خبرگزاری کار ایران

سرپرست پژوهشکده بیمه خبر داد:

صنعت بیمه 20 درصد رشد داشته است

asdasd
کد خبر : ۲۴۲۹۹

نوزدهمین همایش ملی و پنجمین سمینار بین المللی بیمه و توسعه فردا برگزار می شود/اگر به عنوان مثال رشد اقتصادی ما پنج درصد باشد و رشد صنعت بیمه 20 درصد این نشان می دهد که صنعت بیمه موفق عمل کرده است.البته هنوز تا رسیدن به ضریب نفوذ جهانی فاصله زیاد داریم.

رییس همایش بین المللی بیمه و توسعه گفت: صنعت بیمه در کشور ما نیاز به تحرک و جنبش دارد بر همین اساس نیز اهمیت دانش و پژوهش دراین حوزه چند صد برابر می شود. چرا که بدون پژوهش در مورد بیمه تصمیم گیری‌ها صحیح نخواهد بود.

به گزارش خبرگزاری کار ایران ایلنا، دکتر غدیر مهدوی سرپرست پژوهشکده بیمه و رییس نوزدهمین همایش ملی و پنجمین سمینار بین المللی بیمه و توسعه صبح امروز در نشستی خبری با اصحاب رسانه به تشریح برنامه‌های این همایش در سیزدهم آذر ماه پرداخت و گفت: برای آن‌که از تجربیات علمی پژوهشگران داخلی و خارجی در زمینه آخرین تحقیقات بیمه استفاده کنیم این همایش با حضور صاحبنظرانی از آسیا و خاورمیانه و آفریقا برگزار می‌شود.

مهدوی با بیان این‌که با 600 مقام علمی و دانشگاهی به صورت ایمیل ارتباط برقرار شده و فراخوان دعوت به همایش و ارائه مقاله برای آن‌ها ارسال شده است،افزود: از میان 115 مقاله ارسال شده 66 مقاله استانداردهای علمی مدنظر ما را داشته‌اند و به مرحله بعد رفته‌اند و هیات داوران نیز که متشکل از 20 داور بوده‌اند 19 مقاله را انتخاب کرده اند که این مقالات در روز همایش ارائه می‌شوند.

رییس همایش بین المللی بیمه و توسعه همچنین از رونمایی دانش نامه بیمه در روز افتتاحیه همایش خبر داد و گفت: این دانش نامه که در قالب طرح پژوهشی نوشته و تنظیم شده است در هزار و 500 صفحه به چاپ رسیده است وقرار است که روز اول همایش منتشر شود.

سرپرست پژوهشکده بیمه با بیان این‌که این پژوهشکده در نظر دارد تا راه را برای گسترش صنعت بیمه گسترده و هموار کند تصریح کرد: ما توانسته‌ایم در زمینه چاپ کتاب رشد خوبی را داشته باشیم به گونه‌ای که در سال 87 تعداد شش کتاب، در سال 88 تعداد 14 کتاب، در سال 89 تعداد هشت کتاب، در سال 90 تعداد 24 کتاب و در سال 91 تعداد 42 کتاب به چاپ برسانیم که به نظرم چاپ کتاب تاثیرگذاری بیشتری نسبت به طرح پژوهشی که بیش از صد میلیون تومان هزینه می‌برد و تنها سه الی چهار نسخه به چاپ می‌رسد خواهد داشت.

مهدوی ضمن اشاره به این‌که استراتژی پژوهشکده بیمه برای 10 سال آینده را اخیرا تنظیم کرده‌اند، افزود: در هیات امنای بعدی قصدداریم تا چارت پژوهشکده را کاملا تغییر دهیم تا از شکل یک مرکز اجرایی به شکل پژوهشکده تبدیل شود. همچنین نسبت پژوهشگران به کارمندان که اکنون حدود 50 به 50 است را می‌خواهیم به 80 درصد پژوهشگران و 20 درصد کادر اجرایی و پشتیبانی تبدیل کنیم.

سرپرست پژوهشکده بیمه از دیگر طرح‌های مورد بررسی در صنعت بیمه را دو طرح ملی "اجرای بررسی رضایت مشتریان کلیه شرکت‌های بیمه در همه رشته‌های بیمه‌ای" و "رتبه بندی شرکت‌های بیمه‌ای" عنوان کرد و گفت: از دیگر برنامه‌های ما پیگیری تشکیل انجمن‌های علمی همچون انجمن علمی بیمه و ریسک و انجمن علمی محاسبات فنی بیمه خواهد بود.

مهدوی در خاتمه با بیان این‌که صنعت بیمه در سال گذشته رشد خوبی در حق بیمه داشته است، گفت: با توجه به این که رشد حق بیمه‌های ما 47 درصد شده اگر بخواهیم رشد تورم را از آن کم کنیم در واقع صنعت بیمه بالای 20 درصد رشد داشته است که می‌توان آن را مثبت ارزیابی کرد چرا که اگر به عنوان مثال رشد اقتصادی ما پنج درصد باشد و رشد صنعت بیمه 20 درصد این نشان می دهد که صنعت بیمه موفق عمل کرده است.البته هنوز تا رسیدن به ضریب نفوذ جهانی فاصله زیاد داریم.

نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز