خبرگزاری کار ایران

مدیر دفتر تحقیقات سازمان انرژی‌های نو ایران خبر داد:

تهیه اطلس انرژی امواج و جریان‌های دریایی ایران

asdasd
کد خبر : ۲۴۵۳۳۶

کارهای عملیاتی خوبی در مناطق قشم٬ خور موسی و خارک در حال انجام است تا مبتنی بر برداشت‌های میدانی به اطلاعات دقیق‌تری برسیم و هم تدقیق در اطلس انرژی جزر و مد داشته باشیم.

مدیر دفتر تحقیقات سازمان انرژی‌های نو ایران(سانا) از تهیه اطلس انرژی امواج و جریان‌های دریایی کشور خبر داد.

به گزارش ایلنا و به نقل از وزارت نیرو، اکبر شعبانی‌کیا، اظهار داشت: با توجه به پتانسیل خوبی که کشور در بخش انرژی دریایی و جزر و مد در شمال و جنوب کشور دارد٬ ستاد توسعه فناوری انرژی‌های تجدیدپذیر با همکاری پژوهشگاه ملی اقیانوس‌شناسی پروژه تهیه اطلس انرژی امواج و جریان‌های دریایی را در دریای خزر٬ خلیج فارس و دریای عمان آغاز کرده است.

وی افزود: حاصل این همکاری معرفی پتانسیل انرژی دریایی٬ امواج و جزر و مد در شمال و جنوب کشور بوده است که در مرحله برداشت اطلاعات به‌صورت میدانی هستیم.

وی با تاکید بر اینکه فاز نخست مطالعه‌های میدانی در جنوب کشور انجام می‌شود، گفت: کارهای عملیاتی خوبی در مناطق قشم٬ خور موسی و خارک در حال انجام است تا مبتنی بر برداشت‌های میدانی به اطلاعات دقیق‌تری برسیم و هم تدقیق در اطلس انرژی جزر و مد داشته باشیم.

وی ابراز امیدواری کرد: فعالیت‌های برداشت میدانی ما در مناطق جنوبی کشور طی شش ماهه آینده تکمیل و در ادامه مبتنی بر نتایج میدانی به‌دست آمده، نوع توربین‌ها برای تولید برق شناسایی شود و پس از آن برای استفاده از این توربین‌ها برای تولید برق برنامه‌ریزی‌های لازم صورت گیرد.

شعبانی‌کیا اظهار داشت: شناسایی دقیق میزان پتانسیل انرژی دریایی٬ امواج و جزر و مد وابسته به تکمیل برداشت‌های میدانی است که تا حدود شش ماه دیگر مشخص می‌شود.

وی تصریح کرد: مبتنی بر این برداشت میدانی می‌توانیم میزان پتانسیل را شناسایی و راهبرد مناسب توسعه این انرژی‌ها را در کشور مشخص کنیم.

مدیر دفتر تحقیقات سازمان انرژی‌های نو ایران افزود: اگر پتانسیل خوب باشد، حمایت‌ها از این بخش باید بیشتر شود و اگر خوب نباشد، می‌توان راه مناسبی برای استفاده از این پتانسیل محدود پیدا کرد که همه این‌ها منوط به تکمیل برداشت‌های میدانی از منطقه است.

به‌گفته وی، تاکنون تهیه اطلس مبتنی بر نقشه‌ها و مدل‌های موجود تهیه و برداشت‌های میدانی در منطقه قشم انجام شده است و در منطقه خور موسی طی دو ماه آینده تکمیل می‌شود و وارد منطقه خور موسی می‌شویم.

وی خاطرنشان کرد: این مطالعه‌ها یک مطالعه تصمیم‌ساز برای ما محسوب می‌شود تا به لحاظ اقتصادی و فنی رویکردمان مشخص شود.

نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز