خبرگزاری کار ایران

معاون اول رئیس‌جمهوری:

کرونا همه دانشگاه‌ها را «پیام نوری» کرد

asdasd
کد خبر : ۹۳۹۰۹۸

اسحاق جهانگیری معاون اول ریاست جمهوری عملکرد دانشگاه پیام نور در دوران کرونا را بهینه و مثبت ارزیابی کرد و گفت: دانشگاه پیام نور در این دوران به همه دانشگاه‌ها کمک کرد و با این عملکرد بهینه در ارائه خدمات الکترونیک و حذف فاصله‌ها، باید از آن به عنوان دانشگاه «از راه نزدیک» یاد کرد.

به گزارش ایلنا،‌ جهانگیری در دیدار رئیس دانشگاه پیام نور گفت: تقویت «هاب بین‌الملل» به دلیل نقش موثر در توسعه آموزش در سطح کشور، منطقه، گسترش زبان بین‌المللی و دیپلماسی علمی باید مورد توجه قرار گیرد.

وی اشتغال را یکی از بزرگ ترین دغدغه‌های کشور دانست و افزود: امروز فارغ‌التحصیلان بهترین دانشگاه‌ها دغدغه اشتغال دارند و این در حالی است که بهترین افراد کشور باید بتوانند کارآفرین شوند.

معاون اول رئیس جمهوری با بیان اینکه دانشگاه پیام نور بیش از انتظار ما در سطح اشتغالزایی عمل کرده و این قابل تقدیر است، اذعان داشت: این دانشگاه می تواند تاثیر تعیین کننده ای در اشتغال داشته باشد و آموزش های مکمل این دانشگاه می تواند افراد را تبدیل به کارآفرین کند و لازمه آن مطالعه میدانی و ایجاد رشته های متناسب با بازار کار جهت تحول در اقتصاد کشور است.

جهانگیری گفت: با امضای تفاهم نامه میان دانشگاه پیام نور و معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم، مهارت آموزانی که دوره های آموزشی را گذرانده اند، تحت پوشش تسهیلات اشتغال زایی قرار می گیرند.

وی در پایان اظهارداشت: با توجه به گزارشات پایلوت انجام شده در ۷ مرکز دانشگاه پیام نور در استان های مختلف که بصورت آزمایشی اجرا شد، اقدامات موثری در زمینه ارائه آموزش مهارتی ارائه شده است اما در فاز دوم باید مناطق و استان های محروم در اولویت قرار گیرند.

لزوم تقویت «هاب بین الملل» برای توسعه آموزش در سطح کشور و منطقه / آمادگی دانشگاه پیام نور برای برگزاری آزمون های ملی

محمدرضا زمانی رئیس دانشگاه پیام نور با تاکید بر لزوم تقویت «هاب بین الملل» برای توسعه آموزش الکترونیکی در سطح کشور و منطقه گفت: دانشگاه پیام نور تجربه بسیار موفقی در ارائه خدمات آموزشی الکترونیکی با برگزاری کلاس های آنلاین با ظرفیت ۳۰ هزار نفر همزمان و همچنین آزمون های الکترونیکی در دوران کرونا داشت و این توانایی را دارد که با استفاده از زیرساخت های غنی الکترونیکی، خدمات مورد نیاز دانشگاه های کشور و حتی منطقه را تامین کند.

وی افزود: تقویت «هاب بین الملل» می تواند نقش بسیار مثبتی در گسترش زبان بین الملل و دیپلماسی علمی ایفا کند.

زمانی با عنوان اینکه هر مجموعه ای که آزمون ملی داشته باشد، دانشگاه پیام نور با کمال میل خدمات الکترونیکی خود را به آن مجموعه ارائه خواهد کرد، اظهار داشت: در این نیمسال آزمون های دانشگاه تهران و همچنین آزمون های آنلاین پژوهشکده بیمه در نهایت صحت، دقت و سلامت به کمک دانشگاه پیام نور به صورت الکترونیکی برگزار شد و خدارا شاکریم که دانشگاه پیام نور توانست با استفاده از ظرفیت های خود گامی مثبت در جهت تامین نیازهای دیگر دانشگاه ها و مجموعه های کشور داشته باشد و تمامی بازخوردها در این زمینه مثبت بوده است.

وی همچنین به تفاهم نامه مشترک دانشگاه پیام نور و معاونت توسعه روستایی اشاره کرد و اظهارداشت: این تفاهم نامه بستر بسیار مناسبی برای دانش آموختگان دانشگاه پیام نوروهمچنین دیگر دانشگاه ها است که با اجرای آن بر اساس پتانسیل و روند اشتغالزایی هر منطقه، دوره هایی برای دانش آموختگان دانشگاهی برگزار می شود و دانش آموختگان پس از اخذ گواهی می توانند از وام ۱۰۰ میلیونی باکارمزد ۶ درصد برای اشتغال و کارآفرینی برخوردار شوند.

زمانی با عنوان اینکه در حال حاضر حرکت اشتغالزایی فارغ التحصیلان دانشگاه ها کمی به دلیل کرونا کند شده است، گفت: با وجود تمامی محدودیت های ناشی از شیوع بیماری کرونا، تاکنون ۲۵۰ نفر آموزش های تخصصی و بازاریابی را گذرانده اند که به طور مثال صرفاً در استان مرکزی، دانش آموختگان دوره های مهارت افزایی دانشگاه پیام نور توانستند بدون تسهیلات، ماسک و گان مورد نیاز کل استان را تولید و تامین کنند.

سهم ویژه دانشگاه پیام نور در اشتغال فارغ التحصیلان / دانشگاه پیام نور استعدادهای بومی را شناسایی کرد

امید با عنوان اینکه دانشگاه پیام نور سهم ویژه ای در اشتغال فارغ التحصیلان داشته است، گفت: سال گذشته تفاهم نامه معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم با دانشگاه پیام نور با هدف ایجاد بسترهای اشتغال مهارت آموزان در مناطق روستایی و محروم امضاء شد و این دانشگاه تاکنون در این مسیر روند مطلوبی داشته است.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری گفت: طبق این تفاهم نامه مسئولیت برگزاری دوره های مهارت آموزی بر دوش دانشگاه پیام نور بود که انصافاً عملکرد دانشگاه در زمینه مثبت بوده و بحث آموزش با دقت بالایی پیش رفته است.

وی با عنوان اینکه مسلماً افرادی که آموزش دیده هستند در زمینه اشتغال فرصت های بهتری خواهند داشت، افزود: به کمک دانشگاه پیام نور استعدادهای بومی مناطق در فاز اول مراحل اجرایی این تفاهم نامه که در ۷ استان کشور آغاز شد، شناسایی شدند و مسیر برای اشتغالزایی فارغ التحصیلان باز و هموار شده است.

امید ظرفیت دانشگاه پیام نور را ازجنبه های آموزشی و رشته‌های مرتبط در هر شهر بسیار بالا ارزیابی کرد و گفت: با اجرای این تفاهم نامه برای استعداد های بومی فرصت اشتغال فراهم می شود.

 

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز