خبرگزاری کار ایران

طراحی و تولید تجهیزات مورد نیاز آبزی پروری در ایران

asdasd
کد خبر : ۱۰۴۳۷۸۱

تولید دستگاه هواده آبزیان از زمان دور مورد ملاحظه متخصصان این حرفه در ایران و دنیا بوده است.

دستگاه هواده آبزیان

دستگاه هواده آبزیان یک شیوه مکانیکی برای محلول نمودن هوا در آب به حساب می آید این روش عمده معمولا با بالا رفتن میزان تماس بین آب و هوا ایجاد می شود. تراکم اکسیژن در آب یکی از عمده ترین مشخصه های کیفی آب برای پرورش آبزی به شمار می آید.

در طبیعت معمولا این کنش به وسیله باد و امواج در آبهای مستقر در آنسوی سدها، دریا ها، دریاچه ها و اقیانوس ها اتفاق می افتد.

کارایی و عملکرد دستگاه هواده آبزیان

فشردگی آبزیان در استخرهای انبوه به علت بالا رفتن متابولیکی و برخورداری از کوددهی و تغذیه معمولا اکسیژن بیشتری را از آب می طلبد، در نهایت ساز و کار های معمولی توانایی تمهید اکسیژن مد نظر را نخواهند داشت و در این صورت بایستی مبادرت به هوادهی نمود.

تولید دستگاه هواده آبزیان از زمان دور مورد ملاحظه متخصصان این حرفه در ایران و دنیا بوده است.

در پژوهش محققین معلوم شد هر دو عامل تمایز و هوادهی مولفه های عمده در سامانه انبوه پرورش آبزی می باشد. قیمت این سیستم های کاربردی را می توان از طریق سایت های معتبر یا بصورت حضوری دریافت نمود.

انواع دستگاه هواده آبزیان

هر سیستمی که قابلیت حل آب با هوا را داشته باشد هواده نامیده می شود اما به دلیل تاثیر مولفه هایی نظیر عملکرد کاری، مصرف انرژی و هزینه های اجرایی، دستگاه هواده آبزیان به کار برده می شود در مجموع ۲ نوع ساز و کار برای هوادهی موجود است.

هواده سطحی(اسپلش، پدل ویل)

هوادهی مرکزی(بلوئر و ساید چنل)

سیستم هواده اسپلش

آشنایی با قابلیت های دستگاه هواده آبزیان

یکی از مطلوب ترین و کاراترین سیستم های هوادهی برای صنایع آبزی پروری مخصوصا ماهی سیستم هواده اسپلش پرورش ماهی می باشد. این سیستم افزون بر ساز و کار ساده معمولا قابلیت بسیار زیادی در هوادهی دارد که با پاشیدن مقدار خیلی زیادی از آب به صورت فواره ای، اکسیژن مطلوبی را می تواند منتقل نماید.

ساز و کار این سیستم به این شیوه می باشد که رویه آب را شکسته و میزان تماس آب با هوا را بیشتر نموده است، به این شکل که قشر بالایی آب موجود در استخر را با اکسیژن هوا حل نموده و سبب ازدیاد اکسیژن توزیع شده در قشر بالایی حوض کوچک پرورش ماهی می شود.

ارتباط آب با هوا سبب ازدیاد اکسیژن موجود در آب می شود و نیز هوادهی به وسیله سیستم اسپلش سبب می شود گاز های زیان بخشی نظیر آمونیاک و نیترات از سطح استخر پرورش ماهی به بیرون استخر انتقال داده شوند..

درام فیلتر

درام فیلتر چیست؟

از سیستم درام فیلتر در استخر های مربوط به پرورش ماهی که در غلظت بالا مبادرت به آبزی پروری می نمایند به کار برده می شود و از مصرف بیش از اندازه آب پیشگیری می نماید.

در بین اقسام ابزار آلات پرورش ماهی در استخر ها فیلتر نمودن آب استخر از اهمیت خاصی برخوردار است.

با به کارگیری سامانه تصفیه آب این تجهیز در پرورش آبزیان مقدار مصرف آب به ۱/۷۰ شیوه های سنتی کاهش یافته است. این نوع فیلتر های کارساز و موثر خود را به صورت مطلوبی در صنایع پرورش آبزی به نمایش گذاشته اند.

مشخصات ظاهری درام فیلتر

عمدتا شکل و شمایل ظاهری انواع متنوعی از دستگاه های درام فیلتر به مثابه استوانه ای مکانیکی می باشند که تجهیز شده به سامانه خود شور هستند. آب با ناخالصی توسط پمپاژ به استوانه این وسیله وارد شده و تحت تاثیر نیروی جاذبه و سنگینی از استوانه در حال گردش خروج می یابد.

قابلیت گردش استوانه به وسیله الکتروگیربکس تمهید می یابد. ذرات آلوده و ناخالص جامد به لایه درونی دستگاه گیر نموده و این عمل سبب جداسازی آلودگی ها از آب می شود.

سامانه شستشو با نازل های پاشش فشار، در قسمت بالای این تجهیز نصب و راه اندازی شده که با پاشیدن آب، ناخالصی های جامد موجود در آن از قشر درونی استوانه جدا شده و درون سینی ناودانی که درون استوانه درام واقع شده خواهد ریخت و به وسیله نیروی جاذبه به خارج انتقال داده می شود.

با این عمل ناخالصی ها و پس مانده های آبزیان به آسانی از آب جدا شده و باعث می شود آب تصفیه شود. این وسیله معمولا راندمان بالایی در تفکیک پسمانده های آبزیان، ذرات جامد و پس مانده غذا های استفاده شده به وسیله آبزی موجود در استخر ها دارد.

این سیستم همواره کار تصفیه را اعمال می نماید و به صورت اتوماتیک شستشوی توری ها هم انجام می شود و از گرفتگی این توری ها جلوگیری می کند.

مزایای بکارگیری دستگاه درام فیلتر

از امتیازات عمده دستگاه درام فیلتر می توان به صرفه جویی در میزان به کارگیری آب اشاره نمود. برای مثال در کشتزار های آبزی پرور که در نواحی تاسیس شده اند که با مسئله کم آبی روبه رو هستند، در این صورت بهترین راهکار وجود درام فیلتر می باشد.

 

به بیان دیگر با وجود این دستگاه پسماند های آبزیان، ذرات های شناور و ناخالصی های موجود در آب زدوده شده و مجدد آب پاکیزه جهت پرورش آبزیان به کار برده می شود و از این جهت دستگاه مذکور هم در به کارگیری آب صرفه جویی می نماید

یکی از مزایای بارز این سیستم عملکرد و کارایی بالای این آب ها در زدودن ناخالصی های جامد شناور در آب و نیز استقامت بسیار این سیستم ها نسبت به زنگ زدگی، فرسودگی حتی در مقابل اسید ها می باشد.

در حقیقت این فیلتر ها به آسانی و عدم ایجاد مسئله در کارایی فیلتراسیون، توسط اسید های شسته می شوند. همان طور که فیلتر ناخالصی های جامد و ذرات شناور در آب، به وسیله پوشش بسته انجام می گیرد، در این صورت این دستگاه در مهار مقدار بو هم تاثیرات بسزایی خواهد داشت. در این گونه سیستم ها به مقدار ۸۵ ٪ از هزینه های مربوط به انرژی کاهش می یابند.

غذا ده اتوماتیک ماهی

غذا ده اتوماتیک ماهی گروهی از سیستم هایی می باشند که افزون بر پرورش دهندگان ماهی و کنشگران حرفه پرورش آبزی پیوسته بیشتر مورد ملاحظه صاحبان حوض های کوچک آبزی پرور واقع شده است.

همانگونه که از اسم آن مشخص است این سیستم ها شیوه ای مناسب برای غذادهی خودکار و طرح ریزی شده به ماهی می باشند با توجه به وضعیت شما دارای سود دهی بسیاری است.

اگرچه غذا دهی به آبزیان به شیوه دستی همواره برای پرورش دهندگان مناسب ترین روش به حساب می آید اما بعضی اوقات این شیوه یک راهکار بادوام نیست، به عنوان مثال برای پرورش دهندگان تجاری ، استخرهای عظیم و صاحبان استخر ها مواقعی که در مرخصی یا تعطیلات هستند می تواند به کارگیری غذاده خودکار ماهی گزینه ای

غذا ده اتوماتیک ماهی وی‍‍ژه آبزیان

دستگاه طراحی شده به صورت اتوماتیک عمل کرده و قابل برنامه ریزی بوده و در رأس ساعت مقرر غذاد هی، حجم مشخصی از غذا را در اختیار ماهیان به مقدار دقیق قرار می دهد.

از مزایای این دستگاه می توان به موارد زیر اشاره نمود:

غذادهی در فواصل منظم زمانی بدون نیاز به نیروی انسانی

 قابلیت تنظیم زمان جهت غذا دهی

 نصب چند غذاده با یک تابلو فرمان ویا بصورت مجزا

 دارا بودن مخزن ۵۰ کیلویی

نحوه عملکرد دستگاه غذا ده

این گونه غذا ده ها تحت عنوان غذا ده اتوماتیک ماهی با تسهیم و پخش میزان معینی از غذا در بازه زمانی مرتب مسائل استخر هایی که با انباشته نمودن سنگین مواجه هستند را برطرف می نمایند و نظارت و تنظیم تغذیه را تسهیل می سازد.

افزون بر این هنگامی که مالک در مرخصی یا تعطیلات است می تواند به راحتی به آبزیان غذا دهد. چنانچه ماهی ها به تنهایی هم می توانند حدود چند هفته زنده بمانند. ولی بکارگیری این سیستم همواره می تواند مطلوب ترین شیوه برای برنامه غذایی روزانه باشد که آبزیان به آن عادت دارند و اینطوری است که زیر فشار و استرس قرار نمی گیرند.

همانطور که آرامش هم در تغذیه و هم زیستگاه جهت حفاظت از ماهی سالم لازم و ضروری است، در این صورت هیچ جای سوالی باقی نمی ماند که غذا ده اتوماتیک ماهی برای کلیه اشخاصی که ماهی پرورش می دهند پیوسته بیشتر از همیشه مورد استقبال قرار گیرد و طرفداران بسیاری را به خود جذب نماید.

غذا پاش

دستگاه غذا پاش چیست؟

غذا پاش یک دستگاه کاربردی برای مشاغل پرورش آبزی می باشد‌ که از مزایا و انواع مختلفی برخوردار است که تا حد زیادی به پیشرفت این صنعت کمک کرده است.. آبزی پروری در سطح جهانی پر رونق و پر طرفدار است

در گذشته بیشتر مناطق شمالی و جنوبی در این صنعت فعالیت می کردند. اما امروزه در هر شهری حداقل یک پرورش ماهی کوچک وجود دارد تا نیاز آن منطقه به محصولات آبزی نظیر ماهی و میگو را رفع کند.

اما هرچه جمعیت زیاد می شود دیگر روش های قدیمی جوابگوی رفع نیازهای افراد نیستند و صنایع هم تلاش می کنند تا همزمان با رشد جمعیت روش های تولید خود را با تکنولوژی سوق دهند.

در این میان صنعت آبزی پروری که نقش زیادی در بازار دارد هزینه های زیادی را در بر میگیرد که یکی از هزینه های مهمی که در تمام جهان بیشترین سهم را به خود اختصاص داده است هزینه غذا می باشد.

دیگر وقت آن رسیده است که روش های سنتی پخش غذا با دست کنار گذاشته شود و از غذا پاش های خودکار استفاده شود. استفاده از این روش باعث کاهش هزینه های تولید خواهد شد و با بهبود رشد و ضریب تبدیل غذایی و کاهش هزینه های پرسنلی همراه خواهد بود در زیر بیشتر با مزایا و انواع مختلف این غذا پاش آشنا خواهیم شد.

اهمیت غذا پاش در صنعت آبزی پروری

دستگاه غذا پاش یکی از تجهیزات مهم در مزارع پرورش ماهی و میگو است که غذا را به صورت خودکار در تمام استخر پخش می کند. این دستگاه بیشتر برای استخرهای بزرگ مفید می باشد چون قادر است غذا را تا ده متر پرتاب کند.

بر اساس تحقیقاتی که در خصوص موفقیت آمیز بودن این دستگاه انجام شده ثابت شده است که غذاده خودکار با درصد بالایی از موفقیت همراه است و افراد زیادی با شروع کار پرورش ماهی و میگو از این تجهیزات پیشرفته استفاده می کنند.

نحوه نصب غذا پاش خودکار

از آنجا که غذا پاش اتوماتیک مزیت زیادی برای مزارع پرورش آبزیان خواهد داشت پس باید به نحوه ی نصب اصولی آن دقت شود. برای نصب این دستگاه نیاز به یک پایه یا کت واک است که ۱۱ تا ۱۲ متر به سمت مرکز استخر پیش می رود چون محل نصب باید در وسط استخر و در عمیق ترین نقطه آن باشد.

عملکرد انواع غذا پاش

بیشتر استخرهای بزرگ علاوه بر دستگاه غذا پاش از تجهیزات دیگر نظیر دستگاه هواده برای تامین اکسیژن آبزیان استفاده می کنند و چون در این دستگاه پروانه هایی تعبیه شد تا با عمل چرخش اکسیژن آب را تامین کنند پس باید حتما به این نکته توجه نمود که نباید دستگاه غذاده را نزدیک دستگاه هواده نصب نمود چون جریان هوایی که توسط هواده خارج می شود غذا را به محل دیگری می برد و از دسترس آبزیان خارج می کند.

لوله پخش غذا باید با سطح استخر فاصله ی ۶۰ تا ۸۰ سانتی متری داشته باشد و اگر دهانه لوله بزرگ تر از سطح آب استخر باشد شعاع توزیع غذا هم بیشتر خواهد شد.

پدل ویل

پدل ویل نقش مهمی ایفا می کند و یکی از دستگاه های کاربردی در تامین اکسیژن آب می باشد.آیا تا بحال اسم دستگاه پدل ویل را شنیده اید می دانید این دستگاه چه کاربردی دارد و چه مزایایی به دنبال دارد. امروزه پرورش ماهی و میگو در تمام شهرهای ایران رواج پیدا کرده است و حتی بعضی از روستاها و شهرهای کوچک به واسطه پرورش ماهی و گاها میگو گرمابی رونق بسیاری پیدا کرده اند.

اما این کار نیاز به تخصص و مهارت دارد و در کنار تخصص و مهارت باید دستگاه هایی کاربردی وجود داشته باشند تا سلامت ابزیان را تامین کنند و در پروسه ی رشد و پرورش کمک کننده باشند. در پرورش ماهی و میگو تامین اکسیژن آب یک مقوله ی بسیار مهم است و نمی توان از این موضوع به سادگی گذر کرد.

عملکرد این دستگاه به نحوی است که با چرخش پروانه های دستگاه آب داخل استخر به چرخش در می آید و در این چرخش هوا با آب مخلوط می شود و تولید اکسیژن می کند که برای حیات آبزیان بسیار مهم و اساسی است.

 

هواده پدل ویل چیست؟

هر فردی که قصد تاسیس مزرعه پرورش آبزیان گرمابی را داشته باشد باید در ابتدا به فکر تهیه هواده پدل ویل برای تامین اکسیژن داخل استخر باشد. این دستگاه برای پرورشگاه های ماهی و میگو کارایی منحصر به فردی دارد و با شکل قابل توجهی باعث انتقال اکسیژن به داخل آب می شود.

این دستگاه هم در نمونه های خارجی و هم در نمونه های ایرانی با کیفیت وجود دارد که در تولید همه ی آنها استانداردهای بین المللی رعایت شده است و دستگاه تولیدی یک هواده مدرن و با کیفیت است.

این محصول بیشتر در مناطق شمالی و جنونی که مرکز پرورش ماهی و میگو هستند بیشترین کاربرد را دارند و در مناطق دیگر بیشتر برای فصول گرم سال کاربردی تر هستند چون در این فصول اکسیژن کاهش پیدا می کند و تلفات جانی زیادی برای پرورش گاه هایی که از هواده استفاده نمی کنند به دنبال دارد.

مزیت های پدل ویل

 

در مناطق جنوبی که هوا گرم است و افرادی که پرورش ماهی و میگو دارند ممکن است دچار کمبود اکسیژن در استخرها شوند. پس نیاز به پدل ویل بیشتر به چشم میخورد. در جنوب کشور صنعت پرورش ماهی و میگو بسیار زیاد است و شما به هر طرف که نگاه کنید حتما یک پرورش آبزیان می بینید.

آدرس:مازندران ، محمودآباد ، شهرک صنعتی شهدا ، خیابان گلایل

کارخانه و دفتر فروش:

011-44782006

011-44782195

011-44782196

تلفن همراه : 09194985932

ارسال توسط تبلیغ اینترنتی ادوردز 20

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز