خبرگزاری کار ایران

منوچهر سلمان‌زاده خبرداد:

اختصاص ۷۵ درصد ناوگان اتوبوسرانی کشور برای اعزام زائران اربعین

asdasd
کد خبر : ۸۱۵۲۰۰

مدیرکل دفتر ترانزیت و حمل‌ونقل بین‌المللی سازمان راهداری و حمل ونقل جاده‌ای گفت: ۷۵ درصد از مجموع ناوگان اتوبوسرانی کشور به ستاد اربعین برای اعزام زائران اختصاص می یابد.

به گزارش ایلنا، منوچهر سلمان‌زاده امروز پنجشنبه در جلسه هماهنگی جابجائی زائران اربعین حسینی منطقه شمال‌غرب کشور، افزود: در حال حاضر ۱۲ هزار دستگاه اتوبوس برون‌شهری در کشور وجود دارد که از این تعداد ۱۰ هزار و ۸۰۰ دستگاه عملیاتی است و از همین تعداد  ۸ هزار دستگاه به ستاد اربعین برای جابجایی زائران حسینی در اربعین تعلق می گیرد.

وی اظهار داشت: در مدت زمان برگزاری مراسم اربعین حسینی که حدود ۱۰ روز به طور می انجامد، جابجایی مسافران داخل استان‌ها باید از طریق ۲۵ درصد ظرفیت ناوگان حمل و نقل جاده‌ای مسافربری تامین شود که در این راستا برنامه ریزی های لازم انجام شده تا در این زمینه دچار مشکل نشویم.

سلمان‌زاده اعزام زائران به عراق در اربعین حسینی امسال را متفاوت از سال‌های قبل خواند و اضافه کرد: به دلیل نبود روادید سال‌جاری، حجم زائران حسینی نسبت به سال‌های قبل با افزایش چشم گیری مواجه شده و پیش‌بینی‌ها چنین است که امسال حداقل ۳ و حداکثر تا ۶ میلیون زائر از مبادی خروجی ایران به عراق اعزام شوند.

وی ادامه داد: این در حالی است که پارسال یک میلیون و ۹۰۰ هزار نفر از مبادی خروجی ایران به‌عنوان زائران اربعین به عراق اعزام شدند.

سلمان زاده با بیان اینکه پارسال ۴۵ درصد از مجموع سفرهای اربعین از طریق ناوگان اتوبوسرانی ایران به انجام رسید، یادآوری کرد: امسال نیز همین روند قابل پیش‌بینی است و در کنار آن ۵۵ درصد زائران خروجی از ایران به وسیله وسائط نقلیه شخصی عازم عراق می شوند.

وی با بیان اینکه اعزام تعداد انبوهی از زائران حسینی به عراق مستلزم برنامه‌ریزی دقیق و بررسی کامل جوانب امر است، اعلام کرد: دفتر ترانزیت و حمل‌ونقل بین‌المللی سازمان راهداری از ۶ ماه قبل جلسات مختلفی شروع و به ستاد اربعین اعلام شد که برای این منظور دو راهکار وجود دارد، یا اینکه تعداد ناوگان را افزایش دهیم و یا پس کرانه‌هایی برای مبادی خروجی به عراق تعیین شود که در ستاد هر‌ دوی پیشنهاد پذیرفته شد و برنامه ها بر همین رویه پیش بینی شد.

سلمان زاده افزود: در صورتی که پیشنهادات ما قبول نمی‌شد سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای توانایی اعزام بیش از دو میلیون نفر زائر به عراق را نداشت.

وی تردد پرحجم در مبادی خروجی را یکی از مشکلات اصلی زائران اربعین در سال‌های گذشته دانست و با بیان اینکه برای رفع این مشکل امسال مدل‌های جدید و خوبی پیش‌بینی شده، گفت: سال گذشته ۶۵ درصد از مجموع زائران اربعین از طریق مرز مهران وارد عراق شدند که این امر موجب ازدحام و شلوغی بیش از حد این مرز شد و بر این اساس امسال مقرر شده هر گونه عبور ناوگان سواری و اتوبوس از مرز مهران ممنوع شود.

سلمان زاده با اشاره به اینکه مرزهای چذابه و خسروی امسال جایگزین مرز مهران شده، اظهار داشت: سازمان راهداری برای عبور از مرز خسروی نیز تنها به اتوبوس‌های برون شهری مجوز خواهد داد.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز