خبرگزاری کار ایران

رئیس کمیته بودجه شورای شهر تهران:

12 سال هم خدمات ندهیم باز نمی‌توانیم بدهی شهرداری را بدون سود آن بپردازیم/ هیچ راه میانبری برای کاهش ترافیک جز توسعه حمل و نقل عمومی نداریم / خیلی از مسائل خارج از کنترل ماست

asdasd
کد خبر : ۷۵۸۸۸۵

رئیس کمیته بودجه و نظارت مالی شورای شهر تهران در نشست صمیمانه با اعضای شوراهای اسلامی کار و نمایندگان کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی در هفته کارگر به بررسی و گفت وگو درباره مشکلات کارگران واحد اتوبوسرانی پرداخت.

به گزارش ایلنا، مجید فراهانی طی نشستی صمیمانه با اعضای شوراهای اسلامی کار و نمایندگان کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی همزمان با هفته کارگر و هفته شوراها  گفت: حضور شوراها تبلور مطالبات مردمی است. شوراها با برنامه ریزی و قانونگذاری سعی می‌کنند که آنچه موکلانشان می خواهند را انجام بدهند. همچنین با نظارت بر انجام کار تلاش می کنند آنچه اتفاق می افتد را به انتظارات نزدیک کنند. شوراها کمک می کنند که با بررسی موانع، مشکلات مردم کم شود.

وی تاکید کرد: حضور شوراها سبب شده تا فاصله بین مطالبات زیر مجموعه با مطالبات اجرایی کم شود تا در وضعیت موجود به بهترین نحو ممکن کار پیگیری شود که در این خصوص باید به آنها بیشتر توجه کرد.

فراهانی عنوان کرد: همچنین باید به نمایندگان کارگری اهمیت داده شود زیرا  آنان به طور مرتب مطالبات کارگران را دریافت کرده و مدیران  باید از اولویت‌های کارگران اطلاع پیدا کنند. اگر این صداها رسیده نشود با بحران مواجه خواهیم شد.  

وی در جمع اعضای شوراهای اسلامی کار و نمایندگان کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی با اشاره به نقش موثر شرکت واحد اتوبوسرانی در پایتخت افزود: در کلان شهر تهران بر اساس برنامه ریزی‌ها بنا بود تا پایان سال گذشته 9000 اتوبوس در تهران فعالیت کند که بخش خصوصی و دولتی 6000 دستگاه اتوبوس دارد اما در حال حاضر 3000 اتوبوس کم داریم و تامین اتوبوس بر اساس قانون بر عهده دولت است و دولت هم مشکلات جدی دارد و نمی‌تواند تامین کند و این خلایی که داریم و فشارش بر مردم است.

عضو شورای شهر تهران با اشاره به مطالبات مردم اظهار کرد:در بازدید‌هایی که داشته‌ام منطقه ای از پایتخت نبوده که مسئله اتوبوس جز مطالباتشان نباشد. کمبود اتوبوس جز مطالبات مردم به خصوص در مناطق حریم مانند 21 و 22 است چرا که در برخی مناطق اصلا اتوبوس وجود ندارد.

وی تاکید کرد: فرسوده بودن ناوگان اتوبوسرانی از جمله دیگر این موارد است که با آن مواجه هستیم. در صدر مطالبات مردم   مسئله ترافیک و آلودگی هوا است که هر ساله بین 4 الی 15 روز به دلیل آلودگی هوا تعطیل می‌شد که خوشبختانه سال گذشته هیچ روزی به خاطر آلودگی تعطیل نشد.

عضو شورای شهر تهران افزود:  معتقدم اگر می خواهیم به مطالبات مردم رسیدگی کنیم باید حمل و نقل  عمومی را گسترش دهیم زیرا هیچ راه میانبری برای کم کردن ترافیک و آلودگی هوا وجود  جز توسعه حمل و نقل عمومی نداریم.

فراهانی اضافه کرد: وضعیت اقتصادی حاکم در حال حاضر بسیار سخت شده است و پیش بینی ها حاکی از آن است که سال جاری، سال سختی خواهد بود.دولت تحت فشار شدید است و درآمد دولت روز به روز کاهش پیدا می کند؛ شهرداری هم با کاهش درآمد مواجه است.

رئیس کمیته بودجه و نظارت مالی شورای شهر تهران اظهار کرد: خیلی از مسائل خارج از کنترل اعضای شورا و شهرداری است اما در عین حال باید توسعه حمل ونقل را افزایش بدهیم و لازم است به کارگران خدمات لازم را ارائه بدهیم.

وی عنوان کرد: هرچقدر  رضایت کارگران را جلب کنیم به همان میزان آنها نیز دلسوزی بیشتری خواهند داشت و رضایت مردم بیشتر جلب خواهد شد.

رئیس کمیته بودجه و نظارت مالی شورای شهر تهران با اشاره به راهکارهای موجود برای برون رفت از وضعیت موجود عنوان کرد: اگر بحث خصوصی سازی عنوان می شود به این دلیل است که باید از تصدی گری دست برداریم. چاره ای جز این کار نداریم و از یک سو باید توسعه بدهیم .

وی تصریح کرد: روزی نیست که ما با بحران بدهی‌های شهرداری مواجه نباشیم؛ بیش از 60 هزار میلیارد بدهی داریم که این بیش از سه برابر بودجه شهرداری است.

فراهانی اضافه کرد: 12 سال طول می‌کشد که اگر هیچ کاری انجام ندهیم و تنها هزینه های جاری را بپردازیم ، بدهی های شهرداری را بدون سود بانکی آن پرداخت کنیم.

وی عنوان کرد: مسئله توسعه در شرکت واحد باید جدی گرفته شود و مطالعه اتوبوسرانی در شهرهای موفق دنیا باید انجام شود. باید ببینیم وضعیت اتوبوسرانی شهرهای موفق دنیا چگونه است و وضعیت درآمدی و هزینه‌ها به چه شکل است. همچنین باید بدانیم مکانیزم اداره آنها چگونه بوده و بر این اساس باید مرتب تجربه شهرهای موفق دنیا را مطالعه کنیم.

عضو شورای شهر تهران با بیان اینکه شرکت واحد اتوبوسرانی خود یک ظرفیت است، گفت: همه دنیا از این ظرفیت و برند به گونه‌ای استفاده می کنند که دولت های ملی و محلی هزینه‌ای دریافت نکنند بلکه بخش خصوصی باید ورود پیدا کرده و ضمن ارائه خدمات به شهروندان نیز منتفع خواهد شد.

وی افزود: شرکت واحد به جای اینکه هم اجرا کند و هم فکر کند خود باید سیاست‌ها را تدوین و نظارت کند اما متاسفانه برنامه ریزی و اجرا  با اتوبوسرانی است و به دلیل اینکه کار روزمره به گردن مدیران ماست کمتر به تغییر و تحول می توانند فکر کنند. آفت ما در مدیریت ها این است که درگیر روزمرگی هستیم در صورتی که باید نوآوری در دستور کار قرار بگیرد و مدیریت تحول داشته باشیم.

فراهانی با اشاره به لزوم سیاست گذاری به جای اجرا گفت: نباید درگیر مسائل اجرا شد بلکه نظارت و پشتیبانی اهمیت دارد تا بتوان ناوگان اتوبورانی را به روز و نوسازی کرد. اتوبوسرانی جایی است که اگر تغییر ایجاد کند مردم به سرعت آن را احساس می کنند و می فهمند وضعیت بهتر شده است.

 رئیس کمیته بودجه و نظارت مالی شورای شهر تهران افزود: چنانچه در این حوزه نوآوری صورت بگیرد، مردم می فهمند به‌رغم وضعیت بد اقتصادی در اتوبوسرانی تحول ایجاد شده و کاری است که با مدیریت می توان این تغییر را اعمال کرد. اتوبوسرانی اگر توسعه پیدا کند به صورت دومینو بر شهر اثر می گذارد؛ سبب کاهش آلودگی هوا و ترافیک شده و همچنین کیفیت رفت و آمد مردم بهبود می یابد که این خود سبب افزایش رضایت مردم می شود.

مجید فراهانی در ادامه ضمن ادای احترام به شهدای گرانقدر اتوبوسرانی از مرکز نظارت و کنترل هوشمند ناوگان ITS شرکت واحد اتوبوسرانی تهران بازدید کرد.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز