خبرگزاری کار ایران

گلنار نصرالهی در گفت‌وگو با ایلنا:

تعرفه چادرمشکی با سایر منسوجات یکسان شد/ پتوهای قاچاق بهداشتی نیستند

مدیر کل دفتر صنایع نساجی و پوشاک وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: تولید پتو در کشور با نظارت کامل صورت می گیرد و از استانداردهای اجباری برخوردار است و با پتوهای خارجی قاچاق که مشخص نیست در تهیه آن از الیاف نو استفاده شده یا ضایعات قابل مقایسه نیست.

گلنار نصرالهی در گفتگو با خبرنگار ایلنا در پاسخ به این پرسش که چرا تولید چادرمشکی در کشور نداریم؟، اظهار داشت: تولید چادر مشکی همیشه از اولویت های سرمایه گذاری ما بوده است و در واحدهای نساجی یزد و کرمانشاه هم امکان تولید چادر مشکی وجود دارد و به صورت محدود نیز تولیداتی داشته ایم اما در گذشته با توجه به تعرفه پایین این کالا ( تعرفه 10 درصدی ) واردات آن به صرف واردکنندگان بود و سرمایه گذاران نیز به دلیل ریسک در سرمایه گذاری و عدم رقابت در تولید این محصول اقدام به تولید این کالا نکردند.

وی با بیان اینکه 7 سال پیش که تعرفه چادرمشکی بسیار پایین بود این مسئله باعث کاهش قیمت چادرمشکی در بازار نشد، افزود: در آن سال‌ها مصرف کننده تغییری در نرخ این کالا حس نکرد بنابراین نمی توان روی این مسئله تاکید داشت.

مدیر کل دفتر صنایع نساجی و پوشاک وزارت صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه تفاوت تعرفه پارچه چادرمشکی با سایر پارچه ها مشکل ساز شده بود، افزود: با همکاری گمرک و برای جلوگیری از تخلفات در این بخش تعرفه چادر مشکی و سایر منسوجات را یکسان سازی کردیم.

وی در مورد تولید پتو در کشور گفت: تولید پتو در کشور با نظارت کامل صورت می گیرد و از استانداردهای لازم برخوردار است و با پتوهای خارجی قاچاق که مشخص نیست در تهیه آن از الیاف نو استفاده شده یا ضایعات قابل مقایسه نیست.

نصرالهی با تاکید بر اینکه نظارتی بر پتوهای قاچاق بی کیفیت در کشور نیست افزود: به نظر می رسد زمان آن فرا رسیده تا کمپین جلوگیری از خرید کالاهای قاچاق در کشور راه اندازی شود.

به گزارش خبرنگار ایلنا و بر اساس آمار گمرک ج . ا . ایران در 5 ماهه امسال 225 تن پتو به ارزش 35 هزار و 350 میلیون ریال ( 1 میلیون و 226 هزار دلار ) صادر شده که این میزان  در مدت مشابه سال 93 حدود 144 تن و به ارزش 17 هزار و 690 میلیون ریال ( 685 هزار دلار) بوده است.

کد خبر : ۳۰۴۴۹۰