خبرگزاری کار ایران

فتاح:

افزایش واگذاری اختیارات به مددکاران با جدیت بیشتری پیگیری شود

asdasd
کد خبر : ۴۵۶۶۴۳

رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) گفت: هر مددکار این نهاد در زمان حاضر به طور میانگین دارای 530 پرونده مددجویی است این در حالی است که این شمار، زیاد است و باید تعداد پرونده‌ها برای هر مددکار کاهش یابد.

به گزارش ایلنا از کمیته امداد امام خمینی (ره)، سید پرویز فتاح افزود: مددکاران این نهاد در حالی به طور میانگین 530 پرونده مددجویی دارند که باید به طور ایده آل هر کدام به یکصد پرونده مددجویی رسیدگی کنند تا بتوانند با رسیدگی هرچه بهتر، تمامی نیازهای خانواده های مددجو را با سرعت بیشتری بررسی و پیگیری کنند.

فتاح تصریح کرد: مددکاران رسیدگی به امور مددجویان را بر عهده دارند و باید افزایش واگذاری اختیارات به مددکاران و ارائه آموزش های لازم به آنان با جدیت بیشتری پیگیری شود.

وی همچنین بر بهره گیری از مددکاران زن برای زنان سرپرست خانواده کمتر از 50 سال تاکید کرد و گفت: تا حد امکان پرونده های زنان سرپرست خانوار باید به بانوان مددکار واگذار شود و یکی از سیاست های اصلی کمیته امداد، افزایش تعداد بانوان مددکار برای زنان سرپرست خانوار است.

رئیس کمیته امداد بر لزوم باز تعریف خدمات حمایتی برای اقشار خاص تاکید کرد و افزود: برای گروه های خاص جامعه هدف این نهاد از جمله سالمندان، زنان سرپرست خانوار و دانشجویان، باید بسته های خدمتی ویژه طراحی و ارائه شود.

وی اضافه کرد: همچنین در هر استان با توجه به شاخص ها و وضعیت خاص اقلیمی ، محیطی و فرهنگی آن استان باید به صورت اقتضایی و متناسب با شرایط آن، خدمات به مددجویان بازتعریف شود و دستورالعمل ها و بخشنامه ها هم باید تا حد امکان خلاصه سازی و تجمیع و اختیارات لازم به استان ها داده شود.

فتاح، تقویت خدمات به دانش آموزان و دانشجویان تحت حمایت را امری ضروری عنوان کرد و افزود: برای جذب و بازگشت دوباره افراد بازمانده از تحصیل یا ترک تحصیل کرده از تمام توان و ظرفیت های موجود استفاده می کنیم.

وی با اشاره به اینکه حوزه حمایت و سلامت خانواده متولی بحث توانمندسازی مددجویان در زمینه های مختلف است، افزود: تقویت خدمت کمک به امر ازدواج از موارد مورد تاکید است و بر این اساس تا پایان امسال باید تمام صف های پشت نوبت برای دریافت خدمات اصلی مانند جهیزیه و وام از بین برود.

فتاح افزود: بر همین اساس راهکارهای برنامه خروج هدفمند مددجویان از چرخه حمایت برای سال آینده باید تقویت و اجرایی شود.

رئیس کمیته امداد همچنین بر افزایش روند کمی و کیفی خدمت رسانی به مناطق محروم و دور دست تاکید کرد.

فتاح با بیان اینکه کمیته امداد تا حد امکان باید در زمینه ارائه خدمات درمانی و بیمه ای به مددجویان گام بردارد، ادامه داد: باید هزینه های درمان برای مددجویان رایگان شود و این امر با تقویت بیمه مکمل مددجویان فراهم خواهد شد.

رئیس کمیته امداد با اشاره به پوشش بیمه حوادث غیر مترقبه و سوانح طبیعی منازل مسکونی و لوازم زندگی تمام مددجویان بر تداوم سیاست بیمه حوادث مددجویان و دستور برای برنامه ریزی لازم جهت سال‌های آینده تاکید کرد.

 

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز