خبرگزاری کار ایران

در قرارگاه مشترک محرومیت‌زدایی شیراز مطرح شد؛

تأکید بر هم‌افزایی مدیریت شهری و دولتی در رفع محرومیت از چهره شیراز

asdasd
کد خبر : ۱۴۳۷۳۸۴

محرومیت زدایی تنها با اعتبارات شهرداری انجام نمی‌شود

جلسه قرارگاه محرومیت‌زدایی شهرستان شیراز به میزبانی شهرداری این کلان‌شهر و محوریت هم‌افزایی مدیریت شهری و دولتی و نهادهای خدمات‌رسان برگزار شد.

به گزارش ایلنا، فرماندار شهرستان شیراز در این جلسه اظهار کرد: ایجاد هم‌پوشانی با رفع محرومیت از محلات این کلان‌شهر باید انجام شود.

لطف‌الله شیبانی خاطرنشان کرد: قرارگاه محرومیت‌زدایی شیراز با مصوبه شورای اسلامی شهر، تلفیقی از مدیریت دولتی و مدیریت شهری است و نظارت و بررسی بر عملکرد آن هم بر عهده شورای اسلامی شهر است که دبیر این قرارگاه محرومیت‌زدایی نیز قرارگاه احمدبن موسی(ع) سپاه فجر فارس و عامل ستادی و اجرایی این قرارگاه هم شهرداری شیراز است.

وی از تدبیر و حسن نظر شورای اسلامی شهر و شهرداری شیراز در اجرای اهداف تعریف شده این قرارگاه و اجرای پروژه‌های محرومیت‌زدایی تقدیر کرد و گفت: شورای ششم شیراز برای نخستین‌بار با اعتبار مستقل برای پروژه‌های محرومیت زدایی معادل ۳ درصد بودجه عمرانی را به این مهم اختصاص داد.

فرماندار  شیراز همچنین عنوان کرد: دستگاه‌های اجرایی شهرستان شیراز در اجرای اهداف تعریف شده و اجرای پروژه‌های محرومیت‌زدایی در شهرستان وظایفی در این راستا دارند.

محرومیت زدایی تنها با اعتبارات شهرداری انجام نمی‌شود

رئیس شورای اسلامی شهر شیراز نیز اظهار کرد: در شورای ششم با تدوین سند جامع محرومیت‌زدایی به این سمت حرکت کرده‌ایم و در محرومیت‌زدایی همه دستگاه‌ها باید ورود کنند و تنها وظیفه شهرداری نیست.

سید ابراهیم حسینی که دستورالعمل اجرایی و کیفیت اجرای قرارگاه مشترک محرومیت‌زدایی را مناسب ارزیابی می‌کرد، افزود: در حوزه اعتبارات نیز باید مسیر اعتبارات مشخص شود؛ چرا که محرومیت زدایی تنها با اعتبارات شهرداری انجام نمی‌شود بلکه همه دستگاه‌ها باید پای کار بیایند‌

شورا و شهرداری با همراهی همه دستگاه‌ها می‌تواند محرومیت‌زدایی را جلو ببرد

شهردار شیراز نیز با بیان اینکه امروز اهتمامی در سطوح ملی، استانی و شهری مبنی بر محرومیت‌زدایی و رفع دغدغه مردمی شکل گرفته است، گفت: در ساختار شورای اسلامی شهر و شهرداری شیراز کمیته محرومیت‌زدایی طی دو سال اخیر تشکیل شده است.

محمدحسن اسدی همچنین هدف از تشکیل قرارگاه محرومیت‌زدایی را هم‌افزایی و استفاده از ظرفیت‌ها برای حصول نتیجه ذکر و عنوان کرد: اگر این رسالت قرارگاه محقق شود قطعا با رفع بخش زیادی از محرومیت‌ها مواجه خواهیم شد.

وی خاطرنشان کرد: امروز توسط استاندار فارس و مسؤولان دستگاه‌های اجرایی در شهر شیراز، تمام محلات اولویت‌بندی شده‌اند و تکلیف هر دستگاه اجرایی از جمله مجموعه شهرداری مشخص شده است؛ اما شورای اسلامی شهر و شهرداری با همراهی همه دستگاه‌ها می‌تواند اقدامات محرومیت‌زدایی را جلو ببرد.

اسدی اضافه کرد: در شورای اسلامی شهر و شهرداری پروژه‌های محرومیت‌زدایی در ۴۰ محله در سال‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ تعریف شد و برای سال ۱۴۰۲ نیز پروژه‌های تعریف شده در دست اجرا هستتد.

شهردار شیراز با تاکید بر این موضوع که امیدآفرینی امروز باید سرلوحه کار ما باشد، عنوان کرد: در این راستا یک بسته ۵۰ هزار میلیارد تومانی در شهرداری شیراز برای دهه فجر تعریف شده است. 

قرارگاه محرومیت‌زدایی باید به عنوان یک تکلیف شرعی و قانونی جدی گرفته شود

 جانشین فرماندهی سپاه فجر در قرارگاه حضرت احمد بن موسی(ع) هم در ادامه این جلسه بیان کرد: براساس شرح وظایف اعمال شده، هدایت و بکارگیری ظرفیت‌ها به عهده قرارگاه و پشتیبانی بر عهده دستگاه‌های اجرایی و خدمات‌رسان است.

مجید علی‌پور ادامه داد: تلاش شده تا قرارگاه محرومیت‌‌زدایی هم مرکز تولید فکر و اندیشه و هم مرکز پیگیری و حصول نتیجه باشد.

وی افزود: ضرورت انجام فعالیت‌های بااهمیت و حساس، احساس نیاز به ایجاد هماهنگی بین رده‌های مختلف در یک جغرافیای مشخص و نهایتا اجرای یک نقش سیاست‌گذاری و هماهنگی و نظارت در حوزه اجرای سیاست‌‌ها و تبدیل این سیاست‌ها به فعالیت‌ها مؤلفه‌های مهمی است که موجب ایجاد کار قرارگاهی در شهرستان شیراز شد.

 جانشین فرماندهی سپاه فجر در قرارگاه حضرت احمد بن موسی(ع) تأکید کرد: قرارگاه محرومیت‌زدایی باید به عنوان یک تکلیف شرعی و قانونی جدی گرفته شود، چرا که دولت نسبت به محرومیت‌زدایی دغدغه دارد.

علی‌پور خواستار پای کار آمدن دستگاه‌های اجرایی برای تکمیل سند محرومیت‌زدایی در شهرستان شیراز و همچنین تهیه شناسنامه، ویژه پروژه‌های محرومیت‌زدایی شد.

وحدت رویه در محرومیت‌زدایی 

رئیس کمیته محرومیت‌زدایی شورای اسلامی شهر شیراز نیز گفت: با تشکیل مثلث شورای اسلامی شهر، شهرداری شیراز و سپاه فجر فارس شاهد اتفاقات خوبی بوده‌ایم که قابل بیان است‌.

سیده مریم حسینی افزود: با تلاش‌هایی که انجام شده و وحدت رویه‌ای که ایجاد شده می‌توان گفت اتفاقات خوبی در انتظار شیراز خواهد بود.

وی بیان کرد: از طرف شهرداری و شورای اسلامی شهر شیراز برای انجام پروژه‌های مختلف در ۴۰ محله تصمیماتی گرفته می‌شود که نیاز به پیش‌نیازهایی است که دستگاه‌های دیگر قبل از اینکه شهرداری بخواهد پروژه را انجام بدهد باید پیش نیاز انجام شود.

رئیس کمیته محرومیت‌زدایی شورای اسلامی شهر شیراز تصریح کرد: شاید در این قرارگاه یک مدیریت واحد ایجاد شود تا هر پروژه‌ای که در حال انجام است بدون موازی کاری و طبق برنامه صحیح پیش برود.

سخنگوی شورای اسلامی شهر شیراز با تصریح بر فعالیت‌های جهادی و محرومیت‌زدایی بیان کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی در سخنان خود ضمن اشاره و توجه به مناطق محروم و کمتر توسعه یافته، توزیع عادلانه امکانات، حمایت ازاقشار کم درآمد و محروم، ایجاد اشتغال پایدار، توسعه آموزش و پرورش، ترویج فرهنگ کار و تلاش، رفع کامل محرومیت ها را نیازمند عزم جدی مسئولان و مشارکت مردم دانسته‌اند.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز