خبرگزاری کار ایران

آذری‌جهرمی در کنفرانس دهلی‌نو مطرح کرد:

کاهش چشمگیر مصرف سرانه انرژی با استفاده از خدمات ICT/ تشریح جنبه‌های نگران‌کننده اینترنت

asdasd
کد خبر : ۵۶۲۵۷۰

وزیر ارتباطات گفت: به‌دلیل استفاده از خدمات ICT مصرف سرانه انرژی به صورت چشمگیری کاهش پیدا کرده است.

به گزارش ایلنا، محمدجواد آذری جهرمی در پنجمین کنفرانس بین المللی فضای مجازی دهلی‌نو گفت: فضای مجازی به سرعت در حال توسعه است و زندگی روزانه میلیاردها انسان در سراسر جهان، روزبه‌روز بیشتر به فناوری‌ها و خدمات اینترنتی وابسته می‌شود.

وی با اشاره به توسعه زیرساخت‌های ارتباطی در ایران در چهار سال گذشته افزود: این مدت ظرفیت اینترنت بین‌الملل 15 برابر، تعداد کاربران شبکه IP داخلی 20 برابر، تعداد استفاده‌کنندگان باند پهن 10 برابر و ظرفیت ترانزیت شمال – جنوب را 15 برابر افزایش دادیم. ضمن اینکه در حال حاضر 19 مرکز داده استانی دایر هستند و خدمات الکترونیکی سه برابر افزایش یافته است. 

آذری‌جهرمی با بیان اینکه بیش از 23 هزار تیم تدوین نرم‌افزار و 4500 شرکت نوپا محصولات خود را در حالی در نمایشگاه الکامپ امسال تهران به نمایش گذاشتند که این موضوع 15 هزار شغل ایجاد کرده است.

وی با اعلام 4 برابر شدن محتوای داخلی گفت: با افزایش 3 برابری حجم بازار برای خدمات و محتوای مرتبط با ICT روبرو بودیم که برنامه‌ریزی کردیم، این حجم از بازار تا 5 سال آینده 3 برابر دیگر افزایش پیدا کند.

عضو کابینه دولت‌دوازدهم چنین توسعه‌ای را برای مردم مفید دانست و اظهار کرد: به‌دلیل استفاده از خدمات ICT مصرف سرانه انرژی نسبت به زمانی که چنین خدماتی در دسترس نبود به صورت چشمگیری کاهش پیدا کرده است.

وی با اشاره به برنامه‌های در دست اقدام در چهار سال آینده افزود: برای چهار سال آینده، علاوه بر گسترش خدمات و کاربرد اینترنت، در نظر داریم فناوری‌های جدید و کاربردهای نوین آن مانند IOT (اینترنت اشیا)، تجزیه تحلیل داده‌های کلان، هوش‌مصنوعی، شهرهای هوشمند، دولت‌موبایل را ارایه کنیم و امنیت شبکه را ارتقا دهیم.

آذری‌جهرمی با بیان اینکه بر این باوریم فرصت‌های استثنایی ناشی از توسعه دیجیتال، زندگی خوب و راحتی برای مردم ایران فراهم می‌کند، تصریح کرد: بدون تردید، همان‌گونه که جنبه‌های مثبت بسیاری برای اینترنت وجود دارد، به همان ترتیب جنبه‌های نگران‌کننده‌ای نیز هست که نیاز به توجه دارند.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در تشریح جنبه‌های نگران‌کننده اینترنت گفت: امروزه شاهدیم اینترنت و شبکه‌های اجتماعی از خارج برای ایجاد تنفر، تبلیغ اطلاعات غلط، هماهنگی‌های تروریستی و تشویق به ناهنجاری‌ها استفاده می‌شوند. همچنین همان‌گونه که اطلاعات و سلیقه‌های شخصی در بسیاری از کاربری‌ها و موتورهای جستجوگر در سطح بین‌الملل برای اهداف تجاری جمع می‌شوند، احترام به حقوق شخصی در اینترنت به سرعت در حال افول است.

وی با تاکید بر اینکه لازم است تدبیری موثر و مناسب برای برای کاهش تاثیرات نامطلوب این‌ها داشت، افزود: علاوه بر این امنیت شبکه و اطمینان از دفع به موقع حملات سایبری، امری بسیار حیاتی است. ضمن اینکه نگرانی اساسی درباره حریم شخصی و حفاظت از داده‌ها، نیازمند نگاهی جدید به حد و حدود چهارچوب‌های حقوق بین الملل و جهانی برای کاربردها و خدمات است که برای حقوق حاکمیت هر کشوری لازم است.

وزیر ارتباطات در پایان گفت: امیدوارم از طریق گفتمان بین‌المللی و اقدامات بازیگران گوناگون، همگی بتوانیم از اینترنت سودآور، امن‌تر، سالم‌تر و بهتر با کمترین تاثیرات منفی بهره ببریم.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز