خبرگزاری کار ایران

معاون وزیر علوم:

بازگشایی دانشگاه‌ها در سال ۹۹ به‌ وضعیت کشور در نیمه دوم فرودین بستگی دارد

asdasd
کد خبر : ۸۸۵۷۴۱

معاون آموزشی وزیر علوم درباره وضعیت بازگشایی دانشگاه‌ها در سال آینده و چگونگی تداوم آموزش به علت تعطیلات ناشی از کرونا گفت: ادامه روند فعلی بستگی به این دارد که وضعیت کشور در نیمه دوم فروردین چگونه باشد. پیرو ستاد ملی مدیریت کرونا هستیم و اگر آنها اجازه بازگشایی بدهند و آموزش حضوری برقرار باشد، احتمالا نیازی به تعویق، تمدید و یا طویل کردن ترم نباشد.

به گزارش ایلنا، علی خاکی صدیق درباره وضعیت بازگشایی دانشگاه‌ها در سال آینده و چگونگی تداوم آموزش به علت تعطیلات ناشی از کرونا اظهار کرد: تا کنون تعدادی از دانشگاه‌ها توانسته‌اند با آموزش الکترونیکی این عقب‌افتادگی را جبران کنند. 

وی افزود: ادامه روند فعلی بستگی به این دارد که وضعیت کشور در نیمه دوم فروردین چگونه باشد. پیرو ستاد ملی مدیریت کرونا هستیم و اگر آنها اجازه بازگشایی بدهند و آموزش حضوری برقرار باشد احتمالا نیازی به تعویق، تمدید و یا طویل کردن ترم نباشد.

معاون وزیر علوم افزود: اما اگر شرایط به گونه‌ای باشد که تعطیلی‌ها ادامه پیدا کند و طولانی‌تر شود، باید دید آموزش الکترونیکی تا چه مقدار می‌تواند پوشش دهد. در غیر این صورت تمدید ترم جزو گزینه‌های ما هست.

خاکی صدیق ادامه داد: اگر نتوانیم ۱۵ فروردین دانشگاه‌ها را بازگشایی کنیم، باید ببینیم تعطیلات چه مقدار طول می‌کشد و آن موقع باید تصمیم‌گیری شود.

وی درباره مهیا نبودن زیرساخت‌های آموزش مجازی گفت: دانشگاه‌های ما سه دسته‌اند؛ نخست آنها که تجربه آموزش الکترونیکی دارند و مشکلی ندارند و دارای زیرساخت های لازم هستند. دسته دوم دانشگاه‌های نسبتا بزرگتر و مراکز استان هستند که آموزش الکترونیکی نداشته‌اند، اما زیرساخت‌هایی داشته‌اند و در این دو هفته به خوبی جلو رفته‌اند و تا ۷۰ درصد آموزش الکترونیکی اجرا شده است. دسته سوم دانشگاه‌های تازه تاسیس یا کوچک هستند و یا زیرساخت ندارند. این‌ها تا ۲۰ درصد موفق به آموزش الکترونیکی شده‌اند.

خاکی صدیق افزود: از ابتدای بحران کارگروهی تشکیل دادیم با عنوان آموزش الکترونیکی که هفت استاد مجرب در آن عضویت دارند. دانشگاه‌هایی که متقاضی هستند و زیرساخت ندارند و به آموزش نیاز دارند، مقرر شده با آن کارگروه تماس گرفته و مشاوره دریافت کنند.

وی با بیان اینکه موسساتی هم داریم که آموزش الکترونیکی می‌داده‌اند و اعلام کرده‌اند حاضرند امکاناتشان را در اختیار دانشگاه‌ها قرار دهند، گفت: تا کنون هم تعدادی از دانشگاه‌ها به شرکت‌ها و یا دانشگاه‌ها و موسسات دیگر وصل شده و از آنها خدمات دریافت می‌کنند.

عضو هیئت امنای دانشگاه فرهنگیان در برنامه تلویزیونی پرسشگر درباره افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان از ۲۲ به ۲۴ سال نیز گفت: در این باره اکنون اطلاعاتی ندارم که اعلام کنم. در جلسه هیئت امنای دانشگاه فرهنگیان فقط یک مرتبه شرکت کردم و این موضوع هم در دستور کار نبوده است. بنا بود هفته گذشته جلسه هیئت امنا برقرار باشد، اما بواسطه تعطیلات اخیر لغو شد.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز