خبرگزاری کار ایران

ارائه ماشین‌آلات و تجهیزات به مناطق سیل زده توسط دانشگاه آزاد

asdasd
کد خبر : ۷۴۷۴۱۶

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: یکی از مهمترین دغدغه‌های ما در دانشگاه آزاد اسلامی، رسیدگی به وضعیت دانشجویان سیل زده است که خانه و کاشانه آنها به کلی از بین رفته است.

به گزارش ایلنا، محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی صبح امروز با حضور در شهر سیل زده پلدختر در گفت و گو با صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران مرکز لرستان، گفت: دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاهی اجتماعی است و در تمامی شهرها گسترده شده است. دانشگاه آزاد اسلامی مرکز پلدختر به مرکز ستاد بحران سپرده شده و فرماندهی ستاد بحران در این واحد انجام وظیفه می کند.

طهرانچی ادامه داد: از آنجا که دانشگاه آزاد اسلامی پشتوانه نیروهای جهادی است و امکانات گسترده‌ای در سراسر کشور در اختیار دارد، در مواقع این‌ چنینی که مردم نیازمند کمک هستند، به کمک می‌آید.

وی با اشاره به حضور هیأتی از دانشگاه آزاد اسلامی در مناطق سیل‌زده، تصریح کرد: به منظور مشاهده دغدغه‌های مردمی که فرزندان دانشجو و یا کنکوری دارند و همچنین بازدید از این مناطق و بررسی نحوه کمک رسانی، وظیفه داشتیم به این منطقه بیاییم و از نزدیک شاهد باشیم تا انشاءالله با تصمیم‌هایی که گرفته می شود، بتوانیم مثمر ثمر باشیم.

دانشگاه آزاد اسلامی برنامه بسیار جدی برای حمایت از دانشجویان سیل زده دارد

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه یکی از مهمترین دغدغه‌های ما در دانشگاه آزاد اسلامی، رسیدگی به وضعیت دانشجویان سیل زده این مناطق است که خانه و کاشانه آنها به کلی از بین رفته است، گفت: در همین بازدید به همه دانشجویان عزیز پلدختر اعلام کردم که دانشگاه آزاد اسلامی با درک مسائل مربوطه، همراه آنها خواهد بود و به هیچ وجه مسئله مطالبه شهریه آنها فعلاً مطرح نخواهد شد. دانشگاه آزاد اسلامی برنامه بسیار جدی برای حمایت از این عزیزان به سهم خود در نظر دارد.

وی افزود: موضوع داوطلبان کنکور مناطق سیل زده را در شورای سنجش و پذیرش با حضور وزیر محترم علوم و رئیس سازمان سنجش مطرح خواهم کرد. به هر حال این دغدغه‌ها جدی است. درست است که خانه این عزیزان از بین رفته، اما به امید خداوند مشکلات را رفع خواهیم کرد. در کنار کمک‌های آنی که باید به سیل‌زدگان ارائه کنیم، این مسائل نیز باید پیگیری شود.

طهرانچی با بیان اینکه دانشجویان و اساتید دانشگاه آزاد اسلامی در قالب نیروهای جهادی در شهرهای مختلف مخصوصاً در روستاهای سیل‌زده مشغول کار هستند، تصریح کرد: با توجه به اینکه ایران کشوری در معرض بلایای طبیعی است، ما در دانشگاه‌ها وظیفه داریم با نگاه علمی از این بلایا پیشگیری کنیم. الحمدالله این موضوع در دانشگاه آزاد اسلامی دیده شده و با مأموریت‌محور کردن پایان‌نامه‌ها، اولین طرح نظام‌مندی که انجام دادیم و از مهرماه آغاز خواهد شد، بحث بلایای طبیعی است.

وی افزود: نکته دیگر این است که از لحاظ علمی باید به بازسازی پس از حوادث پرداخت. این موضوع بحثی جدی است و متخصصان امر همین امروز باید حضور داشته باشند و این وضعیت را ببینند و از لحاظ علمی برای ساخت دوباره آن برنامه‌ریزی کنند تا این تجربه دوباره تکرار نشود.

دانشگاه آزاد اسلامی ماشین‌آلات و تجهیزات مورد نیاز نیروهای جهادی را در اختیار آنها قرار می‌دهد

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه الحمدالله مردم ما ملتی جهادی و بامسئولیت هستند و دانشگاهیان هم در کنار مردم در مناطق آسیب دیده حضور دارند، گفت: خانواده دانشگاه آزاد اسلامی مجموعاً دارای دو میلیون دانشجو، استاد، عضو هیأت علمی و کارمند است که این روزها آماده کمک‌رسانی هستند. واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی نیز اعلام آمادگی کرده اند تا ماشین‌آلات و تجهیزات مورد نیاز نیروهای جهادی را در اختیار آنها قرار دهند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: بحث بازسازی پس از سانحه، یکی از رشته‌های علمی امروز است که در دانشگاه آزاد اسلامی پیگیری خواهیم کرد که ان‌شاء‌الله به نحو احسن انجام شود.

 

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز