خبرگزاری کار ایران

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان:

افزایش اقدامات پدافند غیرعامل با جذب امکانات سلامت محقق می شود

asdasd
کد خبر : ۹۲۷۷۳۹

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با برشمردن اقدامات بهداشتی و درمانی در طول دوران بحران کرونا، گفت: افزایش اقدامات و الزامات پدافند غیرعامل با تلاش مجدانه و جذب امکانات سلامت محقق می شود.

به گزارش ایلنا از رشت، نخستین نشست کارگروه بهداشت، سلامت و بیولوژیک گیلان در سال 99 با حضور هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی، مدیرکل پدافند غیر عامل استانداری و همچنین مدیران شبکه بهداشت و درمان شهرستان ها در دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد.

ارسلان سالاری، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در این نشست با تاکید بر ضرورت استقرار امکانات و تجهیزات متناسب با نیاز استان، اظهار کرد: ما باید امکانات و تدابیر لازم را برای مقابله با بحران ها داشته باشیم تا بتوانیم در صورت اقدام به درمان،  در زمان بحران به مردم کمک کنیم.

وی با اشاره به اقدامات پیشگیرانه دانشگاه علوم پزشکی گیلان در جهت مقابله با کرونا ویروس قبل از همه گیری آن در استان، افزود: معاونت بهداشتی دانشگاه با همکاری کارشناسان بهداشتی در ورودی های مرزی استان با راه اندازی طرح غربالگری، بیش از 80 هزار مسافر و اتباع خارجی را مورد پایش بیماری کووید19 قرار دادند.

سالاری با توصیف روزهای نخست شیوع کرونا در گیلان و ایجاد جو روانی نامطلوب در پی این بحران، خاطرنشان کرد: در ابتدای شیوع کرونا در برخی از شهرستان ها، با مقاومت مردم روبرو بودیم اما با گذشت زمان و  ارائه آموزش های لازم و اطلاع رسانی مناسب، مردم پذیرفتند که باید علاوه بر رعایت بهداشت فردی با مدافعان سلامت نیز همکاری کردند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان همکاری مردم و مسوولان استان در جهت کنترل شیوع کرونا را تحسین برانگیز توصیف کرد و گفت: با غربالگری و مشارکت فعالانه مردم، بسیج، سپاه و سایر دستگاه ها، شیوع افسار گسیخته کرونا در گیلان کاهش یافت و هم اکنون شاهد سیر تقریبا یکنواخت شیوع این بیماری در استان هستیم.

وی با اذعان به اینکه در روزهای نخست شیوع بیماری حدود 300 تا 400 تن از گیلانیان به ویروس کرونا مبتلا  شدند، تصریح کرد: در شرایط بحرانی شیوع کرونا در گیلان، دانشگاه علوم پزشکی گیلان تمام تلاش خود را به کار گرفته تا علاوه بر اقدامات پیشگیرانه، تجهیزات سرمایه ای و مصرفی مورد نیاز مقابله با کرونا ویروس را در استان جذب و توزیع کند.

سالاری با برشمردن برخی از اقدامات انجام شده  توسط دانشگاه علوم پزشگی گیلان در دوران شیوع کرونا، بیان کرد: اضافه شدن 30 تخت  ICU، تجهیز بیمارستانهای رازی رشت، رودسر، انزلی و تالش به 5 دستگاه اکسیژن ساز، راه اندازی بیمارستان شهید نورانی تالش و لنگرود، از جمله این  اقدامات بوده است.

وی همچنین راه اندازی بخش ویژه بیماران کرونایی در بیمارستان رازی رشت ، افتتاح اولین مرکز مراقبت پرستاری کشور در رشت ، تجهیز چهار بیمارستان رودسر، لاهیجان، رودبار و آستارا به دستگاه سی تی اسکن، راه اندازی اورژانس پشتیبان در سایت لاکان با120 تخت و قابلیت افزایش به 320 تخت، راه اندازی نخستین آزمایشگاه مرکزی تشخیص بیماری کرونا در کشور، تامین و توزیع ماسک، دستکش، گان، مایع ضدعفونی کننده دست و سطح را از دیگر اقدامات دانشگاه علوم پزشکی گیلان در بحران کرونا برشمرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه گیلان در پیشگیری و مقابله با بیماری کرونا در کشور پیشگام بوده، افزود: گیلان با انجام اقدامات پیشگیرانه بهداشتی، تامین تجهیزات سرمایه ای و درمانی، درمان بیماران کرونایی و سایر اقدامات در کشور پیشگام بوده و این مهم در گرو آمادگی استان در حوزه پدافند غیر عامل بوده است.

وی با تاکید بر لزوم تقویت اقدامات و الزامات پدافندغیر عامل در شرایط غیر بحرانی گفت: باید تلاش کرد تا با پیگیری مجدانه و مستمر و با جذب اعتبارات و امکانات در حوزه بهداشت و درمان آمادگی خود را برای مقابله با بحران های احتمالی پیش رو افزایش داد.

در ادامه این نشست، کارگروه های تخصصی حوزه بهداشت، درمان و بیولوژیک نیز به ارائه گزارش هایی در حوزه اقدامات انجام شده در دوران کرونا و همچنین  آخرین تجربیات و تدابیر لازم پیش رو در جهت حفظ و افزایش سلامت روانی و جسمی جمعیت در استان  پرداختند.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز