خبرگزاری کار ایران

استاندار آذربایجان شرقی مطرح کرد:

بهبودی 92 درصدی مبتلایان به کرونا در آذربایجان شرقی/ سه عامل اصلی افزایش مبتلایان به کووید 19

asdasd
کد خبر : ۹۳۵۳۴۵

استاندار آذربایجان شرقی در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا به ریاست رئیس جمهور، با ارائه گزارشی از آخرین وضعیت بیماری کرونا در استان، از بهبود یافتن 92 درصد از مبتلایان به این بیماری در استان خبر داد و با اعلام اینکه عادی‌انگاری، مهم‌ترین چالش مدیریت این بیماری در استان است، بر رعایت جدی پروتکل‌های بهداشتی و عدم تشکیل تجمعات در جامعه تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار ایلنا، محمدرضا پورمحمدی در این ارتباط تصویری، اظهار داشت: از ابتدای شیوع بیماری کرونا تاکنون، 50 هزار نفر در آذربایجان شرقی مشکوک به بیماری کرونا تشخیص داده شده‌اند که نتیجه تست 35 درصد از این افراد معادل 15 هزار نفر مثبت بوده است.

وی با بیان اینکه 92 درصد از مبتلایان قطعی به کرونا بهبود یافته یا در حال بهبودی هستند، افزود: 8 درصد از مبتلایان نیز بستری شده یا فوت کرده‌اند که تعداد بستری‌شدگان، 750 نفر و تعداد فوت‌شدگان، 630 نفر است.

استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به افزایش تعداد مبتلایان به کرونا در استان در دو سه هفته گذشته، گفت: در این مدت روزانه به طور متوسط، 300 تا 400 مورد جدید کرونا شناسایی شده است که این افزایش نگران‌کننده، سه علت عمده دارد.

پورمحمدی، افزایش تست‌های انجام‌شده را یکی از علت‌های افزایش تعداد مبتلایان شناسایی‌شده عنوان کرد و گفت: در حال حاضر روزانه یک‌هزار تست کرونا در استان انجام می‌شود که البته نسبت تعداد مبتلایان به تعداد تست‌ها، نسبت به ماه‌های گذشته ثابت است، اما نسبت فوت‌شدگان کاهش یافته است.

وی گفت: ما در ماه‌های اول شیوع کرونا از بین 70 تا 80 مبتلای قطعی، 7 یا 8 فوتی داشتیم و در حال حاضر از بین بیش از 300 مبتلا، همان تعداد فوتی را داریم.

استاندار آذربایجان شرقی، دومین علت افزایش تعداد مبتلایان به کرونا را در استان، بیماریابی هدف‌مند اعلام کرد و گفت: قبلا از کسانی که به مراکز سلامت یا مراکز درمانی مراجعه می‌کردند تست گرفته می‌شد، اما در حال حاضر روند بیماریابی کاملا هدفمند شده و بیشتر از گروه‌های هدف مانند اطرافیان بیماران یا سالمندان تست گرفته می‌شود.

وی، عادی‌انگاری و عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی را سومین و مهم‌ترین دلیل افزایش مبتلایان به کرونا در استان دانست و گفت: در دو سه هفته اخیر میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی به 30 تا 40 درصد کاهش پیدا کرده بود که این موضوع باعث افزایش نظارت‌ها شد و اکنون برآورد ما از رعایت این پروتکل‌ها، 54 درصد است.

پورمحمدی با ابراز امیدواری نسبت به افزایش رعایت پروتکل‌های بهداشتی از سوی اقشار مختلف مردم، گفت: پیش‌بینی می‌کنیم که روند بیماری در ماه‌های آینده نیز با کیفیت کنونی ادامه یابد و امیدواریم با همکاری مردم و رعایت پروتکل‌های بهداشتی، به یک وضعیت تثبیت‌شده و مدیریت‌شده در استان برسیم.

همکاری دستگاه‌های اجرایی و بخش‌های مختلف جامعه با بخش درمان کمترشده است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز هم در این ارتباط تصویری، نسبت تعداد مبتلایان سرپایی با مبتلایان بستری‌شده و روند ایزولاسیون و قرنطینه بیماران و افراد مشکوک را در استان خوب ارزیابی کرد و گفت: به‌رغم این وضعیت، تعداد مبتلایان به کرونا به دلیل شکل‌گیری تجمعات در قالب دورهمی‌های خانوادگی، مراسم عزا و عروسی و عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی در ناوگان حمل‌ونقل عمومی، افزایش یافته است.

محمدحسین صومی همچنین با بیان اینکه همکاری دستگاه‌های اجرایی و بخش‌های مختلف جامعه با بخش درمان نسبت به ماه‌های اول شیوع کرونا کمتر شده است، گفت: طبیعتا در این وضعیت، انتقادها و انتظارها از بخش درمان بیشتر خواهد شد؛ بنابراین لازم است همه بخش‌ها برای مدیریت شرایط کنونی دست به دست هم دهند.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز