خبرگزاری کار ایران

عسکری زاده مطرح کرد:

ضرورت مدیریت دوران پسا کرونا

asdasd
کد خبر : ۸۹۴۴۴۸

عضو شورای شهر بندرعباس در یادداشتی ضرورت مدیریت دوران پسا کرونا را بیان کرده است.

به گزارش ایلنا از بندرعباس، مجید عسکری زاده در یادداشت خود آورده است:

با توجه به آثار منفی شیوع ویروس کرونا (کووید ۱۹) در کشور که آسیب های اقتصادی و اجتماعی مخربی را بر جامعه تحمیل کرده است و ذکر این نکته که تاریخ بشر خالی از بیماری و جنگ و مصیبت نبوده است اما وظیفه بشر مبارزه و غلبه بر بحران هاست این وظیفه تنها باروحیه بالا،درایت،حوصله، همدلی، عزم بالا وحس مسولیت محقق می گردد.

همزمان با مدیریت بیماری کرونا و در کنار پیشگیری و درمان باید به طور جدی برای کاهش اثرات شیوع بیماری در ابعاد مختلف برنامه ریزی کنیم.

بخشی از آثار اقتصادی و اجتماعی گسترش کرونا ویروس در حال بروز است اما در آینده نزدیک نیز تبعات بعدی آن خود را نشان می دهد که پیش بینی، آینده نگری و ارائه راهکارهای کارشناسی منجر به کاهش مشکلات مردم در پسا کرونا بویژه اقشار آسیب دیده از ویروس کرونا که منجر به پیشگامی استان هرمزگان در کنترل و مدیریت رکود اقتصادی و آسیب های اجتماعی خواهد شد.

نیاز است که مدیریت شهری در قالب یک مغز متفکر(مدیریت یکپارچه شهری)، در همه ابعاد، موضوع را تحلیل کند و راهکار های مؤثر ارائه دهد و همه اجزای سیستم مدیریت شهری باید در خدمت این هدف، شروع به هم افزایی و همکاری کنند. در غیر این صورت و با توجه به اثرات مخرب اجتماعی واقتصادی در پسا کرونا، نبود یک شهروند متعهد و نبود مدیریت شهری واحد و هماهنگ، بهترین شرایط را برای ایجاد یک بحران جدید فراهم می کند.

باید بپذیریم که این هم بخشی از تاریخ جهان هست که در حال رقم خوردن است و سپری خواهد شد اما به پایان آن هم بیندیشیم.

همه رسانه ها، فضای مجازی  و خیلی از نهاد های دیگر نظیر مراکز مشاوره  و سلامتی باید تلاش نمایند تا با بالا بردن روحیه کل اقشار جامعه خسارات روزهای پسا کرونایی را به حداقل برسانند.

اولا استفاده از توان و ظرفیت بخش غیر دولتی را در مدیریت کرونا و پسا کرونا مهم ارزیابی می کنم.

 ثانیا از صاحب نظران، محققان، اقشار مختلف مردم، مدیران، صاحبان حرف و مشاغل، سازمانهای مردم نهاد، خیران، سرمایه‌گذاران، تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی، اجتماعی،سیاسی، فرهنگی، اهالی رسانه و متخصصان می‌خواهم که پیشنهادات و برنامه‌های خود را برای مدیریت آثار منفی بحران کرونا در ابعاد مختلف را به شورای شهر ارائه کنند.

اینجانب تشکیل کارگروه‌های مختلف جهت ساماندهی امورات پسا کرونا را به مسولان ارشد استان پیشنهاد می کنم.

این کارگروه‌ها با عضویت سرمایه گذاران بخش خصوصی، اتاق های اصناف، تعاون و بازرگانی، خانه صنعت، صندوق حمایت از کشاورزی، سازمان صمت، جهاد کشاورزی، میراث فرهنگی، بانک ها و ارگانهای مربوطه دیگر با مدیریت استاندار هرمزگان تشکیل و درمورد شناسایی جامعه آسیب دیده و مشکلاتی که باید حل شود اقدام نمایند و راهکارهای مناسب را برای حل مشکلات پیشنهاد دهند.

بدون تردید شکست کرونا بدون همکاری و همراهی مردم امکان پذیر نیست زیرا که کرونا یک معضل فرهنگی-اقتصادی است و اگر این بیماری دست کم گرفته شود به شدت مشکل ساز خواهد شد.

در این حال شاید بتوان گفت که شیوع این بیماری، برگه خالی و سفیدی پیش روی همگان قرار داد تا صرف نظر از گذشته، از نو آغاز کنند و از نو خود و اندیشه ها و عملکرد خود را مورد سنجش قرار دهند.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز