کاری را به خود اختصاص داده اند.

خلیل آقاجانلو ، افزود: این طرح به منظور زراعت چوب و جلوگیری از قطع بی رویه درختان جنگلی اجرا می شود.

مدیر کل اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان با بیان این که از سال گذشته توجه ویژه ای به بخش آبخیزداری در سطح کشور شده است به افزایش و بهبود وضعیت آبخیزداری استان هم تاکید کرد.

به گفته این مقام مسئول یکی از اولویت‌های این اداره کل توسعه و بهبود وضعیت آبخیزداری و آبخوانداری است که با تزریق اعتبارات از محل صندوق توسعه ملی پیشرفت طرح های آبخیز استان قوت گرفته است.

آقاجانلو با اشاره به این که اعتبارات استانی از 4 میلیارد و 800 میلیون تومان در سال 95 به 15 میلیارد تومان در سال جاری رسیده است افزود: اعتبارات ملی تخصیص یافته نیز از 11 میلیارد تومان به حدود 24 میلیارد تومان در همین بازه زمانی افزایش یافته است.

وی اصلاح و احیاء مراتع، تولید علوفه و تولید نهال را از دیگر برنامه های اداره کل منابع طبیعی استان اعلام کرد و گفت: در صدد هستیم تا در راستای پیشبرد اهداف مشخص شده این طرح ها نیز به خوبی در استان اجرا شود.

مدیر کل اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان در ادامه به اجرای طرح کاداستر نیز گریزی زد و افزود: تا کنون در 300 هزار هکتار از اراضی استان  این طرح اجرا شده است و همچنین برای 98 درصد از اراضی ملی استان نیز سند مالکیت صادر شده است.

وی  از تصویب اعتبار برای اجرای طرح کاداستر اراضی ملی و همچنین اراضی کشاورزی خبر داد و گفت: برای هر یک از طرح‌های مذکور یکصد میلیون تومان در نظر گرفته شده است.

در ادامه این جلسه جواد تاراسی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان هم به برخورد جدی با متخلفان قاچاق چوب تاکید کرد و گفت: سودجویان با قطع گونه های مفید جنگلی باعث کاهش پوشش جنگلی استان می شوند.

وی این معضل را یکی از مشکلات اساسی در استان برشمرد و به تعامل یگان حفاظت اراضی، منابع طبیعی، محیط زیست و ... تاکید کرد.

تاراسی  با بیان این که آمار قاچاق چوب در  برخی از شهرستان های استان بیشتر است، گفت: با اقدامات پیشگیرانه می‌توان این آمار را کاهش داد.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز