خبرگزاری کار ایران

مسوول کمیته آب اتاق اصفهان تاکید کرد:

آلودگی هوا موجب از بین رفتن آثار تاریخی و سخت شدن شرایط زندگی می‌شود

asdasd
کد خبر : ۱۳۴۵۳۸

آلودگی هوا مانند کم آبی باعثاز بین رفتن آثار تاریخی و سخت شدن شرایط زندگی در شهر اصفهان می شود.

ایلنا: در سی و یکمین جلسه کمیته آب اتاق اصفهان موضوع آلودگی هوای شهراصفهان با حضور مدیران دو نیروگاهای تولید برق اصفهان و شهید منتظری، کار‌شناسان و فعالان حفاظت از محیط زیست نمایندگانی از دانشگاه اصفهان و صنعتی مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری ایلنا از اصفهان؛ مسوول کمیته آب اتاق اصفهان در ابتدای این جلسه گفت: این کمیته در راستای بررسی عوامل آلودگی هوای شهر اصفهان به نقش نیروگاههای تولید برق اطراف اصفهان با حضور کار‌شناسان محیط زیست و مدیران این دو نیروگاه می‌پردازد.

مهدی بصیری خواستار شناسایی مراکز تولید آلایندگی و جلوگیری از توسعه آن شد و گفت: حداقل کار مسوولین جلوگیری از آلوده‌تر شدن هوای اصفهان است.

وی استفاده از روش‌های تسویه آلایندگی و فیلتراسیون، فعال شدن مراکز پژوهشی و دانشگاهی در اندازه گیری آلودگی و تاثیرات آن، افزایش مراکز رصد آلودگی هوا را از خواسته‌های این کمیته در کاهش آلودگی هوای شهر اصفهان مطرح کرد.

وی شرایط زندگی در اصفهان را روز به روز سخت‌تر توصیف کرد و گفت: آب و هوا دو موولفه مهم در زندگی است که اصفهان از یک طرف با بحران جدی آب و خشک بودن رودخانه زاینده رود روبروست و چند سالیست که در آلودگی هوا نیز با بحران جدی روبرو شده است.

مسوول کمیته آب اتاق اصفهان اطلاع رسانی از شرایط موجود آلایندگی‌ها به مردم باعثحساس شدن آنان نسبت به محیط زندگی اطراف خود دانست و گفت: آلودگی هوا مانند کم آبی باعثاز بین رفتن آثار تاریخی و سخت شدن شرایط زندگی در این شهر می‌شود.

وی با انتقاد از افزایش تولید پالایشگاه اصفهان از ۱۰۰ هزار بشکه به ۳۸۰ هزار بشکه گفت: توسعه واحدهای صنعتی در حاشیه شهر باعثافزایش آلایندگی هوا شده است.

بصیری با مقایسه ایران با کشور سوییس در بخش محیط زیست و اقتصاد گفت: سوییس پنجمین کشور تولید کنننده ثروت جهان با وجود نداشتن صنعت خودروسازی، فولادسازی و واحدهای صنعتی بزرگ است بلکه توسعه در بخش‌های خدماتی و کشاورزی و صنایع تبدیلی توانسته توسعه پایدار در کشور خود ایجاد کند.

وی خواستار اصلاح تفکر مدیران به توسعه پایدار شد و گفت: توسعه در نظر برخی از مدیران توسعه واحدهای صنعتی بدون توجه به ظرفیت هاست و امروز به دلیل بی‌توجهی به ابعاد مختلف توسعه شاهد اثرات مخرب آلودگی هوا در سطح کلان شهر‌ها هستیم.

دبیرسندیکای برق اصفهان در این جلسه گفت: همه بخش‌های اصفهان باید در موضوع مقابله با آلودگی هوا در یک جبهه قرار گیرند و به جای علیه یکدیگر مصاحبه کردن باید راهکار عملی را دنبال کرد.

مهدی مسائلی خواستار اتخاذ راهکارهای عملی و اجرایی برای کاهش آلودگی هوا توسط کمیته شد و گفت: یکی از اصلیترین راهکارهای تامین گاز نیروگاه‌هاست.

مسایلی با بیان این پرسش که متهم اصلی آلودگی شهر اصفهان اتومبیل‌ها یا نیروگاه‌ها یا، صنایع فولادسازی کیست، گفت: با بررسی دقیق و مونیتورینگ آلودگی می‌توان هم آلایندگی هر یک را در دوره‌های زمانی مشخص کرد.

وی با اشاره به آمار شرکت توزیع برق اصفهان گفت: ۱۲ درصد تولید و مصرف برق کشور در اصفهان انجام می‌شود. ۴/۲ میلیون مشترک برق با ۶۰ مشترک سنگین و مصرف ۶۰ درصد برق توسط صنایع مصرف می‌شود.

مسایلی خاطر نشان کرد: در حال حاضر نیروگاه‌های اصفهان ۵۸۰۰ مگاوات تولید برق دارند که. پیک مصرف استان در تابستان ۱۳۹۲ معادل ۴۲۰۰ مگاوات بوده است

وی در بخش دیگری از سخنان خود به رتبه ۶۶ شهر اصفهان در بین آلوده‌ترین شهرهای دنیا اشاره کرد و گفت: تهران با وجود خودرو چند برابری اصفهان در رتبه ۸۲ جهان قرار دارداشاره طرح موضوع آلودگی و لزوم تحویل گاز به نیروگاه‌ها تاکید بیشتری بنمایید.

مسائلی پیشنهاد تشکیل کارگروه محیط زیست جهت پیگیری مساله آلودگی هوا ذیل کمیته آب ارایه کرد و گفت: همکاری پالایشگاه، پتروشیمی‌ها، شرکت گاز، فولاد مبارکه، ذوب آهن، شهرداری و استانداری در این کارگروه می‌تواند موثر باشد.

نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز