خبرگزاری کار ایران

کارا ماشین آرنا تولید کننده انواع لیفتراک و تجهیزات انبارداری در ایران

asdasd
کد خبر : ۱۱۰۹۶۸۱

خط تولید کارخانه با حضور معاون اقتصادی رییس جمهور جناب آقای نهاوندیان،استاندار محترم مرکزی،فرماندار شهرستان ساوه امامت محترم نماز جمعه و تعدادی از مقامات استان افتتاح شد.

خط تولید کارخانه در فاز اول :

تولید 300 دستگاه لیفتراک در تناژ 3 الی 5 تن

تولید 300 دستگاه استاکر و تجهیزات انبارداری در تناژ 1 الی 2 تن

با همکاری 63 نفر نیروی مستقیم و 350 نفر نیروی غیرمستقیم آغاز به کار کرد.

درفاز اول تولید لیفتراک های 3 و 3.5 تن دیزل و دوگانه سوز و برقی به همراه 5 تن دیزل در دست اجرا میباشد.

تجهیزات انبارداری مانند استاکر از تناژ 1 تن الی 2 تن در سال 99 اقدام به تولید در کشور عزیزمان می شود.

افزایش کیفیت جوشکاری قطعات،ریخته گری وزن عقب ، افزایش کیفیت رنگ،ست های طولانی مدت ، دقت بالا در مونتاژ قطعات از جمله مزیت هایی است که نسبت به مدل های وارداتی لیفتراک وجود دارد.

به کارگیری دانش و مهارت کارخانه های بزرگ لیفتراک سازی مانند KION , ZOOMLION در تولید لیفتراک کارا در ایران از جمله اقدامات موثردرکیفیت لیفتراک ساخته شده می باشد

تولید ماشین آلات سنگین و صنعتی، مونتاژ ماشین آلات صنعتی، تولید صنایع سنگین، تولید لیفتراک و ماشین آلات راهسازی، مونتاژ ماشین آلات راهسازی معدنی و لیفتراک، این ها واژگانی هستند که هرگاه اسم آنها در جایی شنیده می شود ناخداگاه ذهن انسان به کارخانه های بزرگ دولتی و نیمه دولتی با قدمتی چندین ساله و هزاران پرسنل و کارگر با شرکت های متعدد زیر مجموعه میرود که بدون پشتوانه دولت هرگز این گونه صنایع ماهیتی مستقل نداشته اند،گویا طوری در ذهن جامعه حک شده است که در حال حاضر و شرایط کنونی حتما باید با اتکا به دولت و سهیم بودن آن دست به کاری بزرگ زد و در ذهن ها طوری القا شده است که این گونه صنایع هم تراز با صنایع دولتی و نیمه دولتی دیگر مانند صنایع نفت وپتروشیمی ها ، خودرو سواری و کامیون، کارخانجات سیمان و فولاد می باشد و ظهور یک اسم جدید به صورت کاملا خصوصی آن هم در شرایط کنونی که اکثر صنایع قدیمی با بحران مواجه میباشند نه تنها کاری بسیار دشوار بلکه شاید به صورت یک امر غیر ممکن از دیدگاه خیلی از صاحب نظران به نظر برسد.

این بار کارا ماشین تصمیمی بزرگی را عملی کرده تا در شرایط حساس کنونی که در یک جنگ تمام عیار اقتصادی می باشیم و تمامی پیکان‌ها به سمت فعالین اقتصادی و صاحبان صنایع نشانه رفته است و سربازان این کارزار کارگران و مدیران مشاغل میباشد، کارا ماشین با تکیه بر متخصصان داخلی و دانش وتکنولوژی روز دنیا خط تولید لیفتراک را راه اندازی نموده تا سهمی کوچک در شکوفایی صنعت و اقتصاد کشور داشته باشیم.

کارا ماشین آرنا تولید کننده انواع لیفتراک و تجهیزات انبارداری در ایران

کارا ماشین آرنا تولید کننده انواع لیفتراک و تجهیزات انبارداری در ایران

قیمت لیفتراک

 هر چه ظرفیت بالابری لیفتراک بیشتر باشد، قیمت لیفتراک هم بیشتر است؛ اما لیفتراک‌ها با ظرفیت استاندارد حدوداً بین ۱۵ تا ۲۵ هزار دلار قیمت خواهد داشت. قیمت لیفتراک ۵ تن بین ۳۰،۰۰۰ تا ۴۵،۰۰۰ دلار تخمین زده میشود درحالی‌ که قیمت لیفتراک ۱۵ تن بالغ بر ۱۰۰،۰۰۰ دلار خواهد بود! به زبان عامیانه هر کس بار بیشتر پول لیفتراکش بیشتر

به گزارش ایسنا، بنا بر اعلام کاسپین ماشین، برای کسب‌وکارهایی که باید اقلام سنگین را جابجا کنند، تعدادی از تجهیزات به همان اندازه  لیفتراک دست دوم برایشان ارزشمند هستند. انبارهای پخش، انبارها، انبارهای چوب، کارخانه‌های تولیدی و سایر محیط ‌های کاری مشابه که بارهای بین ۱ تن تا ۱۰ تن به بالا را حمل می‌کنند، برای راحتی کار خود از لیفتراک استفاده می‌کنند. اگرچه خود لیفتراک یک سرمایه بزرگ است، اما ارزش واقعی آن در ذخیره نفر ساعت نیروی انسانی کارگاه شما دیده خواهد شد؛ اما لازم است نیازهای کسب‌وکار خود را کاملاً بشناسید برای اینکه مطمئن شوید چیزی بیشتر از آنچه نیاز دارید تهیه نمی‌کنید،

انواع لیفتراک‌ها

معمولا لیفتراک ها به دو صورت دسته بندی میشوند: یکی ساختار لیفتراک و دوم نوع سوخت مورد استفاده آن. لیفتراک بر اساس ساختار به انواع زیر تقسیم می‌شوند: لیفتراک استاندارد: یک لیفتراک معمولی می‌تواند از ۱ تا ۳.۵ تن بار را تا ارتفاع ۱۰ متری بلند کند ولی از لحاظ نوع سوخت میتواند به شکل دیزل،گاز،برقی،دوگانه سوز(گاز و بنزین)وبنزینی باشد و برندهایی از جمله که توضیحات آن در ادامه مقاله بصورت کامل آمده است.

ریچتراک:

به این ماشین‌ها لیفتراک باریک هم گفته می‌شود. این نوع لیفتراک‌ها اغلب در انبارها و مراکز توزیع که فضا و مکان برای آن‌ها یک مساله کلیدی است استفاده می‌شوند. لیفتراک کوچک و باریک یا ریچتراک همان لیفتراک استاندارد است و همان ظرفیت بالابری را دارد، با این تفاوت که شاخک‌های آن قابل تعویض هستند و می‌توانند تا ۱۵ متر بار شما را بالا ببرند.

لیفتراک معمولی:

این نوع لیفتراک معمولاً در همه‌جا استفاده می‌شود و برخلاف لیفتراک‌های تلسکوپی، می‌توانند بارهای عمودی را تا ۵ تن را تا ارتفاع ۳ تا ۱۰ متر بالا ببرند.

لیفتراک‌ها را می‌توان بر اساس نوع سوخت مورد استفاده آن‌ها به دسته‌های زیر طبقه‌بندی کرد:

لیفتراک‌های برقی:

لیفتراک‌های برقی با استفاده از باتری‌های سنگین قابل شارژ اسیدی که می‌توانند ۵ یا ۶ ساعت مداوم در حال کار باشند، استفاده می‌کنند. لیفتراک برقی برای استفاده در محیط داخلی مناسب‌ترین انتخاب هستند چرا که لیفتراک برقی ناخالصی و آلایندگی تولید می‌کند و آلودگی ندارد.

لیفتراک دیزل یا لیفتراک دوگانه‌سوز:

این نوع لیفتراک‌ها می‌توانند از تعدادی از سوخت‌های مختلف مانند بنزین، دیزل، پروپان مایع و گاز طبیعی فشرده (CNG) استفاده کنند. در مقایسه با قطعات لیفتراک ، لیفتراک دیزل داخلی راحت‌تر سوخت‌گیری می‌کنند، می‌توانند بارهای سنگین‌تر حمل کنند و با سرعت بیشتری عمل کنند.

لیفتراک های تولید داخلی:

لیفتراک ها در چند ساله ی اخیر دچار محدودیت های فراوانی شده اند که محدودیت ها تبدیل به فرصت شدند و تولید داخل رونق گرفته است

در بین برند های مطرح لیفتراک در ایران نام لیفتراک کارا ، لیفتراک سپاهان و  لیفتراک سهند به چشم میخورد.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز