خبرگزاری کار ایران

مدیرعامل شرکت آب استان همدان خبر داد:

50 میلیارد تومان اعتبار برای تأمین آب همدان در سال ۱۴۰۰

asdasd
کد خبر : ۱۰۱۰۷۸۹

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای همدان از پیش‌بینی ۵۰ میلیارد تومان اعتبار برای تأمین آب همدان در لایحه بودجه سال ۱۴۰۰ خبر داد.

به گزارش ایلنا از همدان، منصور ستوده در نشست خبری با بیان اینکه پروژه آب‌رسانی به همدان فعال بوده، گفت: در بودجه سال جاری برای این پروژه ۳۰ میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده است.

وی با تأکید بر اینکه در لایحه بودجه سال ۱۴۰۰ نیز با کمک نماینده شهرستان همدان بودجه ۵۰ میلیارد تومانی پیش‌بینی شده، اذعان کرد: در حال حاضر این پروژه طبق مطالعات از پیش انجام‌شده در حال پیشرفت است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان همدان با اشاره به وضعیت سد‌های استان، گفت: امسال موفق به افتتاح سد نعمت‌آباد شهرستان اسدآباد با هزینه‌کردی بالغ‌بر ۶۰ میلیارد تومان شدیم که ۱۰ میلیارد تومان آن سال جاری به پروژه تزریق شده است.

ستوده با بیان اینکه در خصوص سد خرم‌رود تویسرکان نیز باید بگویم این پروژه توسط بخش خصوصی در حال انجام است، عنوان کرد: در این پروژه دولت موظف به تخصیص اعتبار نیست، بلکه طبق مدل مالی ارائه‌شده براساس قرارداد، دولت تضمین خواهد کرد که پس از بهره‌برداری پول هزینه‌شده را به‌نحوی به سرمایه‌گذار برگرداند.

وی با اشاره به اینکه پروژه احداث سد گرین نهاوند نیز به‌تازگی آغاز شده است، گفت: برای پیشرفت کار به دنبال استفاده از ظرفیت بخش خصوصی جهت سرمایه‌گذاری هستیم.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان همدان افزود: بر این اساس مذاکره با بانک‌ها جهت سرمایه‌گذاری در قالب ماده ۵۶ در دستور کار قرار گرفته است که خوشبختانه بانک کشاورزی در قالب کنسرسیوم با بانک‌های صادرات و یکی دیگر از بانک‌ها در این بحث ابراز تمایل کرده‌اند؛ بنابراین همان‌طور که عنوان شد، به دنبال آن هستیم که مجوز این کار را از سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور دریافت کنیم که در قالب ماده ۵۶ بانک‌های عنوان‌شده بتوانند در حوزه سرمایه‌گذاری ورود کنند.

او با اشاره به آنکه رویکرد این شرکت در بحث محافظت از آب و منابع زیرزمینی در دو بخش برداشت‌های مجاز و برداشت‌های غیر مجاز احصا می‌شود، اظهار کرد: درخصوص بخشی از برداشت‌های غیر مجاز قانون‌گذار در سال ۸۹ مصوب کرد چاه‌هایی که قبل از سال ۸۵ حفاری شده‌اند، ساماندهی شوند و دیگر نمی‌توان به این نوع برداشت‌ها عنوان غیر مجاز را اطلاق کرد.

وی به حدود ۱۳.۶ میلیون متر مکعب ممانعت از اضافه‌برداشت به‌عمل‌آمده اشاره و تأکید کرد: به‌طور کلی از سال ۹۳ تا به امروز حدود چهار هزار و ۴۵۰ حلقه چاه غیر مجاز مسدود شده است.

این مقام مسئول با تأکید بر آنکه این مهم منجر شد ۲۸۰ میلیون متر مکعب از اضافه‌برداشت منابع زیرزمینی جلوگیری کنیم، ابراز کرد: در بخش چاه‌های غیر مجاز از ۴۵۰ حلقه چاه مسدودشده، بیشترین تعداد در شهرستان کبودراهنگ با ۱۲۷ حلقه بوده است.

ستوده افزود: بر این اساس طی سال جاری ۳۸۳ کنتور هوشمند بر روی چاه‌های مجاز در استان نصب شده که با احتساب دیگر کنتور‌های نصب‌شده در سال‌های گذشته، تاکنون پنج هزار و ۱۳۰ کنتور روی چاه‌های استان کنتور هوشمند نصب شده است.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز