خبرگزاری کار ایران

دادگاه بر اساس نظر پزشکی قانونی رأی صادر می‌کند

asdasd
کد خبر : ۹۶۷۶۵۳

​رییس دیوان عالی کشور با تأکید بر سختی کار در پزشکی قانونی گفت: کار پزشکی قانونی کارشناسی برای محاکم قضایی است و دادگاه عمدتا بر اساس نظر کارشناسی پزشکان قانونی رأی صادر می کند.

به گزارش ایلنا به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان پزشکی قانونی کشور، حجت‌الاسلام احمد مرتضوی مقدم صبح امروز یکشنبه ۲۳ شهریور ماه در جلسه شورای مدیران این سازمان گفت: کار پزشکی قانونی با روح و روان افراد سر وکار دارد و از مشاغل سختی است که موجب فرسایش می شود بنابراین خدمت در این عرصه نیاز به توفیق و اخلاص دارد.

وی افزود: نظر پزشکی قانونی به عنوان یک کارشناس خبره مورد توجه قضات است و اگر در این مرحله دقت نظر کافی برای اعلام نظر وجود نداشته باشد رأی نهایی نیز درست نخواهد بود.

کار مردم را تسهیل و تسریع کنید

رییس دیوان عالی کشور در بخش دیگری از سخنان خود به خصوصیات مدیران در نظام اسلامی اشاره کرد و اظهار داشت: داشتن تقوای دینی از اولین این خصوصیات است. تقوای دینی به این معنی که فرد از گناه، تعدی و ظلم برای کسب رضایت الهی بپرهیزد. امیرالمومنین(ع) در نامه خود به مالک، ضمن تأکید بر رعایت تقوای الهی، به ایثار و به کارگیری نهایت توان در راه انجام وظایف و تبعیت از اوامر الهی فرا می خواند.

خصوصیت دیگر، حق مداری است. دادن حق به حقدار بدون در نظر گرفتن جایگاه افراد و اینکه از نزدیکان باشد یا بیگانه،‌ البته در این راه مشکلاتی هم خواهی داشت لذا حضرت برای توفیق در این مسیر توصیه به صبر و حسابگری و آینده نگری می کنند.

مسئولیت پذیری ازدیگر ویژگی های مدیران در نظام اسلامی است. هر مسئولی تکلیف دارد تا تمام توانش را برای به نتیجه رساندن آنچه بر عهده دارد به کار بگیرد.

وی در ادامه به ویژگی های مدیران مسئولیت پذیر اشاره و خاطرنشان کرد: تکریم مردم و ارباب رجوع، پاسخگویی صحیح و راهنمایی درست مردم و تسریع در ا نجام امور مردم از جمله ویژگی های مدیران و مسئولان مسئولیت پذیر در نظام اسلامی است.

حجت ‌الاسلام مرتضوی مقدم با تأکید بر جلوگیری از خرج تراشی برای مردم،‌آن را از دیگر ویژگی های مدیران مسئولیت پذیر برشمرد و افزود: ارائه خدمات به مردم و پاسخگویی به درخواست های آنان باید به نحوی باشد که مانع خرج تراشی برای آنان شود چرا که طولانی شدن روند رسیدگی به پرونده ها در مواردی برای مردم هزینه های گزافی به همراه دارد پس با توجه به شرایط نامناسب اقتصادی، هزینه های اضافی به مردم تحمیل نکنید.

وی تسهیل کار مردم و سخت نگرفتن بر آنان تا آنجا که مقررات اجازه می دهد و نیز توجه و ارزش قایل شدن برای وقت مردم را از دیگر ویژگی های مدیران مسئولیت پذیر دانست و تصریح کرد: متاسفانه در برخی ادارات برای وقت مردم ارزش قایل نمی شوند و ساعت ها مردم در راهروها معطل می مانند در حالی که در نظام اسلامی باید به وقت مردم اهمیت بدهیم و در کوتاه ترین زمان ممکن و بدون اتلاف وقت پاسخ ارباب رجوع را بدهیم.

رییس دیوان عالی کشور همچنین به نتایج رعایت این امور اشاره و خاطرنشان کرد: انسان مسئولیت پذیر موجب تحکیم نظام می شود و اهل تفاهم و هم افزایی است بنابراین مدیر مسئولیت پذیر برای پیشبرد بهتر امور و اقدام مثبت برای کشور حاضر به تفاهم و گذشت است.

وی جلوگیری از اسراف و تبذیر، پرهیز از استفاده غیرمجاز از امکانات بیت‌المال، جلوگیری از زیاده طلبی و خواسته های نابجا و ... را از دیگر ویژگی های مدیران مسئولیت پذیر عنوان کرد و خواستار توجه به این ویژگی ها در عرصه های مدیریتی برای ارائه بهتر خدمات و استفاده بهینه از امکانات موجود شد.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز