خبرگزاری کار ایران

مناسب‌سازی ۱۰ هزار منزل مسکونی معلولان توسط بنیاد ۱۵ خرداد

asdasd
کد خبر : ۱۲۹۰۶۴۵

مدیرعامل بنیاد ۱۵ خرداد ستاد اجرایی فرمان امام از مناسب‌سازی ۱۰ هزار منزل مسکونی معلولین خبر داد.

به گزارش ایلنا، حمیدرضا علیان که در حاشیه مراسم امضای تفاهم‌نامه همکاری میان بنیاد ۱۵ خرداد، موسسه دانش‌بنیان برکت و دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی با موضوع دانش‌بنیان کردن اقلام توانبخشی در حوزه سلامت اجتماعی سخن می‌گفت، افزود: سال آینده و در قالب طرح «مثبت حرکت ۳» زمینه برای مناسب‌سازی ۱۰ هزار منزل مسکونی برای معلولین توسط بنیاد ۱۵ خرداد فراهم می‌شود.

مدیرعامل بنیاد ۱۵ خرداد با اشاره به اجرای موفقیت‌آمیز پویش ملی «مثبت حرکت ۱» در سال گذشته اظهار کرد: در قالب طرح مذکور، تعداد ۳۶۰۰ دستگاه ویلچر به کودکان و نوجوانان زیر ۱۴ سال در سراسر کشور اهدا شد.

علیان با اشاره به آغاز پویش «مثبت حرکت ۲» با ارسال تجهیزات توانبخشی به مناطق کم‌برخوردار سراسر کشور اظهارکرد: امسال با تنوع بخشی به این اقلام و با خرید ۱۰ هزار دستگاه انواع تجهیزات توانبخشی با کیفیت مشتمل بر انواع ویلچر، عصا، تشک مواج، واکر و ... به ارزش ۱۰۰ میلیارد ریال، پویش دوم را به سرانجام رساندیم و تلاش داریم در سال‌های بعد نیز به صورت گسترده‌تر در این زمینه فعالیت کنیم.

وی با اشاره به کارویژه‌های بنیاد ۱۵ خرداد در حوزه سلامت اجتماعی از پایش هفتگی این برنامه‌ها خبر داد و گفت: تجهیز مراکز درمانی مناطق کم‌برخوردار، اعطای وام قرض‌الحسنه به زوج‌های نابارور، راه‌اندازی پارک ویژه معلولین و سالمندان، ارتقای امنیت تغذیه‌ای مادران باردار و شیرده، غربالگری و استعدادیابی ورزشی نوجوانان ، غربالگری پوسیدگی دندان ، تامین کمک هزینه کاشت حلزون شنوایی ، غربالگری بینایی و تامین کمک هزینه عینک در مناطق کم برخوردار از جمله برنامه‌های ما در این حوزه است که امیدواریم برای جامعه هدف مفید باشد.

در ادامه این مراسم، مشاور حوزه توانبخشی بنیاد ۱۵ خرداد ضمن بیان فعالیت‌های انجام شده توسط ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) گفت: همان‌طور که مقام معظم رهبری فرمودند رسیدگی به معلولین فقط وظیفه سازمان بهزیستی نیست و همه نهادهای انقلابی باید پای کار بیایند.

علی محمودنژاد با اشاره به مشکلاتی که معلولین در محیط خانه و اجتماع با آن مواجه هستند اظهارکرد: حمایت از معلولین نباید به اعطای ویلچر و عصا محدود شود. معلولین و توان‌یابان، نیازهای دیگری هم دارند که کمتر به آن توجه می‌شود. مثلا دستشویی اکثر منازل برای معلولین قابل استفاده نیست و بنده پیشنهاد می‌کنم در فاز بعدی این طرح، منزل معلولین مناسب‌سازی شود.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز