خبرگزاری کار ایران

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده در آیین پویش ملی «من مادرم، بچه‌های ایران فرزند من»؛

مشارکت بانوان در فعالیت‌های آموزش‌وپرورش موجب موفقیت این حوزه است

asdasd
کد خبر : ۱۰۱۴۳۸۷

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده در مراسم آغاز پویش ملی «من مادرم، بچه‌های ایران فرزند من» گفت: سهیم بودن زنان در عرصه فعالیت‌های اجتماعی و به‌ویژه حوزه آموزش‌وپرورش می‌تواند موجب تحقق اهداف والای تعلیم و تربیت شود.

به گزارش ایلنا، معصومه ابتکار در آیین رونمایی از پویش ملی «من مادرم، بچه‌های ایران فرزند من» با گرامیداشت یاد و خاطره بانوان ایثارگر و به‌خصوص زنان فداکار مدافع سلامت گفت: زنان ایران با عشق، معنویت و فداکاری در عرصه‌های مختلف فعالیت‌های اجتماعی و نیکوکارانه خوش درخشیده‌اند.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده با تقدیر از زحمات و تلاش‌های صورت گرفته در مجموعه وزارت آموزش‌وپرورش، سازمان نوسازی مدارس و جامعه خیرین مدرسه‌ساز گفت: این تلاش‌ها در ارتقای دانایی و مهارت‌های خوب زیستن، با پویش من مادرم، بچه‌های ایران فرزندم» و مشارکت بانوان کشورمان می‌تواند آغازگر تحولات مثبت و تحقق اهداف والای تعلیم و تربیت باشد.

معصومه ابتکار خاطرنشان کرد: راه‌اندازی پویش‌های مردمی از این قبیل که مردم احساس کنند در مجموعه حاکمیت و فعالیت‌های صورت گرفته سهمی دارند موجب تقویت انسجام اجتماعی می‌شود و در حوزه آموزش‌وپرورش این موضوع اهمیت بیشتری پیدا می‌کند و مشارکت مردم در این عرصه می‌تواند موجب موفقیت آموزش‌وپرورش شود و این‌گونه به یک نهضت ملی تبدیل می‌شود.

وی ادامه داد: مدارس متعلق به همه مردم است و مردم باید در این زمینه سهم داشته باشند که الحمدالله با تلاش‌های صورت گرفته و با مشارکت بیشتر مردم و به‌خصوص زنان شاهد تغییرات مثبتی در بحث نوسازی و احداث مدارس به‌ویژه در مناطق محروم و دسترسی دختران سرزمینمان به امکانات آموزشی بوده‌ایم که امیدواریم با پویش ملی «من مادرم بچه‌های ایران فرزند من» حرکت در مسیر توسعه عدالت آموزشی شتاب و استمرار یابد.

ابتکار بابیان نقش مهم زنان در خانواده و اجتماع اینکه حس مشارکت مردم برگرفته از نیت درونی آن‌ها است تصریح کرد: با مشارکت بانوان چرخه‌ای از کار خیروبرکت در جامعه راه می‌افتد و با توجه به حس مادرانه و آینده‌نگری بانوان مسئله آموزش‌وپرورش با این نگاه پیوند می‌خورد که منجر به سرمایه‌گذاری در مسیر علم و دانایی و خوب زیستن می‌شود و چه دستاوردی از این بهتر می‌توان یافت.

معاون رئیس‌جمهور در پایان اقدامات انجام‌شده در طراحی و ساخت فضاهای آموزشی جدید با رویکردهای محیط زیستی و بهره‌گیری از فناوری‌های نوین را قابل‌توجه دانست و بر لزوم فراهم آوردن محتواهای آموزشی کاربردی و مهارت محور در جهت خوب زیستن تأکید کرد.

 

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز