خبرگزاری کار ایران

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان هشدار داد:

افزایش نگران‌کننده شمار مبتلایان کرونا در گیلان/ نگران فصل پاییز هستیم

asdasd
کد خبر : ۹۴۳۶۴۷

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به افزایش دوبرابری مبتلایان به کرونا ویروس در گیلان هشدار داد اگر پروتکل های بهداشتی از سوی مردم رعایت نشود، یقینا شاهد افزایش چشمگیر آن در آینده نزدیک خواهیم بود.

به گزارش ایلنا از رشت، ارسلان سالاری با اشاره به آخرین وضعیت شیوع ویروس کرونا در گیلان اظهار کرد: پس از عید سعید فطر پذیرش بیماران سرپایی و بستری در مراکز بیمارستانی گیلان سیر صعودی به خود گرفته است.

وی با بیان اینکه تعداد بیماران بستری در بیمارستان‌های استان از 150 تن به حدود 300 تن افزایش پیدا کرده، افزود: 20 درصد بیماران بستری و سرپایی فعلی از مسافرینی هستند که در گیلان به جهات مختلف حضور پیدا کرده اند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان از سیر صعودی شمار مبتلایان در گیلان و به تبع آن در کشور خبر داد و گفت: در پی کاهش محدودیت‌ها و بازگشایی اصناف و صنایع، عده ای تصور می‌کنند ویروس کرونا از بین رفته و این بی توجهی برخی ها موجب شده تا شمار مبتلایان به کرونا از جمله در بین بیماران زمینه ای و سالمندان افزایش پیدا کند.

سالاری بر لزوم رعایت بهداشت عمومی و فردی تاکید کرد و افزود: ویروس کرونا فعالانه به دنبال افراد سالم می چرخد از این رو همه باید خود را ملزم به استفاده از ماسک بدانند و ضمن شست و شوی مرتب دست ها، فاصله گذاری اجتماعی را رعایت کنند.

وی از کاهش مرگ و میر ناشی از ابتلا به کرونا ویروس در گیلان خبر داد و گفت: با توجه به کاهش شدت بیماری، افزایش مراقبت ها و همچنین افزایش زیرساخت های درمانی و تجهیزات پزشکی، شمار مرگ و میر ناشی از کرونا در استان کاهش یافته است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان سیر صعودی بیماری کرونا در استان را نگران کننده دانست و افزود: اگر روند صعودی شیوع و ابتلای گیلانیان به بیماری کووید19 به همین روال ادامه پیدا کند یقینا با آغاز فصل پاییز و شروع موجی از بیماری آنفولانزا، مقابله با دو بیماری مشابه بسیار سخت تر خواهد بود.

 سالاری با بیان اینکه میزان مرگ و میر در کشور به روزی 33 نفر رسیده بود اما اکنون روزانه 200 تن جان خود بر اثر ابتلا به بیماری کرونا از دست می دهند، تصریح کرد: تنها راه مقابله با بیماری کرونا ویروس جدید در شرایطی که نه واکسن آن تولید شده و نه درمان قطعی برای آن وجود دارد، رعایت پروتکل های بهداشتی، جدا سازی بیماران احتمالی کرونا از افراد سالم، استفاده از تجهیزات حفاظت فردی و جدی گرفتن بیماری کووید19 است.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز