خبرگزاری کار ایران

رئیس اداره میراث فرهنگی مرودشت عنوان کرد:

ظرفیت‌های میراث جهانی تخت جمشید باعث کاهش آسیب‌های اجتماعی می‌شود

asdasd
کد خبر : ۹۸۲۶۳۷

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان مرودشت گفت: صنایع دستی باید به عنوان یک هنر و صنعت درآمدزا با ارائه محصولات خود، در بازدید و ظرفیت اقتصادی گردشگران، نقش ایفا کند و باعث رونق اقتصاد گردشگری شود.

به گزارش ایلنا بهمن مردانی، رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان مرودشت در رابطه با موضوع آسیب‌های اجتماعی و اهمیت معطوف نمودن نگاه دستگاه های مختلف به ایجاد فرصت  در این مسئله، عنوان کرد: یکی از دغدغه های مطرح در سطح جامعه در زمینه موضوع آسیب های اجتماعی مربوط به کودکان کار و زنان خودسرپرست است که مسئولیت اجتماعی ما نه تنها به عنوان یک مسئول بلکه به عنوان یک شهروند، وظیفه داریم زمینه و بستر مناسبی را به منظور اشتغالزایی و کارآفرینی به خصوص در رشته های صنایع دستی و صنعت گردشگری در جهت توانبخشی اقشار آسیب دیده فراهم و به سرانجام برسانیم.

مردانی در رابطه با راهکارهای تحقق این رویکرد با هدف کاهش آسیب های اجتماعی و توانبخشی اقشار آسیب دیده، گفت: داشتن برنامه های مختلف در این‌باره می تواند زمینه ساز کاهش آسیب های اجتماعی باشد.

وی ادامه داد: با ارائه برنامه های آموزشی نظیر سفالگری، منبت، پیکر تراشی و سایر رشته های صنایع دستی می توان امیدوار بود ضمن شناسایی افراد و تشکیل بانک اطلاعاتی به منظور استعدادیابی، نقش سازنده‌ای را برای اشتغال زایی و کارآفرینی داشته باشیم.

حمید فدایی، مدیر پایگاه میراث جهانی تخت جمشید در خصوص اهمیت و نقش پایگاه‌های میراث فرهنگی به ویژه جهانی آن در توسعه جوامع محلی از طریق صنعت گردشگری، مطرح کرد: امروزه   به جایگاه پایگاه های جهانی در کاهش آسیب های اجتماعی در جوامع محلی بیش از پیش اشاره می گردد. همکاری مشترک آموزشی پایگاه های میراث فرهنگی با سمن ها و سازمان های مردم نهاد، می تواند نقش بسزایی را در رشد فرهنگی و بالندگی جوامع محلی داشته باشد. نتیجه چنین آموزش هایی به ویژه در کارآفرینی و بهره مندی جامعه محلی از صنعت گردشگری به ویژه در ایام پر بازدیدی همچون نوروز مشهود بوده است.

فدایی گفت: با توجه به اینکه سرچشمه بسیاری از ناهنجاری های در جامعه فقدان اشتغال و نبود شرایط کار است، بنابراین مسئولیت همگانی در حوزه های اجتماعی برای ما هم مسئولیت ایجاد می کند در این باره فعال تر عمل کنیم.

وی ادامه داد: این پایگاه از بدو تاسیس با جامعه محلی در ارتباط بوده که این رویه تا به امروز بسته به موضوعات مختلف ادامه داشته و از ظرفیت محلی در زمینه های مختلف فنی و حفاظتی محوطه بهره گرفته شده است و به ویژه هر ساله اقدام به آموزش ده ها نفر از راهنمایان گردشگری کرده است.

فدایی در پایان گفت: متاسفانه بیماری اخیر کرونا عرصه را برای برنامه ریزی های آموزشی و انتفاع جامعه محلی تنگ کرده است که البته امیدواریم با حل مشکل و دستیابی به راه همزیستی با این ویروس در آینده نه چندان دور دوباره به جایگاه مورد انتظار خود بازگردیم و به عنوان یک کانون فرهنگی، نقش سازنده‌ای را در توسعه صنعت گردشگری و معرفی ارزش های میراث فرهنگی با همکاری جوامع محلی داشته باشیم.

 

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز