خبرگزاری کار ایران

مدیرعامل شرکت پگاه آذربایجان غربی:

طرح‌های توسعه‌ مربوط به تولید سرشیر، پنیر کوزه‌ای و شیرخشک در دست اجرا است

asdasd
کد خبر : ۱۰۱۶۵۵۰

سید فضل‌الله قریشی، مدیرعامل شرکت شیر پاستوریزه پگاه آذربایجان غربی به تشریح آخرین وضعیت این شرکت پرداخت.

به گزارش ایلنا، مشروح گفت‌وگو با مدیرعامل شرکت شیر پاستوریزه پگاه آذربایجان غربی به شرح زیر است:

مزایده فروش محل قدیم کاخانه شرکت و زمین روبروی شرکت چه نتیجه ای در پی داشت؟

در تاریخ 31/06/99 مزایده فروش اموال ودارایی های مازاد ( کارخانه قدیم و زمین روبرو ) برگزار گردید که با توجه به عدم ارائه پیشنهاد در مهلت مقرر ، کمیسیون معاملات شرکت  مقرر نمود مزایده مذکور تجدید گردید که در مورخ 23/07/1399 مزایده برگزار گردید و نتایج آن پس از بازگشایی پاکتها در مورخ 18/08/99 مشخص شد. مزایده فروش اموال ودارایی های مازاد ( کارخانه قدیم و زمین روبرو ) طی دو مرحله برگزار شد و با توجه به عدم ارائه پیشنهاد در مهلت مقرر ، مراتب جهت تصمیم گیری به جلسه آتی هیئت پگاه آذربایجان غربی موکول گردید.

دلیل کاهش میزان فروش آبمیوه و دسر در شش ماهه نخست سال جاری نسبت به شش ماهه سال قبل چیست؟

کاهش میزان فروش آبمیوه در شش ماهه سال 99 به دلیل کاهش درخواست مناطق بازارگستر و  دپوی بالای آبمیوه متاثر از  کاهش میزان اشانتیون پرداختی  و افزایش قیمت نامتعارف در شش ماهه اول سال 1398 می باشد که موجب گردید در سه ماهه اول سال1399 با کاهش فروش آبمیوه روبرو شویم که با پیگیری های انجام گرفته در سه ماهه دوم سال 1399 وضعیت فروش به حالت عادی بازگشت و در حال حاضر فروش آبمیوه مطابق بودجه صورت می گیرد. همچنبن به علت کاهش میزان تقاضا تولید دسر متوقف گردید

افزایش سرمایه پیشنهادی هیات مدیره از محل مازاد تجدید ارزیابی دارایی ها در چه مرحله ای است و کدام طبقات دارایی را شامل می شود؟

پیشنهاد هیأت مدیره افزایش سرمایه از محل مازاد تجدید ارزیابی دارایی ها از طبقه زمین  به میزان 105 درصد می باشد و در حال حاضر گزارش توجیهی افزایش سرمایه جهت اظهار نظر به حسابرس و بازرس قانونی ارائه گردیده که در صورت تأیید حسابرس و بازرس قانونی در سامانه کدال افشا می گردد.

طرح های توسعه ای شرکت مربوط به تولید سرشیر، پنیر کوزه و شیرخشک در چه مرحله ای هستند و چه زمانی به بهره برداری می رسند؟

پروژه سرشیر در مرحله تست آزمایشی به بازار ارائه گردید و با اقبال خوبی مواجه شد لذا با توجه به اقبال بازار توسعه تجهیزات لازم برای تولید سرشیر در برنامه کاری قرارگرفت. میزان ظرفیت تولید و فروش پنیر کوزه از روزانه 700 کیلو گرم در سال 1398 به حدود روزانه 2 تن در شش ماهه اول سال 99 افزایش یافته و با سرمایه گذاری بیش از 10000میلیون ریال و خرید تجهیزاتی چون دستگاه نیتروژن ساز و دستگاه بسته بندی جدید پنیر کوزه و افزایش تجهیزات لازم و همچنین افزایش ظرفیت سردخانه رایپنینگ ، در حال نزدیک شدن به تولید روزانه بیش از 3 تن می باشیم .

همچنین برای پروژه احداث کارخانه شیر خشک،  نتیجه دو مرحله مناقصه برگزار شده که به علت به حد نصاب نرسیدن شرکت کنندگان هیأت مدیره موافقت کرد نسبت به ترک تشریفات از طریق مناقصه محدود و طی مراحل قانونی واخذ نظر مشاور طرح (جناب مهندس عبداله پور) و با هماهنگی معاونت فنی و مهندسی شرکت صنایع شیر ایران اقدام لازم صورت گیرد همچنین پیش بینی می گردد تا پایان شش ماهه اول سال 1400 کارخانه شیر خشک به بهره برداری برسد.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز