خبرگزاری کار ایران

دیناروند:

نباید نگران آینده شغلی داروسازان باشیم

asdasd
کد خبر : ۳۰۰۳۳۷

رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به دغدغه داروسازان درباره افزایش تعداد دانشجویان این رشته گفت: مسئولان به این موضوع توجه خواهند داشت و وزارت بهداشت نیز دقت می‌کند؛ تعداد پذیرش دانشجویان مطابق با نیاز کشور باشد.

به گزارش خبرنگار ایلنا، رسول دیناروند در حاشیه چهاردهمین همایش سالیانه انجمن علمی داروسازان ایران در جمع خبرنگاران درباره نگرانی داروسازان از افزایش تعداد فارغ‌التحصیل این رشته گفت: شاخص‌های موجودنشان می‌دهد که تعداد داروسازان به ازای 100 هزار نفر، 22.5 نفر بوده و تعداد داروخانه‌ها به ازای هر 100 هزار نفر 13 داروخانه است که شاخص آن نسبت به کشورهای منطقه 50 درصد پایین‌تر است.

وی با اشاره به اینکه این آمار از سوی وزارت بهداشت ارائه شده است گفت: در 10 سال آینده تعداد داروسازان به ازای هر 100 هزار نفر به حدود 32.5 نفر و تعداد داروخانه‌ها به 18 داروخانه خواهد رسید و شاید شاخص ما در 10 سال آینده مشابه شاخص امروز کشورهای منطقه باشد.

رئیس سازمان غذا و دارو تاکید کرد: فکر می‌کنم؛ نباید نگران آینده شغلی داروسازان باشیم البته ما دغدغه این قشر را می‌پذیریم و آن را در تصمیم‌گیری‌هایمان لحاظ می‌کنیم.

دیناروند افزود: فکر می‌کنم با توجه به توسعه علمی کشور در صنعت داروسازی و آرایشی، بهداشتی، مکمل‌های غذایی می‌تواند در بهبود شرایط داروسازان کمک‌کننده باشد، چرا که داروسازان می‌توانند در این صنایع فعالیت کنند.

رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به اینکه صنعت داروسازی 10 میلیارد دلار را به خود اختصاص داده است گفت: سهم تولید داخل در این بازار تنها 5 میلیارد دلار است این بازار می‌تواند بازار خوبی برای داروسازان باشد.

وی تاکید کرد: آمار ایران نسبت به گذشته در بخش صنایع دارویی بهبود داشته است. همچنین سهم تولید دارو نسبت به سال گذشته شیب صعودی را طی کرده است. سال گذشته سهم تولید داخل نسبت به کل بازار 62 درصد بود و امسال این میزان به 67.5 درصد رسیده است.

رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به اینکه در تلاش هستیم تا تراز دارویی کشور را مثبت کنیم گفت:‌ تلاش می‌‌کنیم تا صادرات کشور در حوزه دارو نسبت به واردات پیشی‌ بگیرد در سال گذشته یک میلیارد دلار واردات دارو داشته‌ایم و صادرات ما 200 میلیون دلار بوده است. امیدواریم که در 10 سال آینده این فاصله را کم کنیم.

وی درباره داروهای نوترکیب نیز گفت: امسال چند فرآورده گران‌قیمت و حیاتی تولید شده است و مراحل کنترل کیفیت و ارزیابی بالینی خود را طی می‌کند که امیدواریم در سال آینده این محصولات وارد بازار شوند.

 

نرم افزار موبایل ایلنا
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز