خبرگزاری کار ایران

درخواست شهرداری از دولت و بانک مرکزی برای نقدشدن ١٥٠٠ میلیارد تومان اوراق مشارکت

asdasd
کد خبر : ۹۹۶۶۷۳

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با اشاره به پیشرفت ٩٣ درصدی ۱۲ ایستگاه مترو گفت: درحال حاضر که شهرداری به خرید امکانات و تجهیزات رسیده است، بانک مرکزی و بانک عامل سخت گیری‌های بیش از حد نسبت به شهرداری اعمال می‌کنند.

به گزارش ایلنا، سید مناف هاشمی، معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری در حاشیه مراسم بازدید و بهره برداری آزمایشی ایستگاه برج میلاد، بیان کرد: امروزه سایر کلانشهرها کمک‌های نقدی را برای توسعه ناوگان حمل‌ونقل عمومی خود دریافت می‌کنند. شهرداری لندن در شرایط کرونا حدود سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون پوند (بالغ بر صد هزار میلیارد تومان) از دولت کمک گرفت و به تعداد اتوبوس‌ها و واگن‌های مترو اضافه کرد.

او در ادامه افزود: شهرداری هلند نیز در دوران کرونا یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون یورو از دولت کمک دریافت کرد تا حمل و نقل عمومی شهر از لحاظ رعایت فاصله گذاری اجتماعی، مناسب شود.

هاشمی با بیان اینکه شهرداری تهران هیچ کمکی از دولت در دوران کرونا دریافت نکرده است، توضیح داد: نزدیک به دو سال است که شهرداری تهران تلاش می‌کند تا وثیقه‌های بانکی اوراق مشارکت با عاملیت بانک رفاه را تأمین کند.

معاون شهردار تهران بیان کرد: تصور بانک از وثیقه، خرید املاک شهرداری است در صورتیکه این املاک تنها وثیقه‌ای در اختیار بانک هستند. تمامی حساب‌ها به بانک رفاه اعلام شده تا در صورت تأخیر در پرداخت اقساط، پول را از حساب شهرداری برداشت کنند. فشار بیش از اندازه بانک برای وثیقه ضرورتی ندارد. دولت باید کمک کند تا منابع نقدی حاصل از اوراق مشارکت هرچه سریع‌تر به حساب شهرداری تهران واریز شود.

هاشمی با تأکید براینکه تمامی ۱۲ ایستگاهی که قرار است طبق برنامه ریزی تا پایان امسال به بهره برداری برسند، پیشرفت‌های فیزیکی بیش از ۹۳ و ۹۵ درصد دارند، گفت: درحال حاضر که شهرداری به خرید امکانات و تجهیزات رسیده است، بانک مرکزی و بانک عامل سخت گیری‌های بیش از حد نسبت به شهرداری اعمال می‌کنند.

براساس گزارش پایگاه خبری شهر، معاون شهردار تهران ضمن درخواست از دولت و بانک مرکزی برای نقد شدن هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اوراق مشارکت و هزینه کرد آن در مترو و اتوبوسرانی، گفت: با دستور شهردار تهران قرارداد ۲۵۰ دستگاه اتوبوس و مینی بوس منعقد شد که با ۵۰۰ میلیارد تومان حاصل از اوراق مشارکت می‌توان ۲۵۰ دستگاه اتوبوس دیگر خریداری کرد.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز