خبرگزاری کار ایران

ایلنا از سمنان گزارش می‌دهد؛

استمرار خاموشی‌های برق، گاوداران استان را فلج می‌کند/ بحران کمبود دام مولد در آینده نزدیک/ کشف 3 هزار دستگاه بی کیفیت رمز ارز

asdasd
کد خبر : ۱۰۹۵۵۳۴

با افزایش دمای هوا استفاده از وسایل سرمایشی افزایش یافته که این امر در ساعات اوج مصرف برق، سبب خاموشی می‌شود. این خاموشی‌ها علاوه بر اختلال در زندگی مردم عادی سبب خسارت هایی به گاوداران استان سمنان شده است که اگر تمهیداتی اندیشیده نشود کشور در آینده با کمبود دام مولد و شیری مواجه خواهد شد.

به گزارش خبرنگار ایلنا از سمنان، با شروع فصل گرما و افزایش استفاده از وسایل سرمایشی، مصرف برق به اوج خود می‌رسد که ممکن است به دلیل سبقت تقاضای مشترکان برق بر عرضه، در نقاط مختلف کشور و ساعت‌های متفاوت، شاهد خاموشی‌های مقطعی باشیم. هر چند در نگاه نخست خاموشی‌های مقطعی و گذرا چندان حائز اهمیت نباشد اما تاثیرات منفی قابل توجهی بر کشور تحمیل می کند که در صورت بی توجهی به عواقب جبران ناپذیر قطعی برق بر زندگی و معیشت دامداران و کشاورزان استان سمنان شاهد بحران کمبود دام مولد و شیری در استان خواهیم بود.

محمد جوان 32 ساله و از گاوداران استان سمنان در این باره به ایلنا گفت: علاوه بر مشکلاتی که در زمینه تأمین علوفه دام وجود داشته و دارد اخیرا مشکل قطعی برق هم به آن اضافه شده است.

وی ادامه داد: هیچ‌گونه حساب و کتابی برای زمان قطعی و وصل مجدد برق وجود ندارد و انتشار جداول زمان خاموشی برق در استان سمنان دردی از دامداران و گاوداری ها دوا نمی‌کند.

این گاودار استان سمنان تصریح کرد: در برخی از مواقع زمان قطعی برق دقیقا با دوشیدن گاوهای شیری همراه می شود که تاخیر در دوشیدن گاوها موجب عارضه ورم پستان خواهد شد و به همین دلیل اخیرا یک راس از گاوهای شیری ام را به کشتارگاه فرستادم.

حسن؛ یکی دیگر از گاوداران 100 راسی استان سمنان هم  که حدود دو سال در این زمینه فعالیت دارد اظهار کرد: هر وقت که زمان قطعی برق با زمان دوشیدن گاوها تداخل پیدا  کند تحویل شیر به سکوی شیر با تأخیر دو سه ساعته همراه می‌شود که آنها هم از تحویل شیر امتناع می‌کنند.

وی تصریح کرد: قطعی برق و تأخیر در دوشیدن شیر باعث  بیماری ورم پستان گاوها می‌شود که هزینه‌های گزاف ‌درمان آن را بر گاوداران تحمیل می‌کند . از طرفی تهیه ژنراتور و تدارک برق اضطراری برای گاوداری‌های خانگی و نیمه صنعتی مقرون به‌صرفه نیست.

ابوالفضل یکی دیگر از دامداران استان سمنان که هم اکنون 32 راس گاو شیری و گوساله دارد گفت: تمامی تجهیزات و ادوات مورد نیاز گاوداری‌ها همچون شیر دوش، میکسر، آسیاب و ... با برق سر و کار دارد که به محض قطعی برق کارگران واحدهای گاوداری در سراسر استان بیکار می شوند.

وی گفت: اگر این روند ادامه پیدا کند مجبور می‌شویم  گاو‌های شیری و مولد را به کشتارگاه بفرستیم که کشور در دراز مدت با بحران کمبود شیر و دام مولد مواجه خواهد شد.

این دامدار ادامه داد: با خاموشی های مکرر برق روال دوشیدن و خوراک دهی به گاوها مختل می شود که همین موضوع در شیردهی نوبت بعدی گاوها تغییرات محسوسی ایجاد می کند و به طور متوسط 2 الی 3 کیلوگرم شیردهی نوبت بعدی هر گاو کاهش می یابد.

 

استمرار خاموشی‌های برق، گاوداران استان را فلج می‌کند/ بحران کمبود دام مولد در آینده نزدیک/ کشف 3 هزار دستگاه بی کیفیت رمز ارز

رشد مصرف برق با تغییر رفتار مصرف مشترکان 

سید محمد موسوی زاده مدیرعامل شرکت توزیع برق استان سمنان بیان کرد: امسال به دلایل مختلف از جمله افزایش ۵ درجه ای گرما در فروردین ماه نسبت به سال گذشته ، شرایط نامساعد سال آبی و کاهش ۳۶ درصدی بارندگی ، استفاده غیرمجاز از برق برای تولید ارزهای دیجیتال ، محدودیت تولید برق به علت کاهش بارندگی ها و کم شدن ۴۰ درصد ورودی آب مخازن سدها ، افزایش سطح رفاه، تغییر رفتار مصرف مشترکان و سبک زندگی مردم و رشد حدود ۲۰ درصدی مصرف برق نسبت به مدت مشابه با خاموشی های گسترده تری نسبت به گذشته مواجه  هستیم.

وی ادامه داد: در طی سال گذشته و به ویژه دو ماهه اول امسال ، تعداد ۳ هزار دستگاه از بی کیفیت‌ترین و پرمصرف‌ترین نوع دستگاه های تولید رمز ارز در سطح استان کشف شده است. 

موسوی زاده اضافه کرد: مقرر شد تا مراکز حساس استان نظیر مراکز درمانی و بهداشتی، مجتمع های آبی استان و ... در اولویت قرمز وزارت نیرو بوده و محدودیت ها در اینگونه مراکز اعمال نشود.‌

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان سمنان یادآور شد: از نگاه دستورالعمل پدافند غیرعامل ، مراکز حساس باید پیش‌بینی تأمین برق خود را داشته باشند.‌

کاهش 53 درصدی بارندگی نسبت به سال گذشته

ایرج مصطفوی مدیر‌کل هواشناسی استان سمنان  تصریح کرد: در سال آبی جاری مجموعا ۷۰ میلی‌متر بارندگی داشته‌ایم که به نسبت بلند مدت ۴۲ درصد و نسبت به سال گذشته ۵۳ درصد کاهش میزان بارندگی را شاهد هستیم.

وی افزود: ۵۲ درصد از نیاز آبی استان تامین شده است و ۴۸ درصد کمبود منابع آبی داریم.

ماینرهای غیر مجاز 15 مگا وات برق مصرف می‌کنند

فاطمه منصوری معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری سمنان خاطر نشان کرد: همه بر این نکته اتفاق نظر داریم که باید برنامه جامع و درستی را برای اعمال خاموشی‌های با برنامه ، داشته باشیم .

وی گفت: ماینرهای کشف شده از مزارع غیر مجاز به هیچ وجه نباید برگردانده شوند .

منصوری تصریح کرد: بر اساس گزارش های ارائه شده ، ۱۵ مگاوات برق توسط ماینر‌های کشف شده غیر مجاز استان مصرف می شد.‌

وی یادآور شد: پاداش بهره‌وری ناشی از مدیریت مصرف انرژی به دستگاه برگردانده شود تا بتوانیم به منظور تهیه پنل‌های خورشیدی اقدام کنیم.‌

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز